Imádok lejárni a terembe, imádom a vasakat, imádok gyúrni, de a hasazástól mindig kiráz a hideg. Soha nem fogom tudni megszeretni, de csinálom. Bár én nem unom egyszerűen utálom.:)
Ne érts félre, nem akarok beleszólni az ügyetekbe, csak nekem vicces.
De, unatkozhat egy "felnőtt" is, csak az ciki. Én úgy vélem, hogy ha erősödni akarsz, vagy formásabb alakot szeretnél, akkor a súlyok felé kacsingathatsz, azt pedig csak komolyan érdemes, különben csak időpocséklás. És még el is megy a maradék kedved tőle.
Nem értem az össezfüggést az unatkozás és az életkor között! egy felnőtt nem unatkozhat hasazás közben???:))
A verekedés meg más dolog, egy régi és nagyon unalmas konfliktus lezárása lesz. (ha lesz:)) Gondolhatod hogy próbáltam máshogyan is megoldani a dolgot nem sikerült. Azt hiszem ha tisztában lennél a körülményekkel azt kérdeznéd, miért nem vertem agyon már régen?!?! :)))
Ez így van, most már óvatosabb vagyok, és olyan izomlázaim már nincsenek. :)
A vádlim szokott néha rettenetesen fájni, ha túl sokat edzem (de azt meet közben is érzem), a combomban is éreztem már sokáig izomlázat, de az nem volt durva, szinte kellemesnek volt mondható. :)
A hasazás elkezdésével nagyon csínján kell bánni. Mert amikor csinálod nem érzed, hogy igazán megterhelő lenne, aztán utánna meg jönnek a többnapos görcsök. Szerintem ugyanez vonatkozik a lábra is.
Van itthon ilyen top shop-pos hasgép:)(AB SWING)Borzasztóan unalmas, volt régen hogy három hétig minden hétköznap csináltam 20 percet...Meg is lett az eredménye, szerintem látszott is valami, de mindennap úgy keltem fel, hogy na ma is csinálhatom azt a sz@rt ..:))Még TV-zés közben is unalmas:))Ráadásul közben folyik rólam az izzadság, pedig nem is érzem megterhelőnek..:):)
Semmit. Ha majd elég izom lesz, szálkásítani fogok, vagyis fogom használni a szobabiciklitaerob edzés céljából, ha nem megy majd a hosszútávfutás.
Neked viszont érdemes az otthoni edzésre szánt időt hasizomedzéssel tölteni, és akkor azt a konditeremben ne csináld. Csinálhatsz felüléseket, lábemelést, hasprést, törzsfordításos felüléseket, attól függ mennyire erős a hasizmod.. nekem rossz tapasztalataim vannak a hasedzéssel (2 hetes izomláz), azóta óvatos vagyok :)
Én azóta több tejet iszom:)Azt annyi, edzés után ihatnék turmixot is, de olyankor nagyon nem kívánom, olyankor mindig benyomok egy Gaterade-ed, vagy egy Powerade-et...Kólát utálom:))és otthon nem csinálsz semmit?
Én 3 hónapja heti 2,5ször járok (hát, néha kimaradozott 1-1 edzés...), körülbelül annyit változtattam az életmódomon, hogy reggel kajálok a suliban, és edzések után iszom egy turmixot, és már rengeteget változtam (például látszanak a hasizmaim, vékonyabb a derekam, lényegesen szélesebb a vállam, nagyobb a karom és látszik az ér a bicepszemen, formásabb a combom, en bloc sokkal jobban nézek ki, mint amikor elkezdtem). Nekem semmi extra kaja vagy étrendkialakítás nem kellett, azt eszem amit megkívánok, és nem zabálok mint egy disznó (mellesleg rengeteg kólát iszom ami lehet hogy nem szerencsés, biztos sokkal vékonyabb lennék nélküle).
Kosarazom:))Amúgy most kezdtünk el páran a csaptból gyúrni voltunk kb 5 ször eddig...
tömegnövelőkkel mi újság??Káros?Hány éves kortól hány éves korig lehet szedni??Miket kell enni sűrűn hogy 3-4 hónap alatt (heti 2 alkalommal járok)látszódjon is valami??Vagy erről mondjak is le??Ahová járunk ott van személyi edző, tehát gonodlom ő érti a dolgát, otthon miket és milyen gyakorisággal csináljak??Megcsinálok bármit csak ne legyen sok idő, mert nagyon kevés szabadidőm van:S De azt rááldoznám erre, tehát a heti 2 alkalmon kívűl még olyan napi 15 perceket "rááldoznék"különböző gyakorlatokra..de milyenekre??:)))
Egyébként úgy tudom, csak az a kitétel érdemes, hogy egy napon egy kisebb és egy nagyobb izomcsoportot eddzünk. Minden módszernek más az értelme, az egyén döntse el, mit bír és mire van szüksége. Én például nem szeretek mell-napon vállat edzeni.
Lehet-e együtt csinálni ellentétes izomcsoportok egyidejű edzését? Pl. Mell-hát, bicepsz-tricepsz stb.
Miért ne lehetne? Én azért nem csinálok mell-hát edzést, mert úgyis a karom fárad ki előbb. Ezért mell után inkább kar, hát után inkább váll, ezek viszonylag kis izomcsoportok.
Lehet-e együtt csinálni ellentétes izomcsoportok egyidejű edzését? Pl. Mell-hát, bicepsz-tricepsz stb.
Régebben minket az öreg testépítők kergettek a termben, ha ilyesmire vetemedtünk volna, igaz ők még a jó öreg Arnie nyomdokain haladtak, mostanában meg, ha megyek a terembe egyre inkább látom az új srácokat így edzeni.