Keresés

Részletes keresés

betonrépa Creative Commons License 1998.11.17 0 0 43
És a Viktorka papájának a bányáival mi van. Azt meg biztosan a pedagógus fizetésből spórolta össze!
Ron Creative Commons License 1998.11.17 0 0 42
JT !!!

Nem tehetek rola, en mar csak ilyen liberal-bolsevik vagyok. Egyebkent minden kormanyt meg kell buktatni, ha ellenunk tesz, es meg lehet buktatni. Es a Nepszabi mellett a T. J. is eleg nagy szajjal nyilatkozott a dologrol. Ez nem Nepszabis lazitas, hanem nyilt velemenyvallalas, meg ha nem is ertesz egyet.

Csibészke Creative Commons License 1998.11.17 0 0 41
elbéjé!
Igazad van!
And67 Creative Commons License 1998.11.17 0 0 40
Igazából semmi meglepő nincs a meny kinevezésén, éppen ezért szomorú, hogy megtörtént.

Megszokhattuk már, hogy a politikusok a választási időszakot leszámítva le se sz@rnak minket, egyszerűen nem érdekli őket,hogy valamely intézkedésük, cselekedetük milyen visszhangot kap. Az viszont már kifejezetten sértő, hogy hülyének néznek, és a jelen esetben tapasztalható szinvonalon magyarázzák a megmagyarázhatatlant.

Érdekes fejlemény az ügy kapcsán, hogy a meny valóságos biológiai csoda, mivel még senkiről
sem sikerült bebizonyítani, hogy örökölte volna szülei tudását, ismeretanyagát. Az én szüleim például orvosok, azok voltak már fogantatásomkor is, mégse tudok semmit az orvoslás tudományából. Bezzeg az új igazgatósági tag mindent tud, amit szülei elsajátítottak!

Torgyán viszont hülyül. Eddig se szimpatizált vele a közvélemény formálásában oly jelentős sajtó, erre Torgyán megfeledkezve a politikusok számára talán legfontosabb intelemről (a sajtó képviselőivel érdemes jó, de legalábbis korrekt kapcsolatokra törekedni) elkezdte kioktatni, illetve sértegetni az újságírókat. Mi lesz ebből...

Megdöbbentett Gansperger indoklása is, aki persze próbálta diplomatikusan megfogalmazni a történteket. Szerinte azért kellett a Torgyán menyét beválasztani, hogy a MALÉV kormányzati támogatása teljes legyen. Ezek szerint ha kihagyták volna a csajt, akkor a kisgazdák az ország egyik legnagyobb állami vállalata ellen politizáltak volna? Az mindenesetre ebből is látszik, hogy síma politikai alkuról van szó: a kisgazdák valamilyen kérdésben (pl. költségvetés) majd a Fidesz elképzelései szerint szavaznak, cserébe a Torgyán családja gazdagodik.

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült.

elbéjé Creative Commons License 1998.11.17 0 0 39
LACI!
Valóban ilyen hamar kiábrándultunk a demokráciából??? Félelmetes, hogy ez alatt a pár év alatt úgy kitolódott az "ingerküszöbünk", hogy ilyen egetverő pofátlanságra is csak hümmögünk kicsikét, aztán levonjuk a konszekvésönt, hogy úgysem lehet semmit csinálni.Neeeeeeeeeee!!!!
mengele Creative Commons License 1998.11.17 0 0 38
Kedves Zajos!
Ha már ilyen páratlan találkozásoknak lehettél részese, nem osztanál meg velünk egy-két benyomást egy kicsit bővebben. Szerintem mindenkit érdekelne.

TJ hatástalanította a búzabombát, az áradást, rendbeteszi az elvtársak ügyeit. Mint az ötvenes évek agitpropja.

Laci Creative Commons License 1998.11.17 0 0 37
Miért ülteti be a menyét?

Mert tudja, hogy a sok értelmiségi liberálbolsevikkommunistastb úgyis csak a száját jártatja, ő még legalább négy évig jól van. Úgy sem lehet ellene csinálni semmit.

Monnyon le!!!!!!!!!!!!!!!!! (b) by TJ

Laci Creative Commons License 1998.11.17 0 0 36
Miért ülteti be a menyét?

Mert tudja, hogy a sok értelmiségi liberálbolsevikkommunistastb úgyis csak a száját jártatja, ő még legalább négy évig jól van. Úgy sem lehet ellene csinálni semmit.

Monnyon le!!!!!!!!!!!!!!!!! (c) by TJ

Bandi Creative Commons License 1998.11.17 0 0 35
Legyen Donmedzsor az igazgatotanacs tagja s nehany kozszolgalati teve riportere egyben!
Rohejes ez a T.J.-pali , talan O akar lenni a T.J.Hooker??????

Ron Creative Commons License 1998.11.17 0 0 33
Vikoca

Kwasniewski a lengyel koztarsasagi elnok

Ron

vikoca Creative Commons License 1998.11.17 0 0 32
Ron,
Kwasniewskinek sincs diploamaja. Ki az? (tudom, egy allat vagyok, de azert megis...)

