Képzeljétek: van egy amerikai fószer, aki mostanság néha megjelenik a STEELERS edzésein és tanácsokat ad a csapatnak. Innentől kezdve hátha elkezdenek végre rohamléptekkel fejkődni. Nagyon pedzegetik a közös edzés lehetőségét. Szerintem jó lenne, gondolkozzatok el rajta.
Még valami: 8kg plusszt szedtem fel, igyekszem leadni!!!
Kérdésem lenne... Mivel vasárnap megyek hozzátok edzésre, arra gondoltam csinálnék pár képet is a csapatról, hogyha megengeditek. Egyszer majd megmutatom az unokámnak, hogy egyszer régen a Soldiers tagjaival edzhettem! Ha meg nem lesz unokám, remélem a fejfámra szegezik! :D
Csonti, azt nem mondtam, hogy a Blue Bowl összefoglalók folyamatosan lesznek rögzítve, mindaddig, amíg meg nem telik a DVD. Szal' akkor tudom küldeni, ha megtelik az első.
Kérem vegye mindenki komolyan a hátralévő 2 hetet és jöjjön el minden edzésre. Jöjjön akkor is ha fáj a lába, fáj a keze, legyen 1ütt a csapat, segítsük 1mást. Hozzuk vissza azt a fílinget, ami tavasszal volt.
szeva!!!!! Holnap nem 100% h tudok edzeni!!!! Pénteken meg tuti nem!!! Mert esküvői dolgokat intézünk!! ha holnap nem lennék ott kezdetre akkor nem edzek!! De késöbb majd lemegyek na jócakát
Köszönöm előre is a helpet! :D Csonti, remélhetőleg az összes leadott NFL meccs, és Blue Bowl összefoglaló dokumentálva lesz! Gondolom mondanom sem kell, hogy állok rendelkezésedre az ügyben... :DDD
Természetesen megpróbálunk mindenben segíteni és majd akkor vasárnap megbeszéljük hogy hogyan is legyen....
Tegnap meg ma két részletben én megnéztem a Jacksonville vs Dallas meccset.Szerintem jó volt bár nekem ez még csak a 2. teljes (még hosszabb részletett sem láttam) meccsem volt...:)))