Keresés

Részletes keresés

inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.24 0 0 584
A Laza csevej összes hozzászólójának, látogatójának Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!

inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 583
Én is küldtem egy smst, és nekem vissza is jeleztek (igaz, csak ma reggel), hogy fogadták.

Nem valószínű, hogy csaltak volna. Különben valamelyik nap a Fókuszban bemutatták, hogy mi történik a beérkezett smsekkel, meg hívásokkal, több szűrőn is átmegy, meg hitelesítik is az adatokat. Fair játék volt, el kell fogadni az eredményt! :-))))

Előzmény: Phoere (581)
Kopi Creative Commons License 2002.12.23 0 0 582
Bunda: szinte kizárt, hogy egy cég azzal foglalkozna, hogy üzenetek százezreit nyomatná! :) Gondold végig, mekkora volt a különbség. Ahhoz, hogy biztosak lehessenek magukban, vagy 300 e. szavazatot kellett volna küldeniük. Ez annyi pénz, hogy nem érdemes erre költeni.
Bunda inkább a telefonok számlálásánál, meg - amit említettél - fogadásánál lehetett. Ha volt ...
Előzmény: Phoere (581)
Phoere Creative Commons License 2002.12.23 0 0 581
Teljesen egyetértek veled, hogy ég és föld volt a két járték. A BB után a játékosok között erősebb volt a haverság-barátság, mint a játék közben kialakult nézeteltérések, unszimpátia. Még a Pongó-Iti duó is képes volt kibékülni és bár soha nem lesznek barátok, talán még haverok sem, de nem ellenségek.
Ezzel szemben a VV-ben az ellenségeskedés volt a főszereplő és ott többen ki nem állhatják egymást.
Egyébként én mindkét fiú győzelmét el tudtam volna fogadni, de egy kicsit inkább Majkának szurkoltam. Lehet, hogy a stílusa nyersebb és kevésbé inteligens a viselkedése, de Szabolcs esetében nem felejtettem el, hogy többször is fogadkozott, hogy kihívja Lorenzót, de végül mégsem tette meg! A gyenge ellenfelet választotta mindig és ebben hasonlított Györgyire.

Én sajnos nem zárom ki a bunda lehetőségét. Ugyanis első perctől kezdve téma volt, hogy Szabolcsot nagyon nyomja egy dohányipari cég, ami elég tőkeerős ahhoz, hogy szavazzon veszettül. De ez csak sejtés.
Ami viszont tény: tegnap egy szavazatot küldtem el sms-ben, méghozzá Majkára, kb. 30 perccel a vége előtt. A visszaigazolás a 0690621010 (azt hiszem erre kellett küldeni) ma reggel megérkezett:
"Üzenetét technikai okok miatt nem tudtuk továbbítani, ez az üzenet díjmentes volt!"
Azaz nem érkezett be a Majkára leadott szavazatom! És vajon hány szavazat nem érkezett még így be és kire mentek azok a szavazatok?
Lehet, hogy véletlen, de felettébb gyanússá tette a dolgot számomra.

Egy másik érdekes dolog: vettem egy Vitamax City (Vodafone) kártyát és a leírásában a következő áll:" A 1792-es számra küldött sms-ek díjmentesek."
Azaz Vodafone-ról ingyen lehetett szavazni. Ha ez igaz, akkor a BB haszna kisebb, mint gondolhattuk.

Előzmény: LUKI (579)
LUKI Creative Commons License 2002.12.23 0 0 580
Jézusom: "Röhely" ez röhej.:-)
Előzmény: LUKI (579)
LUKI Creative Commons License 2002.12.23 0 0 579
VV:

Én baromira örültem, hogy a Szabi nyert! Hozzáteszem, hogy nekem sem tetszett a stílusa sokszor, de nem rossz ember, csak esetlen. Ezzel a pofival :-) és testel egy határozott férfias fellépéssel óriási lenne a srác...
A viselkedését én is félénkséggel magyaráznám. A legnagyobb hiba, hogy nem állt ki maga mellett, hanem +próbált magára erőltetni valami mást. Az a "szia fogkefe, szia ágy..." jelenet nagyon meleg volt. Nekem ciki volt otthon...:-)

DE! A VV-ben elnézést a kifejezésért, de válogatott tahók voltak. Ennyi öntelt, GONOSZ, önző embert egy rakáson nem is tudom láttam-e valaha.Ez tökéletesen kiderült este is. Ahogy ezek viselkedtek, azt a gúnyt, rosszindulatot, ahogy a Györgyi, Niki nyilatkozott, hogy kinek drukkolnak, hogy a végeredmény tudatában, oda nem mentek volna a Szabihoz... Undorítóak voltak. Röhelyes, hogy talán a Lorenzo volt az egyetlen, aki kicsit vágta, hogy azért embernek kéne maradni. (A Nórinak és Hajninak nem volt különösebb baja Szabival). A Majkát is bírtam, Ő egyszerűen csak túl lőtt a célon, de nagyon nagy szerepe van abban, hogy a Szabi egyáltalán még játékban volt.
A Többiekről jobb nem is beszélni... Láttátok azt a talán utsó vitát amit Györgyi rendezett a villában Szabival? Hát le a kalappal Szabi előtt, hogy kibirta szinte szó nélkül!!!

