A 6055NU-2 polcat rendeltem de megint ablakon kidobott pénz, nem jó ez sem, a ház nem stimmel. Vlahogy be lesz ragasztva nagyon mérges vagyok most már.
Nekem az egyes-kettessel volt hasonló. Arra gondolok, hogy a kulissza és a váltó nem mozdul jól egymáshoz képest. A vejem állitotta be a váltómat, úgy, hogy szétszedte a vátó rudazatot és mikor betette a botot egybe a váltót is egyesbe tette és úgy rögzítette a rudazatot, azóta olyan a váltás mint a vaj.
Szeretnék egy kis segítséget kérni 2001 es 1,4 16V K4J712 motorkódú thaliamban egyre nehezebb a hátramenetet kapcsolni. Gondoltam majd én megoldom---rosszul gondoltam..... Kicseréltem a váltó olajat--semmi változás Rendeltem egy váltórudazat perselyt , ami a váltó alatt van, azt a két félből álló műanyagot. A régihez képest sokkal passzosabb, de ezzel egyáltalán nem tudtam hátramenetbe rakni.Így kénytelen voltam visszarakni a régi kopottat. Mi okozhatja nekem ezt a problémát, és hogyan lehetne orvosolni? Minden segítő választ nagyon szívesen veszek. Esetleg ki vállal ilyet Nyírbátor környékén? Üdv
Annyi még lemaradt hogy fél éve kapott új kuplung szettet az autó. Akkor az utolsó szimeringig minden cserélve lett belül. De ez a hátramenet hiba már előtte is ugyanez volt
Renault Thalia 1.5 dci 2003-as évjárat K9KA700 motorkódú járgányomhoz keresek fűtőventillátort motorral együtt, csakis olyan érdekel ami a képen jobb oldalon látható.
Sikerült egyet szereznem de a régi (képen jobb oldali) kiszerelése után derült ki se a mérete se a ház se a csatlakozók nem stimmelnek, így ez (bal oldali) egyben eladó ha valakinek ilyenre lenne szüksége. Köszönöm!
Most vettem egy 2001-es 1.4 16 szelepes Thaliat. A szellőzőmotor csak max kapcsolóállásnál kezd működni. Addig eljutottam, hogy előtét ellenállást kell cserélni. Viszont merre kellene keresnem. Erre szeretnék segítséget valakitől az se baj ha van hozzá kép vagy videó.
Azért az érdekes hogy az én autómban van egy olyan állás (jobb felső), ahol külső levegő beáramlás van jelölve. Ha oda kapcsolok, lekapcsol a ventilátor.
A használati utasítás szerint belső keringetés kapcsoló csak a klímás autókban van. Talán valahol dugulás lehet a szellőző rendszerben. Melyik az az állás, amelyiknél ezt tapasztalod?
Sziasztok! Az én 1-es Thaliámon nincs klíma csak az alap tekerős levegőkeringetés állító. Lenne egy olyan problémám hogy belső keringetésre állítva elzárja teljesen a levegőt (olyan mintha nullára állítanám a négy fokozatú ventilátor sebességállító kapcsolóját). Gyárilag ilyen? Ha nem, akkor hol keressem a hibát? Előre is köszi!
Üdv mindenkinek! Az volna a kérdésem, hogy tapasztalt e már valaki hasonló hibát, a műszerfalon lévő óra, le nulláz!! Be állítom, egy darabíg jó, aztán le nulláz!! Indító akksi, új! Volna esetleg ebben az órában egy elem?? Csak találgatok!!?? Köszi a választ!!
Az is egy megoldás, nem lehetetlen, azt is egy ember csinálta. De lehet egy másikból átforrasztani. Jó időben, jó helyen kell lenni, akinek pont van egy rossz kulcsa, aminek jó a tekercse. Ezt az embert kell megtalálni.