Mas. APVRT Gyula nem lehet, hogy szandekosan vallotta be, hogy ot kerem politikailag megzsaroltak? En el tudom kepzelni, hogy odaalltak: "figyu, torgyanmenyet beveszitek, vagy szoptok. Gondold meg ocsinyul, vesztesegs az a repedtsarku vallalat, szugseged van rank." Oke, - torik ossze Gyula - majd az ujsagiroknak bevallja, hogy a kormany tamogatasanak "ez volt az ara".

Ron Creative Commons License 1998.11.17 0 0 31
Egyebkent APVRT Gyula is kicsit kompromittalodott nehany evvel ezelott, nem?
De legalabb valaki beismeri vegre, hogy szo sincs szakmai szempontokrol.
Politika megy kemenyen.

Ron

Ron Creative Commons License 1998.11.17 0 0 30
Talan offtopic, de az elozo hozzaszolasra reagalva, a politikai halalos iteletre, ezt a kormanyt, vagy legalabb torgyant nem tudom, hogyan lehetne megbuktatni.
Sorry az offtopicert.

Ron

Csibészke Creative Commons License 1998.11.17 0 0 29
Azért az több, mint vérlázító, hogy APVRT Gyula ugyanazon sajtótájékoztatón depolitizálja Bábolnát és a MOL-t, de bevallottan politikai menyt ültet a MALÉV-hoz. Ennyire hüjének néznek minket OV országlása alatt!
laikus Creative Commons License 1998.11.17 0 0 28
"Én örülök ennek az egésznek." Legalább kiderül, hányadán is állunk.
Merthogy: minden normális "demokráciában" ezzel a húzással torgyán "apu" aláírná a saját politikai halálos ítéletét (nem beszélve a dolog "kommentálásának" stílusáról...). Persze, nem csak ő menne a sóhivatalba, hanem pl. az ÁPV Rt-s főmufti is.
Namármost, ha itt semmi sem történik, az kb. egyenértékű azzal, mintha t. miniszterelnökünk a képünkbe vágná, hogy "equus penis a ti anusotokba, nem lesz itt demokrácia!"
Ez legalább világos beszéd, nem kell itt köntörfalazni...:((
Ron Creative Commons License 1998.11.17 0 0 27
Tenyleg nem a Torgyan hibaja talan, de attol az embertol, aki szoban legalabbis, a legnagyobb ellensege volt az apam-uramozasnak, meg a part-allam osszefonodasoknak, igazan nem ezt varna el az ember. A holgy szerintem abszolut nem hibaztathato, ti nem fogadtatok volna el az allast?
Ron Creative Commons License 1998.11.17 0 0 26
Szerintem nem torvenyszeru, hogy a felugyelobizottsagban hozzanemertok uljenek, mar csak a felugyelet miatt is, de legalabbis gazdasagi kerdesekhez nem artana erteni kicsit. Gondolom a jegyeladoi mult utan boviben van ilyen tapasztalatoknak.
Egyebkent allitolag meg Kwasniewskinek sincs diplomaja.
John Majorrol meg annyit, hogy ki tudja, a "szellemi kapacitasa" mennyivel haladja meg egy atlag erettsegizettet. Mint koztudott, a miniszterelnoki pozicio egyaltalan nem szakmai. Vegulis nem veletlenul talaltak ki a szakmai tanacsado testuletekt.

Ron

Fóka-Móka Creative Commons License 1998.11.17 0 0 25
Nem elsősorban Torgyán doktort kell kritizálni ebben az esetben sem, és pláne nem a bábként beültett libát. A politikai életben be vett szokás ezeknek a posztoknak az ajandékozgatása. kellemes a pénz, egy hónapban kb 2-3-szór kell résztvenni az unalmas 1-2 órás ülléseken. Ezek a nagyobb állami intézmények tele vannak ilyen ejtőernyősökkel.
Fóka-Móka Creative Commons License 1998.11.17 0 0 24
Valószínüleg az ifjú hölgy a felügyelő bizottság egyik kipárnázott székébe ült bele. Ezeknek a szervezetnek tulajdonképpen nem sok szerepük, van mert az éléjük terjesztett anyagokon hozzá nem értésük és tájékozatlanságuk miatt ugy sem tudnak beleszolni az irányító managment susmusaiba.
Ziege Creative Commons License 1998.11.17 0 0 23

