Reméljük nincs a szerződésben olyan, h oké, de ellenünk nem játszhat, vagy ezek inkább csak bohócligák kölcsönszerződésére igazak.
Érdekes emóciók lesznek ott a pályán, ha ez összejön, a vardar is akkor ment nagyot mikor már nem volt pénz, ill. Remili hogyan teszi túl magát ezen, de nagyon furcsállanám, ha vki 'érzelmileg' tudna kötődni a Kielcéhez, hacsak nem lengyel ésvagy a Dusi klán tagja :)
Az a Kiel-i keret cakk-pakk bivalyerős! Szerintem a Veszprémé messze tőle. Ahhoz képest az itt istenített Jicha sem alkot velűk felejthetetlent, maradjunk annyiban.
a második helyhez szerintem nyerni kell a következő 3 meccset.
a Magdeburg ma játszik Plockban, az utolsó megégési lehetőségük szerintem, mert utána megyünk mi oda, mennek Zágrábba, és a végén fogadják a Bukarestet
a PSG fogadja a Bukarestet és minket az utsóban, kettő között Plock.
kérhetünk lengyel bariktól szívességet, rögtön kétszer is :)
legjobb tudomásom szerint harmadik hely esetén a másik csopi 6., az vagy Aalborg, de inkább Szeged.
utána a másik csoport második helyezettje, - a Kielce
( a tévedés jogát fenntartom, valaki esetleg be tudna linkelni egy ágrajzot vagy fotót? - tudom hogy volt már régebben, köszi)
Kár kipécézni egyik-másik játékost. Laugénak volt egy extra időszaka ebben a szezonban. Rajta kívül senki sem mutat olyat, amire azt mondanánk, hogy "azigen". Hogy ez edzőkérdés vagy a Birka Zoli által említett következetesség, szigor hiánya esetleg más, én nem tudom. Az biztos, hogy a játékosok képességei alapján frappánsabb egyéni produkciókat kellene látnunk.
Off, de Wallinius sérült, hogy nem volt ott a vb-n, vagy Eric lift Johansson kiszorította? Jó kis balszárnya lett a Kielnek velük és még ott van Bylik is, őt esetleg, ő most ott a sor végén van, habár kábé Kosorotov kaliber.
Szezon közben volt rá szükség (a butaságunk miatt) és ez egy különleges alkalom volt, ki kellett használni. Én ezt inkább díjazom. Egyébként szerintem a Kiel is kivásárol olykor játékosokat, talán Walinius vagy Eric Johansson került hozzájuk így.(?)
Egyébként remélem a vezetők foglalkoznak avval is ,hogy mi az oka annak ,hogy sok játékosnak elég hullámzó a teljesítménye .Vagy van olyan is akinek értékelhetetlen.
Mahenak egy mákja van ,hogy posztján nincsen per pill jobb a csapatban .Gondolom ezért is kapott hosszabítást+mikor ezek a dolgok eldőltek akkor egy elfogadható teljesítménye volt.
Sztem a helyes kifejezés a pénz IS! És ez nagy különbség, hogy a pénz mellett valószínűleg kemény vezetés, és a lényeg, kikövetelt, számonkért, következményekkel járó teljesítmény elvárás is!
Vajon Mahé mit súgott és mit mutatott a teljesítményével francia társaianak? Egy normálisabb helyen, v megregulázzák, rákényszerítik, h álljon be a sorba és ne cirkuszosat, onemanshow-t játszon, hanem a csapat érdekében tevékemykedjen, v nem hosszabítanak vele, ez jelzés értékű a többieknek is. Mahénak amúgy jár a pont, hogy a pucájában mindig van vér, tegnap is az uccsó támadásban ő nem alibizett, legalább megpróbálta, de az az érzésem vele szemben, hogy ő kézilabda meg nem értett zsenije, csodás dolgokat tud, de erősen mínuszos a valja, amolyan kézilabda harlem globetrotterses figura.
Amúgy tudja valaki, hogy GP mit csinál? Neki volt markáns véleménye Mahéról, aztán meg edzője lett és még hosszabbítottak is vele.
Egy Kiel (vagy akár egy skandináv) csapat esetében én azért nem tartom túl valószínűnek, hogy szezon közben kivásárolják a világ egyik legjobban fizetett játékosát.
Nem csak a pénz ami vonzó itt csak ez butaság lenne mondani.De ez a fő vonzó erő .Nyilván szimpatikus a közönség meg ,az hogy azért évek óta top csapat.De a pénz a fő vonzó erő mostanság azt merem állítani.
Nem játszhat minden TOP játékos Barcelonában, Kielben vagy a Kielcében, mert annál többen vannak. Kielce maximum Dusebajev jelenléte miatt lehet vonzóbb egy játékosnak. A Veszprém sok éve TOP 5-ös csapat, biztos, hogy ide csak a pénz miatt lehet jönni?
Nenadic a jelenlegi csapatban nagy erény, az tény. Mivel semmilyen taktikai elem nincs, csak improvizációk, így általában nagy szükség van rá, de talán épp ez a legnagyobb baj is. Sokkal jobban örülnék, ha mint csapat dobnánk a gólokat. Talán majd ha nem lesz, akkor rá leszünk kényszerülve, hogy ez megváltozzon.
Akkor gondolom azt is vitatod, hogy a Szkopje elleni bl döntőbe is szinte egyedül, a hátán vitte be a csapatot, ráadásul az év játékosa volt abban az évben.
Na, ilyet a megbízható Deraaktól, Mahéktól ne várjatok.
Egyébként Mahé is borzasztóan rossz volt tegnap..Vele is mi a ló.zarért hosszabítottunk?Olyan érzésem volt tegnap mintha a csapatból 1 -2 játékoson kívül senkinek nem lenne kedve játszani.