Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
a lost pólóm már nagyon régi, asszem az első évad idején vettem
akkor a szigeten mindenféle külföldiek jöttek hozzám, h most akkor beszéljük meg, h mi hogy van és meghívtak erre-arra, pedig már alapból sem voltam szomjas :)
a bsg pólóra meg frak-olni szoktak, meg hogy "so say we all!" :)))
Ezt a blogot már más is ajánlotta, elmentve kedvencekbe és majd átrágom:) Haladok a BSG vége felé és hát... igazi junkie vagyok, de ilyen brutális sorozatot keveset láttam. Hardcore a javából, egészen elképesztően változik az első évadtól.
Más vizekre evezvén: talán valaki rákap a The Good Wife-ra, én bőszen ajánlgatom és írogatok róla;)
A fsz csajszi aranyos meg minden,a suhanc nyomozó kicsit menyétes,de az a szakadt tipus.A politikus szál dögunalom eddig,a legyakott csaj apja ok,de az anyja valami rém idegesitő.A vágóképek Seattle-ről (azt hiszem)nagyon jók.Tényleg noir meg miden,ugyhogy még üthet is ha üt a vége.
Az viszont tök jó,hogy állitólag egy norvég filmsorozatról koppintották licenszelték:)és tényleg,ha kikapnánk a hátteret és betennénk Bergenhausterfreistadba a szereplőket,nem mondanám meg hogy ezek amcsik.Jó,a tejeskávé tanár kicsit elütne az átlagos falusi viking közösségtől
Én is tök ugyanígy vagyok a szereplőkkel, Adama, jájjj, imádom, mindkét verziót, Lee is sokrétű, nem egyértelműen jófiú, ami jót tesz neki. Helo, Starbuck, nos, az a csaj totál kész, -és mivel kicsit én is hasonló típusú vadóc vagyok, mint ő, közel érzem magamhoz. :D
Én végigaggódom az egészet amúgy, mindig attól tartok, valaki möghalódik. De úgy igazán - mert ezek meglépik, ezek olyanok. Legjobban Bill Adama-t féltem, mert az Öreg hatalmas veszteség lenne... és annyira zseniális karakterek, az összes, a részeges paraszt Tigh is, jajj:D Imádom őket. Egyedül talán Dee-t nem bírtam... de róla ennyit, spoileraleeert.
Egyetlen dolog, amit nehezen viselek: ez a rák-téma. Az elnökasszony, meg a dolgai... engem ez terhel meg a legjobban.
A Hawaii-Five-O kötődésedet megértem :) Bár én láttam a Lost-ot,de annyira nem kattantam rá, viszont egy-egy kedvenc sorozat vége elég nagy űrt tud okozni. Sőt, minden dara vége azt tud! Milyen szenyaság :-P
Mindkettővel egyetértek. Bár a Glee második évadával zeneügyileg semmi problémám nem volt, a történet vezetés viszont botrányos volt. Főleg, amit Quinn karakterével műveltek.
BSG pedig az egyik valaha volt legjobb sorozat, amit készítettek. Nálam ott van a elsők között a Firefly, a Spartacus és a LOST mellett. :)
Én is újranéztem most egy pár hete. Igaz nem egyből az első darám után, hanem kb fél évvel később. Sokszor újranézős sorozat, az biztos. Bármilyen kilátástalan is helyzetük én is szívesen dolgoznék ott a Galacticán, mert rendkívül jó csapat ez. Az öreget én is szinte már az apámnak tartottam. A többieket (Lee, Helo, Athena, Starbuck) pedig közeli barátaimnak. Rendkívül szerethető karakterek, akiket kiváló színészek alakítnak.
Egyébként a Hawaii Five-O-ba is azért kezdtem bele, mert épp előtte daráltam le a BSG-t és Grace Park miatt valamiféle pótlék volt a BSG után, illetve Daniel Dae Kim és Hawaii pedig a LOST után. :)
Borzasztó volt, ahogy talán az egész évad, egy-két üdítően szuper epizód kivételével... ehh!
BSG: 4. évad. Ez most már kezd nagyon sötét, brutális és eszementen jó lenni! Egészen elképesztő, miket lépnek meg, kiderülnek, kik a cylonok... betojok, komolyan. :D tragikus, és iszonyatosan izgalmas. Azt hiszem, rögtön újra fogom nézni, amint befejeztem. Muszáj.