Flac. A zippelésnél az első számra feszt azt írta ki, hogy "nem nyitható meg olvasásra" és nem volt hajlandó becsomagolni, ezért azt külön raktam fel. A VLC különben lejátsza hibátlanul, nem tudom miért nem lehet csomagolni.
Nagyon szépen köszönöm, már nem is mertem remélni, hogy sikerül megszereznem őket... :) Ha valamivel esetleg tudnám viszonozni, írj (csinos gyűjteményem van nekem is)!
És még egy régóta keresett album, hátha...: a KFT együttes A nagy alakítás c. lemeze szintén flac-ban vagy 320-as mp3-ban.
Bródy János Hungarian blues c. albumát keresem 320-as mp3-ban vagy flac-ban. Valójában megvan, de a Bűnbánó Magdaléna c. dal hibás, és ez nagyon zavaró. És ha már... Kellenének még a Ne szólj szám és a Volt egyszer egy Bródy János koncert c. albumok is a fenti formátumok valamelyikében.
Találtam egyet a legnagyobb magyar torrentoldalon (a nevét nem írom ki bár gondolom nem tőlem hallana róluk először az Artisjus), ha gondolod leszedem neked.:
01 Elfelejtett szó 02 Kérdések 03 Lenn a folyónál 04 Várj, míg felkel majd a nap 05 Nem haragszom senkire 06 Szegény Magyarország 07 Fagyott világ 08 Valamiben hinni kell 09 Hétföi hold 10 Nyári éjszakák 11 Szállj fel 12 Emlékül 13 Lányok szívében lakom 14 Elfelejtett dal
Nem tud valaki egy jó összeállítást a jelen és a közelmúlt táncolós zenéiből? Saját is jöhet! Én bárhogy próbálkozom, mindig a saját ízlésem köszön vissza.... :-)