Jó napot mindenkinek!
offtopic
A télen-nyáron nézendő tévécsatorna riporteri teljesítménye előtt le a kalappal! Más lehetőség nincs, minthogy a nyilvánosságot képviselő zsurnaliszták próbálják jól megfingatni a doktor torgyánokat az olyan ügyekben, mint ez a MALÉV-meny-kérdés.
Ahogy a zöld-fehér társadalmi elnöki posztot is betöltő politikus tegnap reagált a riporteri felvetésekre (lásd: „azzal miért nem törődik senki, hogy maguk hogy kerülnek négy vagy nyolc elemivel a televízióhoz?”), az a régi jó, Antall-féle médiapolitika bukéjával ajándékozta meg liberális szájam ízét. (De szép képzavar!)
Azért talán az adófizető polgároknak több közük van ahhoz, hogy ki van döntési pozícióban a magyar légitársaságnál, mint ahhoz, hogy egy magánkézben lévő csatorna kit alkalmaz!!! Még jó, hogy a választások előtt fél évvel sikerült az elektronikus médiában keresztülvinni a privatizációt, s versenyhelyzet alakult ki. Demokráciánk szerencséje, hogy - a felmérések szerint - a többség a magánadókat nézve szerzi az információkat. Mi lenne, ha még mindig csak a közszolgálati tv-ből értesülhetnének a jámbor magyar szavazók országunk ügyeiről? S visszatérnének Nahlik, Pálffy G. és Stefka tekintetes urak?
Fikázzák is rendesen a polgáriak az őket kritizáló, „hangulatkeltő” sajtót. Lásd: Orbánnak például nem tetszik az a rádióműsor (Kossuth), amelybe a hallgatók szabadon betelefonálhatnak, s elmondhatják véleményüket aktuális ügyekről. (Nem ismerős ez az egész valamely évekből?) Kíváncsi vagyok, ez a műsor vagy a Petőfin Fiala és Neumann Zárórája meddig marad még életben ?(Tegnap este ott is a meny-ügy volt téma.)
Bocs a hosszú offtopicért, de ez kikívánkozott a kérdés kapcsán!
vikoca Creative Commons License 1998.11.17 0 0 22
Alienne,
lehet hogy uncsi melo, de tuti jobban fizetik, mint az erettsegivel elerheto osszes tobbi munkakort. :-)
Amugy mar banom, hogy tavaly diplomaztam. Akkor en mar nem is kapok ilyen jokis zsiros allasokat? :-(
alienne Creative Commons License 1998.11.17 0 0 21
vikoca,
a hiradoba aszontak, hogy erettsegije van. (mellesleg nekem is csak az van egyelore ;)
nem szavaztok be igazgatosagi tagnak valahova?
felreertes elkerulese vegett: en nem irigylem ifj. torgyannet. allat unalmasak lehetnek az ilyen igazgatotanacsi ulesek. :)
vikoca Creative Commons License 1998.11.17 0 0 20
Alienne,
koszonom szepen.
Es a holgy valoban "nem tul kvalifikalt"? Csak azert kerdem, mert szerintem azert ez nyom a latban...
alienne Creative Commons License 1998.11.17 0 0 19
--offtopik
zajos: dzson médzsör
:)
--/offtopik
alienne Creative Commons License 1998.11.17 0 0 18
vikoca,
a kedvedert kihalasztam a METRO ujsagot a kukabol :) szoval, MTI forras, torgyan ur nyilatkozat:
"Az én menyem egy valóságos légügyi dinasztiából származik(.....)A légikisasszonytól egészen a legmagasabb polcig betöltött minden lehetséges polcot, és gyermekét is így nevelte. A menyem 12 éve oktatja a magyar légiforgalom különböző rendű-rangú személyiségeit, anyanyelvi szinten beszél angolul. A sok suksükölős elvtárs helyett végre nagyon helyes, hogy ő kerül az igazgatótanácsba."
kb. ennyi. remélem nem sértettem copyright-ot ;)
Zajos Creative Commons License 1998.11.17 0 0 17
TJ monnnnnyom le!!
Zajos Creative Commons License 1998.11.17 0 0 16
Abban a páratlan szerencsében? volt részem, hogy személyesen találkozhattam Trixivel néhány alkalommal. Nem akarom bántani, de nem egy Malév vezető típus. Komolyan.

Amúgy hogy' kell ejteni John Major nevét??

vikoca Creative Commons License 1998.11.17 0 0 15
Varjatok, vilagositsatok mar fel, lecci. (nem jutok hozza tevenezeshez)

Telleg csak erettsegije van? Es mit nyilakozott konkretan a torgyan?
Es hol volt tok ideges, mit kerdeztek tole/mondtak neki?

Sercli Creative Commons License 1998.11.17 0 0 14
Na jo, az a monnyon le csak poen volt,
de azert neha elkepzelem, hogy tortenhetne
mar valami a dagadt ugyveddel.
Tegnepelott meg a dodzsemviktor karambolozott, de sajnos alig serult meg, pedig en drukkoltam, hogy hatha valami sulyosabb....nem....majd legkozelebb :)))
Ja ez a dodzsemviktort tegnap olvastam:
dodzsemvikotr = boldogan nekimegy mindenkinek
Szerintem nagyon talalo. bocsi az offtopicert
Sercli Creative Commons License 1998.11.17 0 0 13
Azert kivancsi lennek, hogy annak a f*sz
T.J-nek van-e egyaltalan valami
nyelvvizsgaja... De azert rohejes, hogy
tegnap este meg kikeri maganak, hogy
politikai alapon jutott be a csaj, ma reggel
meg latom a hiradoban, hogy bizony ennek
semmi koze ahhoz, hogy mit tud az #$&$&$#
noszemely.
AAAAAARRRRGGGGHHHHHHH......monnyon le!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!