Összességében az én véleményem az, hogy Szabi-t nem lehet egy napon említeni egíikükkel sem és ezért lógott ki a sorból a kezdetek óta. Én a végeredménynek köszönhetően visszanyertem a hitem, hogy azért sok normális ember van :-)
A VV első pár hetében, mintha közvetítést láttam volna valami elmegyógyintézetből....

Számomra a BB sokkal emberibb volt!!! Elég csak ahogy egymással viselkednek a házon kivűl. Nem tünt fel valakinek rajtam kivül az a szeretet Renátó arcán, ahogy Bálint arcát megsimogatta?

Szóval a lényeg a VV-ben 1 ember volt akivel talán baráti kapcsolatba kerülhettem volna és az Szabolcs (esetleg Majka)

A fentiek persze szubjektív dolgok, de erről szól a topic nem?:-)

inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 578
Oké, köszi. Még azért meggondolom :-))
Előzmény: baal (577)
baal Creative Commons License 2002.12.23 0 0 577
eredeti kék izzó nagyon drága, ha lehet kapni..
meg aztán igy olyan árnyalatot csináltam, amu nekem tecc..
nem vagyok sajna szerelő,de egy ügyesebb bárki meg tudja csinálni:))
Előzmény: inglisvumenke (576)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 576
Ja hogy Te csináltad s.k.? És egy 3 hetes Clioval is bevállalnád? Én így már lehet, hogy nem... azt hittem, szervízben csinálták, kicserélték eredeti kék izzókra.

Köszi, hogy válaszoltál! :-))

Előzmény: baal (575)
baal Creative Commons License 2002.12.23 0 0 575
hali!
szóval, lehet kék,zöld, stb izzófestéket kapni.
mifelénk 790 Ft, és kb 500 égőre elég.
saját tapasztalat:ugyan ráirják, hogy jó fényáteresztő.én azért a gíári 2.5W izzókat lecseréltem 5W ra.
ja, és árnyalatokat is lehet festeni, attól függ,mmilyen vastagon fested!
az enyém szép lett, nekem tecc:))
Előzmény: inglisvumenke (574)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 574
Szia! :-))

Szerintem sem baj, hogy másképp vélekedünk, senki sem egyforma :-))

Szabolcs nyert, a BB-ben Évi, kész. Majd jön a BB2 meg a VV2, lehet izgulni az újabb lükékért :-))))) Bár szerintem a 2. kör már nem lesz annyira izgalmas, meg nézett.

Én épp Németországban voltam, amikor ment a német BB 2., illetve 3. része, mit ne mondjak egyre gyatrább lett... a szereplők is kevésbé voltak érdekesek, meg a feladatok is. Meg talán már az emberek is unták az egészet. Nem is lett több forduló, szerintem nálunk is csak 2 lesz.

Előzmény: Kopi (573)
Kopi Creative Commons License 2002.12.23 0 0 573
:)
Sok mindent másként látunk, de ez talán nem is baj.
Én a nagy számonkéréseit sem értettem soha! Nem értette, hogy miért szavaznak rá. Holott Ő is szavazott valakire, és az soha nem kérdezte meg, hogy ezt miért tette. Valakire kellett! Az meg benne van a pakliban, hogy többen látták úgy, hogy Rá.
Azt, hogy okos, nem vitattam (ne menjünk bele az intelligencia boncolgatásába, mert az azért nem itt kezdődik! :) ). Talán Ő volt a legokosabb. De szerepet játszott. Rájött, hogy produkálnia kell magát, és majkásodott. Csak nem állt jól Neki! :)
Nekem nem tetszett! De nyert, és számára ez a lényeg! És csak gratulálhatok, mert tényleg éles, taktikus "harcban" győzött! :)
Előzmény: inglisvumenke (570)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 572
Szia :-))

Jó korán felkeltél... :-))
Nem is vettem észre, hogy már 500-nál tartok! De Téged lehetetlenség lenne utolérni! Van még a csirkecombokból? ;-))

Előzmény: Törölt nick (571)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.23 0 0 571
Gratula az 500-adik hsz-hez!:)

IGen én is, de én csak miután "lerántották rólam a leplet":))))

