Én 3 hónapja heti 2,5ször járok (hát, néha kimaradozott 1-1 edzés...), körülbelül annyit változtattam az életmódomon, hogy reggel kajálok a suliban, és edzések után iszom egy turmixot, és már rengeteget változtam (például látszanak a hasizmaim, vékonyabb a derekam, lényegesen szélesebb a vállam, nagyobb a karom és látszik az ér a bicepszemen, formásabb a combom, en bloc sokkal jobban nézek ki, mint amikor elkezdtem). Nekem semmi extra kaja vagy étrendkialakítás nem kellett, azt eszem amit megkívánok, és nem zabálok mint egy disznó (mellesleg rengeteg kólát iszom ami lehet hogy nem szerencsés, biztos sokkal vékonyabb lennék nélküle).
Kosarazom:))Amúgy most kezdtünk el páran a csaptból gyúrni voltunk kb 5 ször eddig...
tömegnövelőkkel mi újság??Káros?Hány éves kortól hány éves korig lehet szedni??Miket kell enni sűrűn hogy 3-4 hónap alatt (heti 2 alkalommal járok)látszódjon is valami??Vagy erről mondjak is le??Ahová járunk ott van személyi edző, tehát gonodlom ő érti a dolgát, otthon miket és milyen gyakorisággal csináljak??Megcsinálok bármit csak ne legyen sok idő, mert nagyon kevés szabadidőm van:S De azt rááldoznám erre, tehát a heti 2 alkalmon kívűl még olyan napi 15 perceket "rááldoznék"különböző gyakorlatokra..de milyenekre??:)))
Egyébként úgy tudom, csak az a kitétel érdemes, hogy egy napon egy kisebb és egy nagyobb izomcsoportot eddzünk. Minden módszernek más az értelme, az egyén döntse el, mit bír és mire van szüksége. Én például nem szeretek mell-napon vállat edzeni.
Lehet-e együtt csinálni ellentétes izomcsoportok egyidejű edzését? Pl. Mell-hát, bicepsz-tricepsz stb.
Miért ne lehetne? Én azért nem csinálok mell-hát edzést, mert úgyis a karom fárad ki előbb. Ezért mell után inkább kar, hát után inkább váll, ezek viszonylag kis izomcsoportok.
Lehet-e együtt csinálni ellentétes izomcsoportok egyidejű edzését? Pl. Mell-hát, bicepsz-tricepsz stb.
Régebben minket az öreg testépítők kergettek a termben, ha ilyesmire vetemedtünk volna, igaz ők még a jó öreg Arnie nyomdokain haladtak, mostanában meg, ha megyek a terembe egyre inkább látom az új srácokat így edzeni.
Nekem egy remélhetőleg egyszerű kérdésem lenne: Hogyan tudom (Mely gyakorlatokkal) leghatékonyabban növelni (szélesíteni)a hátizomnak azt a részét, ami előröl is látszik. Sajnos nem tudom mi a pontos neve, néhányan lepkének is mondják.
Iagzából az érdekel, hogy az oldalirányú evezés, vagy a szabadsúllyal történő evezés, esetleg a húzódzkoás, vagy a kistesója a lehúzás-e megy arra az izomcsoportra, és hogy van-e rá koncetrált gakorlat, ami kifejezetten oda hat.
Sziasztok!!kicsit félve teszem fel a kérdésemet, mert nem vagyok benne biztos hogy szorosan ide kapcsolódik, de azt hiszem ide azért nem a gyenge emberek járnak:)
Szóval a kérdésem az lenne, hogy régóta van konfliktusom egy csapattársammal, és ez mostmár olyan messzire fajult hogy szerintem a vége egyszer úgy is egy kiadós buynó lesz:)Nos ez nem is lenne baj, mert testfelépítésem alapján én nyernék, de igazából nekem nem sok tapasztalatom van verekedés ügyileg....
Szóval tudom ki fogtok röhögni de nekem valami olyan technikára lenne szügségem amivel rövid idő alatt elintézhetem, és visszavehetek a nagyképűségéből:):):)
nagy szégyen lenne ha én maradnék alul...És mondom csak egy fogás, vagy egy pont a testen vagy valami ilyesmikre lenne szügségem, minál előbb, ki tudja mikor kerül a sor verekedésre:))))
Szóval miután egy jót röhögtetek, azután kérlek válaszoljatok:)))))
Sziasztok!Na,örülök hogy van ez a topic,és hogy él!Én 4 éve edzek rendszeresen.Már szinte a mindennapjaim része,nehezen tudnám elképzelni nélküle az életem!A tápl kieg porokhoz hozzászolva:kb fél éve én is vettem egy doboz myomax-ot,nekem nagyon bejött,most tervezek venni még eggyet!Üdv Szepi
A két sportot együtt csinálva egyébként nem csoda, hogy nehezebben nő a tömeged. Én rendszeresen nem boxoltam, de a fősuliban volt egy haverom, akihez néha csatlakoztam egy kicsit kesztyűzni, és mindig meglepett, hogy mennyire tüdőigényes egy sport a box. 20-30 perc jobban lefárasztott, mint mondjuk egy egész szombat délelőtti teremfoci. Persze nem azt mondom, hogy hagyd abba, de valahogy ügyesen kell a kettőt összehozni.
"Miket várhatok ettől a szertől???????????"
Hát csodákat ne várjál, próbáld ki, ha használ, használ, ha nem nagyon, akkor ne vegyél többet. Ennyi. Szerintem. :)
A Myomax szerintem a legjobb tömegnövelő, de qrva drága. A Cellmax asszem kicsivel gyengébb és olcsóbb, az átlag bodys meg a Volumass 35-öt veszi. Nekem a Cytogen Whey Pro + szőlőcukor + pufirizs kombó is bőven elég edzés utánra.
Szerintem a turmix nem számít sokat. Ha rosszul voltál tőle, akkor egyelőre mindenképp kis adagot próbálj ki, vagy hagyd a 'csába az egészet. Kiegészítők nélkül is lehet nőni, csak sok húst, rizst, tojást kell enni. Csak nézd meg Bfu kolléga beszúrt képeit.
Szóval nyáron kipróbáltam a Cytogen Hypermass 5000-et és úgy szedtem ahogy elővolt írva megminden és két hét múlva olyan rosszul lettem hogy majdnem korházbaa kerültem,szédültem,hánytam,ment a hasam!!!nagyon szarul voltam!!!!(ellenségemnek se kívánnám)
Egyik barátom is szedte de neki semmi baja nem volt sőt erősödött tőle!!!
Én sztem allergiás vagy vmire érzékenylehettem belőle???!!!!
Azóta félek egy kicsit a táplálékkiegészítőktől:( gondolom megértitek!!
De most rászántam magam:))))))
Miért ajánlod inkább myomaxot vagy a cellmaxot??????????????????????
Ezek mik egyáltalán???
Azt viszont nem szeretném hogy meghízzak tőle mondjuk edzésen lemozognám de hájasodni nem akarok....!!!!!!
Heti 3kondi fér az időmbe!!!
Jó sokat írtam amiért bocs csak jót akarok magamnak:)))))))
Ja, most nézem, hogy a legdrágább fehérjét nézted ki. Ha a pénz nem számít, akkor már inkább Myomax vagy Cellmax! Ezek tömegnövelők ugyanis, a Whey Isolate inkább szálkásításkor jön jól, mert az szinte tiszta tejsavófehérje.
Edzz heti 3 intenzívet, zabálj mint egy állat, és pihenj sokat! A proteinturmixnak edzés után van igazán szerepe, a dextrózzal együtt, mert gyorsan szívódik fel.