Nos, azt hiszem elérkeztünk ahhoz a ponthoz, mikor a többé-kevésbé tárgyszerű vitát a vesztésre állók szét akarják verni. Lehetőleg zsigerből utálkozzon és itt mindenki, kezdődjön a virtuális bruszt, mert ehhez tényleg értenek, ebben jók.
Ne küzdj, nincs sok értelme. Ő(k) csak egyet lát(nak). De azt nagyon következetesen. Ha a Fidesz csinál valamit, az jó. Ha az ellenkezőjét csinálja, akkor is.
Aztán ha nem lennék lusta, kimásolnám az összes hozzászólást a megfelelő időszakokból, ahol azért ekézik balról a kormányt, mert ekkora emelést akar a minimálbér terén:))))
Mégis kénytelen vagyok ismételni magam. Ha a földhöz ragadt önkori belement volna az 1€-s üzletbe, az adósságot is eladta volna. A munkahelyek is megmaradtak volna. De persze a külfi-fóbia mindennél többet játszik. Hát, tessék, adják el Mészárosnak 1 Ft-ért! Nem kell neki? Párttagság felfüggesztve!
1. Egy minimálbér nettójáról nincs mit vitázni. Azok számok. Naturálisan azok. Ergo nem vita tárgya.
2. Veled vitázzon a Belzebúb, az akinek hét anyja volt. Ugyanis vitázni értelmes, a másikra figyelmes emberek szoktak. Azok, akik érvek és ellenérvek mentén osztják meg a gondolataikat. Olyan emberrel nem, hogy vitázni, de még csak szóba állni is kár, akinek a 2x2=4-re az a válasza, hogy "hazudsz".
A korlátoltság, a beszűkült tudat más szakterület pályája. Ez itt egy fórum volna, nem a zárt osztály Napóleon-komplexus betegeié.
Marhaság, mint minden amit ide irkálsz. Pontos definíciója van, hogy ki a foglalkoztatott, a KSH módszertana megfelel az ILO-nak és az Eurostat-nak is.
A beruházások értéke és persze a volumene sokkal magasabb mint a 2010-ben.
A létminimumot kevés helyen mérik, számolják, a nemzetközi statisztikákban másképp mérik a szegénységet.
A KSH évtizedek óta méri a lakosság fogyasztását, jövedelmi viszonyait és az életkörülményeit. Ezeket összefoglaló adatokat közöltem, amelyekből kiderül, hogy a szegénység csökkent a kormányváltás óta.
azért mondtam. sajnálni fogom, amikor szembesül, hogy a család bevétele csökkent ~xx ezer forinttal, de az a büdös kölök még mindig itt lakik, enni kér, és holnap egyetemre megy...
a "büdös kölök" kéretik helyén kezelni! mielőtt....
A minimálbér nettójáról vitáztunk, arról hazudtál, majd behoztad a vitába az adójóváírást - feleslegesen - erre írtam, hogy van családi kedvezmény, és jobb, ha a gyereket nevelők kapnak magasabb nettót.
A minimálbéresek nagy része adóelkerülő ( sokszor kényszerből), igyekeznek minimálisra csökkenteni az adó- és járulékfizetést.
sosem voltam kárörvendő, de szeretném látni az itt családi adókedvezményt hozsannázók arcát, amikor megszűnik a kedvezmény, és 10-20 ezer, vagy akármennyivel kevesebb lesz a borítékban.