Keresés

Részletes keresés

Aladár Creative Commons License 1998.09.05 0 0 98
Tenyleg ez a legjobb kormany miota az eszemet tudom. Nekem pl mar most 10-15%-kal not a Phd osztondijam realertekben az elmult 50 egynehany napja. (mert azota nem cigizem, es ez nem johetett volna letre az uj kormany nelkul)
naiv Creative Commons License 1998.09.05 0 0 97
Vihar előtti csend van,
rövidesen indul a parlament, kemény boxmeccseket várok...

Viszont egyelőre ingyenes az M3-as, tetszik.
Ahogy nézem ez a Viktor gyerek kitapossa a közlekedési miniszteréből a címkés pályát.
Micsoda kéjérzést okozna, hogy a határt átlépve nem csak én támogatnám az osztrál autópálya fejlesztést/fenntartást hanem a sógorék is a miénket...

naiv

38 Creative Commons License 1998.09.02 0 0 96
Vagy tisztult az emberek hallása. Vagy a hangolást még jónak éreztek, de az előadás maga iszonyú hamisra sikeredett..
HJM Creative Commons License 1998.09.02 0 0 95
Akkor most biztosan gyantáznak, hogy tiszta legyen az zene....
:-))
Skorpió Creative Commons License 1998.08.31 0 0 94
38 !

Szoval egyszer jol hangolnak, egyszer meg nem.
Aha !

38 Creative Commons License 1998.08.31 0 0 93
Skorpió, az hogy valaki állandóan hangol az nem jelenti hogy jó hangoló. Sokan rájöttek a sok hangolás közben, hogy hamis zenét nyomtak. Legutóbb 3%-nak tetszett a zene, a többiek más dallamokra vágynak. Így már érthető?
Skorpió Creative Commons License 1998.08.31 0 0 92
Bocs, Pedronak szolt.
Skorpió Creative Commons License 1998.08.31 0 0 91
Nemi ellentmondast erzek az SZDSZ valasztasi eredmenye es az altalad irt :"Sajnos sikerül az SZDSZ-nek megint a kormány ellen hangolni mindenkit" - között.
Ha az SZDSZ ilyen jo "hangolo" akkor miert nem hangolta maga melle a valasztokat ?

M.B ertelmezese : ne s*ggnyalokat tegyek felelös pozicioba, szakertelem nelkül.

pedro Creative Commons License 1998.08.31 0 0 90
Végre egy nem coclib szoba...Nem vagyok teljesen elégedett a kormánnyal , de valóban a legjobb 45 óta.

Valaki azt mondta, hogy mert itten kicsinyes bosszúhadjárat van a kormány részéről. Sajnos sikerül az SZDSZ-nek megint a kormány ellen hangolni mindenkit...lásd: Meg kéne akadályozni a leváltásokat és azt hogy politikai katonák kerüljenek újra pozícióba. /Magyar Bálint/
Értelmezés: Végre mindenhol a mi embereink vannak, erre jönnek ezek, és leváltják őket.

HJM Creative Commons License 1998.08.31 0 0 89
Kedves naiv
(08-19-98 5:18 PM)

Akkor mosmá tán nem kéne innod...
:-)

Drugics Creative Commons License 1998.08.31 0 0 88
Nem kellene ilyen szerénynek lenni
Méghogy csak 45 óta
jobb ez a kormány Szálasiéknál is
naiv Creative Commons License 1998.08.31 0 0 87
A kormány továbbra is tetszik,
40 elsőként megvalósítandó pontjából már 16-ot ki lehet pipálni.... csak így tovább.

Nikolits a Hét-ben:

A N.Biztonsági Hivatal 10 milliárdot költ évente, kell nekem minden vele kapcsolatban álló céget(lehallgató kft.) ismerni ?
(Ez már nem kategórikus elutasítás)

naiv Creative Commons License 1998.08.25 0 0 86
Úgy tünik, a Népstabadság által felengedett hőlégballon leszállóágban van - FICO ügy - hiába lapátolnak papírtonnákat - Népszabadság - a gondolába égetéscéljából, úgy tünik kevsebb a felhajtóerő az üzemanyag súlyánál, ráadásul a levegő is ritkul a luftballon kötül...

naiv

P.S. A kutya ugat a karaván halad...

naiv Creative Commons License 1998.08.19 0 0 85
Rox,

tévedsz a MASZOP lihegve-reszketve próbálta kikényszeríteni a hőn óhajtott frigyet..... az eszközökben nem válogatott és nem is fog...

naiv Creative Commons License 1998.08.19 0 0 84
Wágner úr,

köszönöm szépen !

Egyet a Te egészségdre, egyet meg az új kormányéra - persze csak addig amíg megérdemlik.

