Boci géhölgy is remekelt gasztronómiás célból. Béla igazán büszke lehet ránk vezetékneve szempontjából. Dicsekvési szándékkal ám de szerényen megjegyzem, hogy még levágtam és felhajtottam kézzel egy új, de elfekvő farmeromat. Mindkét szárát! Pár órát ez is kitöltött a napból, miközben a mosógép nevű ketyere is c ment. Mondtam néha nem kultúrált megjegyzéseket, mer nem vagyok varrónő és szemem sincs, mer mármint legtöbb idő a tűbefűzésekkel tőtt el.
Én meg azon tűnődöm mentálisan, hogy holnap megvalósítom a ma délután a Fudáj tévéből tanult recipét: máglyarakás másképp. Vagyis úgy, hogy kifili nélkül, pusztán almagömb és tojáshab komplikációjával.
Tegnap előhozódó ötlet alkalmával ma fiamgömb spenót nevű főzeléket kévánt tükörtojással. Na persze nemcsak ennyi főtt, hanem melexendvicstől kezdve ződborsólevesen által sertéspörgölt targoncávalig megszenvedett néhány alapanyag a kezem között. Úgyhogy már a végén magam is úgy gondoltam lelki agyamban, hogy méltó lettem Bélánk vezetéknevéhez, oszt elíg mán.
És akkor még a kosztümös filmalkotások rejtélyes tekintetű főszereplőiról nem is ejtettünk szót. Példának okáér itt van pölö az Othello nevű híres személy.
Az én lelki agyam sem kívánja felvizesszivacsozni mostan a bokáig érő macskaszőrt, inkább ülök a macskával megáldott komjútermonitortelevízió előtt kényelmi szempontyokból. Mert de.
:-))) Már akartam említeni a kedves gének, hogy alkalomadtán költsön már valami frappánsat. A töltött paprika rímekbe foglalt ízvilága azóta is szívem csücske.:)
És hát persze ez a többi írói vénával megáldott Gömbtársnak is szól.
Kellemses hétvégi ünnepkavalkádot kívánok mindenkinek! Szép szürke Haramia-színű nap volt, de mostmár nem, merhogy fekete. Lelki agyamban az libeg, hogy az 5-7 elvégezendő munka dandárja közzül melyiket tiszteljem meg elvégzéssel, vagy hogy egyiketse.
Húú hát asziszem kéccer futottam neki, de ojan összevissza, hogy nem tuttam követni ki kivel van. nemaz igazi Dzsémszbond ez. nemis mongya a filmbe hogy májnémiz bond dzsémszbond. :(