Jut eszembe!
A múltkor egy olyan repgéből nagyon nagyot hánytam kifele!
Egy egész tábla tibi (mogyorókrémmel töltött) csokoládét, enyhe gyomornedvvel tuningolva!
Örült Fehérvár, mint a Chocapic reGlámban beterítettem a mezőket...
Valahogy kivitelezzük!!
Nagyon nagy "bizniszt" szagol az orrom!
C3ból fogunk krumplibogárgyilkolós fotográfiákat eregetni!
Jaj Istenem! Ha már ott tartanánk...
Mint annak idején az AN 2-s repcsiből a mozgalmi papírokat....
A Plurielbe már be is lehet ülni, mindenféle hókuszpókusz nélkül.
A Thököly folytatásán kifele van egy bal kéz fele egy Citroen szalon, ott lakik a kicsike.
Bandikut, jól néz ki a matrica, csak talán a felirat kicsit szintelen. Nem lehet többféle szinü C3-sal elkésziteni, és akkor mindenki olyan szinüt tehetne ki, amilyen a saját kocsija?
Ennél nagyobb matrica semmiféleképpen nem kell,mert a végén nem lehet majd kilátni tőle, különbenis,menetközben senkise olvasgassa a feliratokat, hanem a féklámpáimat figyelje.
Nekem tetszik, bár lehet, hogy baj lesz a méreteivel, mert lehet, hogy túl kicsik lesznek a betűk körbe és nem lehet majd másik kocsiból elolvasni, vagy pedig a matrica lesz túl nagy. Szerintem tegyünk javaslatokat arra is, hogy hova tegyük. Esetleg szavazhatunk arra is, hogy legyen-e rajta autó, a kacsát eddig úgy látom, hogy nem akarunk.
Okés!!!
De én még szeretném a házunk mögött készült nagyközeli portrémat is rágravíroztatni! Amelyiken még a kutyánk is rajta van, meg a szomszéd, ahogy épp írtja a krumplibogarakat! Na az jó lenne!
Mit szólnátok egy oválishoz? Mint az országjelzés, felül ívesen "Citroën C3 fanclub" alul "drive.to/c3fanclub", középen egy kép. Megpróbálok összedobni egy vázlatot.
F.H. Benő köszönöm a felvilágosítást, később kipróbálom!
Megnéztem a találkozó helyszínét amire gondoltam.
Pozitív csalódás ért, mert úgy néz ki a dolog ahogy az emlékeimben van. Parkoló, lombos fák, padok (gyenguskák), közelben kocsma, árak jók!
A pontos megközelítést tartalmazó leírást a kocsiban felejtettem, úgyhogy majd mindenkinek elküldöm emilben.
AKI MÉG NEM ADTA MEG AZ ADATAIT, FŐLEG AZ ELÉRHETŐSÉGET KÉREM GYORSAN PÓTOLJA!
Nash! Ez a matrica is tettszik, csupán egy javaslatom lenne. Lehetne kerek?
Nagy vita van a kacsáról, de kevés kolléga szólt hozzá. Nem nagyon van már idő a szavazásra, de ha a társaság gyorsan leszavazna, eldönthető lenne a dolog. Én leszek az első szavazó!
Juan Pablo kacsa igen
A szavazásnál ezt kopizzátok és ugyanígy folytatódjon. Remélem gyorsan kiderül az eredmény és Nash nyomathat még két elképzelést.