P.S. Megpróbáltam html-ből konvertálni a hidroxil gyököket, de nem sikerült tökéletesen, mindennek a Billy Boy az oka ! :-()))

Skorpió Creative Commons License 1998.08.19 0 0 83
Csülök !

Te most ennyire szomuru vagy : (:-)))))))))))))))))))))))))))) ?
Ki ne ugorj a masodikrol ! (Hogy a depresszios topicrol ne is beszeljek.)

Csülök Creative Commons License 1998.08.19 0 0 82
Rox,
látod hiába tanítottál, neveltél bölcs szavakkal, maradtam a szintemen (II. emelet 206). Jajj, úgy szégyenlem, de tényleg.
Rox Creative Commons License 1998.08.19 0 0 81
Csülök!

Látom maradtál a régi szinteden. De nem akarlak tovább szivatni, elég volt az neked, amit az előző hónapokban tőlem kaptál. Mellesleg a másik topicban is van számodra valami tőlem!!!::)). Hagyjuk egymást békén, mi nem tudunk egymással beszélgetni. Szerintem ez neked is meg nekem is így jó. Úgyhogy mostantól viszlát örökre.

Csülök Creative Commons License 1998.08.19 0 0 80
Rox,
ne légy ily szerény! Legyen inkább két Torgyán, esetleg három Torgyán. Vagy négy Torgyán. Olyan mindegy, ha már egy úgyis van.
Rox Creative Commons License 1998.08.19 0 0 79
Csülök!

Inkább egy Torgyán, mint pufi(pufajka)HornGyufa, vagy Szekeres elvti, vagy Pethőivcsi, vagy mint a nagybarom Kuncze.

Skorpió Creative Commons License 1998.08.19 0 0 78
Miert van olyan erzesem, hogy a mostani kormanyt a kicsinyes bosszuallas motivalja leginkabb ?
Csülök Creative Commons License 1998.08.19 0 0 77
Rox!
Akik T. Dodó miatt nem köpik szemközt magukat, azoknak nem sok újat lehet már mondani a politikáról.
Rox Creative Commons License 1998.08.19 0 0 76
Maszop-Fidesz kormány??? Na neeee.. Azt hiszem ebben az esetben mindkét párt és mindkét szavazóbázis szemen köpné saját magát. De inkább a Fidesz. Mámint inkább ők köpnék magukat szembe. És inkább a Fidesz. Mármint inkább ők legyenek kormányon
Skorpió Creative Commons License 1998.08.19 0 0 75
Naiv !

Igaza volt a USA nagykövetnek. De ezek nem hallgatnak a jo szora.
Majd meglatjuk mi lesz.

Wágner úr Creative Commons License 1998.08.19 0 0 74
naiv sztrovacsek, ne ilyen naívan azér' :)))
Esztet lehet szaxerűbben is, mer' nem kell azér' Belgiumba menni, ha itt is van a Kocsmámba' :)))
Most akkor a duplát vagy a triplát kéred ebből a Trappistából? Vagy megiszod ezt is, azt is? :)))
bubu Creative Commons License 1998.08.19 0 0 73
Es egesz all az uj frizura a Jozsi bacsinak a holnapi Magyarhirlapon ;)))
naiv Creative Commons License 1998.08.19 0 0 72
Sorry, ez a 101. hozzászólásom, remélem a Wágner úr küld egy Trappista sört(minden üveghez új pohár jár, Belgiumban főzik) :))
bubu Creative Commons License 1998.08.18 0 0 71
on line 168 oraban olvasgattam riportokat (Szorenyi, Martonyi, Wachsler, David I, Pinter)
hat, jol beszeltek. kar hogy a Szorenyi megin tudoskodik, jo fejnek tunt
naiv Creative Commons License 1998.08.18 0 0 70
Csak egy érdekesség,

mondjátok, nem kunszt az előző kormányoknál jobbnak lenni...
Szerintem már az is kunszt, hogy egyáltalán ebbe a felállásban kormányoznak.
Információim szerint az amerikai nagykövet mindjárt az elején édes kettesben közölte Viktorral, ők MSZP-FIDESZ koaliciót szeretnének....
A Tildy kormányt Szovjet nyomás(még némi ellennyomás mellett), az utána következőket szintén Szovjet nyomás, az Antalét már amerikai is mozgatta,
Hornét nem kellett nyomni, azt mindenki tudta mozgatni akinek 20 Ft.-nál több volt a zsebében...
Viktorék egyelőre a saját utukat járják és ez is tetszik.

naiv

neduddgi Creative Commons License 1998.08.18 0 0 69
OFF TOPIC

Okosok! Nyomas a politika/Katona topicba, a kerdezett 19 oraig online valaszol!

ONTOPIC

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!