Keresés

Részletes keresés

pipi Creative Commons License 1998.08.10 0 0 270
Jó reggelt a jelenlévőknek. Sört!
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.07 0 0 269
Há' bolond is lennék beleülni abba a kosárba, mer' még Kodelkánét csinálnak belőlem, arra meg nekem nincs szükségem, mer' igy is összetévesztem, hogy melyik a lábkezem, ha lelépni kell valahonnan... Mindegy, ez nem is érdekes! Söööört! (ez má' igen!)
Voroskarom Creative Commons License 1998.08.07 0 0 268
Nem állandójan őrizem itten éccaka a tornyot. De időnként kénytelen vagyok leengedni a martalócaimért a kéziliftet, mert a lépcső hiányos, s csak Wágner úr szokta venni a bátorságot, meg a sert, hogy felmásszon ide rajta nekilye. Eccer mán leengedtem érte a liftet, de később sok kellemetlenségem támadt emiatt.
Vöröskarom, aki nem a Nótrdámot őrzi.
neduddgi Creative Commons License 1998.08.06 0 0 267
Wagner Ur,
A Voroskarom itten iszelget, hogy mijaz a nemesmedves. Ize heves jeges... de esztet O mek nem olfashattya, mer 1x eccakas muszakba jar 2x + nem.
Jeszusom! Csak nem O van a vilagitto toronyba orizve orkent onmagatol?
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.06 0 0 266
Nem is aludtam, hanem a kocsmáimban takarítottam... csak közbe' itt-ott meg kellett innom ezt-azt, nehogy elromoljon.. meg a por is nagy volt... és el is tévedtem soxor... még szerencse, hogy bekapcsoltam valahol valami zenét és aztán a hang irányába sasszéztam valahogy.. Na! Itt vagyok! Mi kő'?
neduddgi Creative Commons License 1998.08.06 0 0 265
Na fel tetszett ebredni vegre?
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.06 0 0 264
Az úgy is van! Az egy jó sztrovacsek! És sokáig voltam vele valahol bezárva, csak már nem emlékszem hol :))) Továbbá ittunk is, vagy csak én ittam, de ez nem egy különös ismertetőjel és a felügyelő úr sem szok kételkedni ebben, ha hamistanuzom valamiért valahol....
neduddgi Creative Commons License 1998.08.06 0 0 263
Voroskarom,
Van egy ilyen nevu illeto az internetto kornyeken. Rendes gyerek.
Voroskarom Creative Commons License 1998.08.06 0 0 262
neduddgi
Kire gondolsz?
Vöröskarom
Színes Géza Creative Commons License 1998.08.06 0 0 261
zsoltu:
tedd csak ide, ha köll, akkor eladjuk a képeket.
Egyébként meg:
mindenki elszigetelődött??
a főcső
neduddgi Creative Commons License 1998.08.05 0 0 260
Voroskarom,

Mostan akkor elszoltad magad? Hmmmmm... Heves Jeges. Egyebkent mindegy. Te az ismerose vagy neki?

Voroskarom Creative Commons License 1998.08.05 0 0 259
Drága sztrovacsekok!
úgy láccik, jót tett ventillátor, mert ma hajnalra olyan helyre kis vihart kavart, amijjenre már rég vágytunk. Éljen a ventillátor, s SER és persze a Finlandia! (a heves jeges)
Vöröskarom
neduddgi Creative Commons License 1998.08.04 0 0 257
Asztat nem lehetne, hogy jegkockak potyognak rola, es minden 3. korben leesik egy kori Guinesse?
Csülök Creative Commons License 1998.08.04 0 0 256
Fijjug!
Állati jó, hogy mostan már minden pörög, meg forog, de én jobb szeretném mindezt belsőleg előidézni, ha van rá mód!
SÖRT !!!!!
pipi Creative Commons License 1998.08.04 0 0 255
Asszem jól jön mégegy
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.04 0 0 254
Heles! Csak forgassa itten a levegőt, mer´megin´dögmeleg van és csak a Pince az egyetlen menhely... ki sem mászom belőle, amig tart.. (még nem tudom, hogy a meleg, vagy a Készlet..., na, majd meglássuk asztat..)
pipi Creative Commons License 1998.08.04 0 0 253
A ventillátort, ha kérhetném bekapcsolni, miután kihozta a sörörmet.
terembura Creative Commons License 1998.08.02 0 0 252
Víz, Víz, Víz.
Még az agyakban is.
Sok.
Voroskarom Creative Commons License 1998.08.02 0 0 251
Kedves Asztaltársak!
Elnézéseteket kérem, de úgy láccik kijöttem a prektiszből, mert az asztal alá aludtam magam attól a néhány nagyon finom vodkától, amit a Wágner úr kihozott. Lehet, hogy a tonik ártott meg, mert nem szoktam ilyet inni mostanában. Lehet, hogy mégis kenni kellett volna?!
Zaturek Manfréd
A kikötőbeli népek családi vonatkozásait gyermekkorom óta lelkesen tanulmányozom, bár atyám, aki régen ügyvéd töredelmesen óva intett ettől. (Nyomatékképpen időnként sodrófát is bevetett a meggyőző érvek sorában.) Az ajándékokat köszönöm.
Martalócaimmal újra teljes létszámban itt ülünk a kerekasztal szélén (Kissé másnaposan).
Vöröskarom
neduddgi Creative Commons License 1998.08.02 0 0 250
Szines Geza,

??? Meglepetes? Rossz eloerzetem van. Hazkutatasi parancs nelkul semmit sem engedek!
De van egy atado Pap Rita CD-m, na nem megvesztegetes, csak ugy ajandek....