Előzmény: inglisvumenke (570)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 570
Szerintem ez nem sunyiság volt, hanem félénkség... ő nem olyan, mint Oki, vagy Majka, hogy ő akar mindíg a középpontban lenni. Most jogosan kérdezhetnéd, hogy akkor mi a fenéért jelentkezett a műsorba? A pénzért. De akkor sem volt magamutogató, inkább egy picit visszahúzódó. De teljesen korrekt, emberséges volt. Jók voltak a meglátásai, intelligens volt és megfontolt. Soha senki nem fúrt a háta mögögtt, és senkin nem akart keresztültaposni. Ezek az értékelendő tulajdonságok - szerintem.
Előzmény: Kopi (569)
Kopi Creative Commons License 2002.12.23 0 0 569
A legfőbb kifogásom a srác ellen (de ezt sokan szóvá tették), hogy nem néz az emberek szemébe. A kiválasztásnoknál a kötelező duma alatt végig sunyított. Meg máskor is.
És a viselkedésével, szövegeivel legtöbbször Majkát idézte. :)
Előzmény: inglisvumenke (568)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 568
Hát, lehet. De Szabolcsban is megvan minden olyan emberi tulajdonság, ami érték a mai világban. Legalábbis nálam az ilyen típus a nyerő, nem pedíg az Oki, meg Majka-félék. Nagyon örülök, hogy ő nyerte meg!
Előzmény: Kopi (567)
Kopi Creative Commons License 2002.12.23 0 0 567
Nézőpont kérdése! Nekem csalódás. :)
Már eleve az, hogy Ők hárman maradtak a végére.
Nem a valós emberi értékek számítanak, mert akkor Hajni és Nóri is ott lett volna a végén: :)
Előzmény: inglisvumenke (566)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 566
Nagyon belendültem...

Csak 1x akartam a "Szabolcs nyert"-et, és

igazság :-))

Előzmény: inglisvumenke (565)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 565
VV: TÉVEDTEM!!! :-)))))))))

Szabolcs nyert!!!

Szabolcs nyert!!!

Van igaszság a Földön!!! :-))))))

Előzmény: inglisvumenke (561)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.22 0 0 564
Köszi, megtisztelve érzem magam! :-))))
Előzmény: Phoere (562)
Phoere Creative Commons License 2002.12.22 0 0 563
ÉÉn bizots voltam benne, hogy Évi nyer, meg is érdemelte, legalábbis mióta Angéla kirepült. Csupán ez a Luki által említett pénzhistória zavart meg.
Phoere Creative Commons License 2002.12.22 0 0 562
Ez azt jelenti, hogy csak az lát engem, akinek ezt lehetővé tettem. Minthogy Te látsz, Te ezek közé tartozol. :))
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.22 0 0 561
"Györgyi repült, ahogy egy boszorkánynak seprűstől illik." :-)))))) Úgy látom, Neked se Györgyi a kedvenc! :-))

Szerintem is Majka nyer, bár Oki is esélyes. Szabolcs meg nem... :-((((

BB: Annyira örültem, hogy Évi nyert! Az utolsó pillanatig biztos voltam benne, hogy Bálint nyer, de ez így potitív meglepetés volt :-))) Kíváncsi vagyok, betartja-e a fogadalmát, odaadja-e a fiúknak a fél-fél millát...

Láttátok Szabi+Zsani éneklését? Nem valószínű, hogy nagy énekesi karrirt fognak befutni :-))))))

Phoere, mut jelent a neved melletti "Invisible" felirat? Ilyenkor nem látod, ha küldök üzenetet?

Előzmény: Phoere (559)
Kopi Creative Commons License 2002.12.22 0 0 560
Igen! :) A multkori 600 ezres szavazat egyértelműen azt ígéri. :)
Előzmény: Phoere (559)
Phoere Creative Commons License 2002.12.22 0 0 559
Szerintem a papírforma jött be. Én nem néztem a napi adásokat, így nem láttam ezt az ominózus pénzosztós jelenetet, de ha így történt, igazad van.

VV: itt is minden a papírforma szerint történt, Györgyi repült, ahogy egy boszorkánynak seprűstől illik. Este pedig szvsz. Majka megnyeri.

Előzmény: LUKI (558)
LUKI Creative Commons License 2002.12.22 0 0 558
Tehát BB:

Alapvetően Évikének szurkoltam, de az utóbbi napokban átpártoltam a Bálintra. Ennek fő oka az volt, hogy amikor a srácok felvetették, hogy a győztes adjon fél-fél misit a veszteseknek Évi undorítóan viselkedett. Megérdemelte volna az alapján, hogy egy büdös buznyákot se nyerjen. Elöször közölte, hogy Ő nem, mert neki adósságai vannak és kell a pénz. Amikor Bálint megdöbbenve mondta neki, hogy azért nem biztos, hogy Ő nyer és akkor ugye jól jöhet, Évi közölte hogy. "Rohadjatok meg, adok nektek fél milliót!" Kijött belőle a pénzsóvárság, irigység nagyon-nagyon csúnyán.
Hozzáteszem szerintem Bálintnak így, hogy vesztett talán több pénze marad, mintha nyert volna.:-) Renátó és Bálint amúgy is kiskirályok lesznek szvsz egész életükben. Bálint baromi ügyes gyerek, Renátó eddig is életművész volt...
Klassz srácok. Nagyon sok szeretett van bennük...
Szóval végeredményben jól alakultak a dolgok...

inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.19 0 0 557
Nem kaptam meg :-(( honnan küldted, telcsiről, vagy ICQ-ról?
Előzmény: krike (556)
krike Creative Commons License 2002.12.19 0 0 556
Igen, láttam, és küldtem sms-t is.
Előzmény: inglisvumenke (555)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.19 0 0 555
Szia! :-)) Tegnap megint megszakadt? Azért láttad még az utolsó üzenetem?
Előzmény: krike (554)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!