Tenyleg ez a legjobb kormany miota az eszemet tudom. Nekem pl mar most 10-15%-kal not a Phd osztondijam realertekben az elmult 50 egynehany napja. (mert azota nem cigizem, es ez nem johetett volna letre az uj kormany nelkul)
Vihar előtti csend van,
rövidesen indul a parlament, kemény boxmeccseket várok...
Viszont egyelőre ingyenes az M3-as, tetszik.
Ahogy nézem ez a Viktor gyerek kitapossa a közlekedési miniszteréből a címkés pályát.
Micsoda kéjérzést okozna, hogy a határt átlépve nem csak én támogatnám az osztrál autópálya fejlesztést/fenntartást hanem a sógorék is a miénket...
Skorpió, az hogy valaki állandóan hangol az nem jelenti hogy jó hangoló. Sokan rájöttek a sok hangolás közben, hogy hamis zenét nyomtak. Legutóbb 3%-nak tetszett a zene, a többiek más dallamokra vágynak. Így már érthető?
Nemi ellentmondast erzek az SZDSZ valasztasi eredmenye es az altalad irt :"Sajnos sikerül az SZDSZ-nek megint a kormány ellen hangolni mindenkit" - között.
Ha az SZDSZ ilyen jo "hangolo" akkor miert nem hangolta maga melle a valasztokat ?
M.B ertelmezese : ne s*ggnyalokat tegyek felelös pozicioba, szakertelem nelkül.
Végre egy nem coclib szoba...Nem vagyok teljesen elégedett a kormánnyal , de valóban a legjobb 45 óta.
Valaki azt mondta, hogy mert itten kicsinyes bosszúhadjárat van a kormány részéről. Sajnos sikerül az SZDSZ-nek megint a kormány ellen hangolni mindenkit...lásd: Meg kéne akadályozni a leváltásokat és azt hogy politikai katonák kerüljenek újra pozícióba. /Magyar Bálint/
Értelmezés: Végre mindenhol a mi embereink vannak, erre jönnek ezek, és leváltják őket.
A kormány továbbra is tetszik,
40 elsőként megvalósítandó pontjából már 16-ot ki lehet pipálni.... csak így tovább.
Nikolits a Hét-ben:
A N.Biztonsági Hivatal 10 milliárdot költ évente, kell nekem minden vele kapcsolatban álló céget(lehallgató kft.) ismerni ?
(Ez már nem kategórikus elutasítás)
Úgy tünik, a Népstabadság által felengedett hőlégballon leszállóágban van - FICO ügy - hiába lapátolnak papírtonnákat - Népszabadság - a gondolába égetéscéljából, úgy tünik kevsebb a felhajtóerő az üzemanyag súlyánál, ráadásul a levegő is ritkul a luftballon kötül...
Látom maradtál a régi szinteden. De nem akarlak tovább szivatni, elég volt az neked, amit az előző hónapokban tőlem kaptál. Mellesleg a másik topicban is van számodra valami tőlem!!!::)). Hagyjuk egymást békén, mi nem tudunk egymással beszélgetni. Szerintem ez neked is meg nekem is így jó. Úgyhogy mostantól viszlát örökre.
Maszop-Fidesz kormány??? Na neeee.. Azt hiszem ebben az esetben mindkét párt és mindkét szavazóbázis szemen köpné saját magát. De inkább a Fidesz. Mámint inkább ők köpnék magukat szembe. És inkább a Fidesz. Mármint inkább ők legyenek kormányon
naiv sztrovacsek, ne ilyen naívan azér' :)))
Esztet lehet szaxerűbben is, mer' nem kell azér' Belgiumba menni, ha itt is van a Kocsmámba' :)))
Most akkor a duplát vagy a triplát kéred ebből a Trappistából? Vagy megiszod ezt is, azt is? :)))
on line 168 oraban olvasgattam riportokat (Szorenyi, Martonyi, Wachsler, David I, Pinter)
hat, jol beszeltek. kar hogy a Szorenyi megin tudoskodik, jo fejnek tunt
mondjátok, nem kunszt az előző kormányoknál jobbnak lenni...
Szerintem már az is kunszt, hogy egyáltalán ebbe a felállásban kormányoznak.
Információim szerint az amerikai nagykövet mindjárt az elején édes kettesben közölte Viktorral, ők MSZP-FIDESZ koaliciót szeretnének....
A Tildy kormányt Szovjet nyomás(még némi ellennyomás mellett), az utána következőket szintén Szovjet nyomás, az Antalét már amerikai is mozgatta,
Hornét nem kellett nyomni, azt mindenki tudta mozgatni akinek 20 Ft.-nál több volt a zsebében...
Viktorék egyelőre a saját utukat járják és ez is tetszik.