Én örülök, hogy a kislányom nem sírt az oviba, mikor otthagytam s előtte hajlandó volt enni is, ma először ott. Meg örülök hogy valakik reagáltak rám az interneten (persze, unalmas, hogy mindenhol azzal jövök, hogy mindenki a maga módján képzelje el istent - én speciel "léteztetőnek" hívom, héberből fordítva ajehove-t egy az egybe - s akkor tud segíteni (ez meg a Jesa - ment, segít - ige,a krisztiánusok - messianisták, magyarul királypártiak, az önuralom hívei ugye- vezetőjének héber neve ). Örülök, hogy ezt olyanokkal is meg lehet itt beszélni, akikkel élőbe nyilván el se jutnánk e témáig.Az inetrent tényleg új helyzetet hozott létre azáltal, hogy itt komcsik és nácik és romák és magyarok és zsidók és krisztiánusok szóba állnak egymással, mégha el is küldik egymást néha.
Kaptam még két hetet a szakdolgozatom leadására!!! Így lesz időm lezárni az utolsó félévet!!! És ezt tegnap megünnepeltük egy barátommal... Gimnazista korom óta nem hallgattam Doors-t, de ez most nagyon bejött... :)))
És végre aludhattam isch délig!
Nadi:))) Már fel is raktam és megküldtem neked a linket is hozzá, remélem azzal már magad is elboldogulsz, de ha nem megy, akkor segítek - természetesen a Kocsmámból való Egy Pofa Sörért :)))))
Én tegnap borzalmasan rossz passzban voltam (a padlóhoz voltam kenődve).
De ekkor Emil bá megváltoztatta a napomat, csak annyit mondott, hogy viduljak egy kicsit fel és megtoldotta egy képpel, amit itt csak Wágner úr segedelmével tudnék bemutatni.
(Óó Wágner úr! Minden sörök és HTML trükkök ismerője, remélem eljutott hozád Emil a képpel és kérésem meghallgatásra talált.)
offtopic: off
McAl! Olvastam a topicodat ne keseregj, nekem is elment a kedvem a írástól, már csak kevés olyan hely van ami megérdemli a fáradtságot, de csak nem tart ez örökké!
offtopic: on
Örülök egy kölcsönkapott Kaláka CD-nek,
annak, hogy kellemesen elmerültem a Kedvesch versekben, és ez oly jóóóó érzés.
Offtopic: nem örülök, hogy ennyire elvonja most a figyelmem a munkámról. /de olyan jóóó/
Ontopic:Annak is örülök, hogy lassan kezdem visszanyerni nagy tőzsdei bukásom jelentős részét.
Annak, hogy van ez a topic. Épp most nyafogtam egyet egy új témanyitással, majd a frissítésnél felfedeztem ismételten ezt a helyet. Ez kellett most így lefekvés előtt.
Annak, hogy reggel óta most találkozok ismerőssel vmelyik topicban!
Szia SOLYA! Most az az igazság, hogy mára ki kell szállnom, mert valami serverizélés lesz.
Holnap r_ggel ismét nyomulok, csak találjak aktív TOPICOT!