Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Viszont lehet csináltatni :)) - fogsz egy sima pólót, elviszed, ráírják, belehímzik, ráfestik, amit csak akarsz - nekem így lett halálfalós felsőm, Pitonos párnám és sorolhatnám:D
a lost pólóm már nagyon régi, asszem az első évad idején vettem
akkor a szigeten mindenféle külföldiek jöttek hozzám, h most akkor beszéljük meg, h mi hogy van és meghívtak erre-arra, pedig már alapból sem voltam szomjas :)
a bsg pólóra meg frak-olni szoktak, meg hogy "so say we all!" :)))
Ezt a blogot már más is ajánlotta, elmentve kedvencekbe és majd átrágom:) Haladok a BSG vége felé és hát... igazi junkie vagyok, de ilyen brutális sorozatot keveset láttam. Hardcore a javából, egészen elképesztően változik az első évadtól.
Más vizekre evezvén: talán valaki rákap a The Good Wife-ra, én bőszen ajánlgatom és írogatok róla;)