Színes Géza Creative Commons License 1998.08.01 0 0 249
Wágner,
felváltsalak, vagy bírod még a kiszolgálást??
Mostanában nehezen tudok bejönni ide, mertr a vámosok mindig kitalálnak valamit, de azért be-benézek.
Szórakozzatok jól, jön mindjárt a meglepetés...
a főcső
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.01 0 0 248
Má´megin´ezzelk az izével jhösz, amit még kimondani is szörnyű... hát beraktam má´ide egyszer, csak beomlott az a Pince és most meg kell várni, amig kiássák... na, remélem, addig elmegy a kedved attól,. hogy enegem ezzel, amit mondsz állandójan froclizzál :)))
Addig is fogd meg ezt, és amikor megittad, akkor majd bele lehet önteni azt, amit mondsz itt egyfolytában, és akkor azt odaadhatod a macskának. Na! Most meg lehúzom a redőnyt és igenis aludni fogok! Isten megáldjon! Ja, és egészség is!
neduddgi Creative Commons License 1998.08.01 0 0 247
Egy pohar tejet kerek... Ne legyen tul hideg, a macskamnak lesz.... :)
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.01 0 0 246
Mer´mostan neked itten megin´csak az igényeid vannak, én meg nem aludhatok, csak állandójan az a sok rohangálás meg a futkosás, a pince meg itt-ott beomlik közbe´. Na, itt van, vidd oda magad, oszt´ válasszon az összes kék kacsójával, akár az összeset megfoghatja most már, mert, mind az öt-hat kék lett, ahogy látom, én. Most már békén hagysz aludni, vagy még rendelsz itt mindenféléket megin´?
neduddgi Creative Commons License 1998.08.01 0 0 245
Na most meg itt van egy jozaneletu, es elkezd udvarolni.
Akkor inkabb ROCK `N ROLL!
neduddgi Creative Commons License 1998.08.01 0 0 244
Wagner Ur,
Ne tessek engem itten hirbe hozni ilyen tejert valo sorbanallassal, meg ilyesmi. Egyebkent is az eloszobaban, a bemutatkozosos topicban illett volna felszolgalni. Csak eppen aluttal.... En meg biztattam itt a holgyet, hogy itt milyen rendes a kiszolgalas, meg a poharakat is elmosogatjak hetente. Az italkeszlet attelepiteserol a jovo heten meg beszelek a sztrovacsekokkal. Egy ket lada piat azert Ok is lenyulnak majd, dehat a kikotoben mar csak igy van ez...Aggodni nem kell, a felugyelo urat ismerem, regi tettestarsa vagyok...

Voroskarom

Ugy gondolom, a felajanlott Sztolicsnaja vodkanal a Finlandia azert megis jobban illene Hozzad.

Zaturek Manfred Creative Commons License 1998.08.01 0 0 243
Kedves Vöröskarom kisasszony!

Úgy látom Ön igen tájékozott bizonyos családi tradicióinkban, épp ezért kérem, hogy fogadja el ezt tőlem tiszteletem jeléül.

Wágner úr Creative Commons License 1998.08.01 0 0 242
Drága jó, vöröskörmű nagysád, csak nem arra az idézetre gondol, amit már itt többször elszórt valami Zaturek, utána pedig nekem mindig nagy kellemetlenségeim voltak, mert jött a felügyelő úr és mindenféléket kérdezett, amikre alig tudtam valamit hirtelenjében összehazudozni? Ne is emlegesse nekem ezt az urat, mert akkor engem mindig bezárnak Lyól :))) Inkább igyuk meg eztet, mielőtt lába kelne itt a nagy lökdösődésben, amit a marcona martalóc markecolók szoktak, amikor nem kapnak eleget :))))
Voroskarom Creative Commons License 1998.08.01 0 0 241
Kedves jó Wágner úr!
Bizony, bizony előfordult 1x önnel is, hogy eléggé el nem ítélhető módon, szégyenszemre kijózanodott. Erre persze - azóta is fennálló heveny italossága folytán - nem emlékezhet. Ez egy óceánjárón történt (Piszkos Fred visszatér F.J. őszinte sajnálatára), ahol víz híján patakokban folyt a szesz. S akkor Ön kijózanodott, s levelet írt a feleségének. Na, rémlik már valami? (Az öt-hat kezem közül pedig legalább a két igazin Kékre festem a körmöt, hogy eltalálja.)
Vörös a karom (megégettem)
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.01 0 0 240
Hmmmm, én nős voltam valamikor? Sőt, valamikor én(!) józan voltam? Mmmmm.. nem emlékszem, pusztuljak szomjan, de nem emlékszem semmire... pedig annyit iszom, hogy igazán emlékezhetnék... Hogy maga miket tud, nagysád, akinek ez a vörös körme van, vagy ilyesmi !!! Na, akkor erre most gyorsan inni kell valamit, mondjuk egy ilyet! Miket beszélek én itten? Méghogy egyet?!!! Sokat! És állandójan! Egészségére, piroskezű nagysád, csókolom, izé, csókolnám a kis kacsóit, ha tudnám, hogy ebből az 5-6-ból melyik is az igazi :))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!