Keresés

Részletes keresés

myko Creative Commons License 2011.06.03 0 0 902

hogy is volt...

"McQuenn ezredes vagyok, tank, művi úton tenyésztett ember, a tengerészgyalogság parancsnoka" ezt mondogattuk egymásnak a suliban anno :D

Előzmény: myko (901)
myko Creative Commons License 2011.06.03 0 0 901

Ez a sorozat anno a TV3-on ment Űrháború 2063 címen.

Imádtam :D

Előzmény: Haragei (896)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.03 0 0 900

Izgi lesz,ha mindent így fogsz kielemezni... inkább hagyd a csába.

Előzmény: Haragei (898)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.03 0 0 899

ez melyik rész egészen pontosan?

a 7-es a "Six Degrees of Separation"

abban történnek ezek?

Előzmény: Haragei (898)
Haragei Creative Commons License 2011.06.03 0 0 898

Szerintetek nem tulzás,csak egy kicsit,hogy a (7 rész asszem) Kapitányt,akin a projekt áll vagy bukik,akiért x ezer embere tűzbe menne,akinek a szava szent és még több,egy ellenszenves csicska őrmester ugy faggat egy bizottság előtt,mintha az utolsó kapcája lenne?De még csak nem is az eredeti ,ki a cylon témában,hanem hogy miért nézte el két embere viszonyát...?

Magyarul kötelességmulasztással vádolja a nyomorék.

Eltekintve attól ,hogy az amugy undoritó elnök mindenbe beleugat amihez hülye mint a s.gg,mekkora az esélye annak,hogy a hierarchiában a tollseprő után következő őrmester igy beszéljen egy (tk)admirálissal?A flotta főparancsnokával?

Ja,két katona kopogtatás nélkül lép be a szobába és kőkemény pofával közlik,parancsuk van a bizottság elé kisérni Adamát.....egy őrmester azt parancsolja,őrizet alatt kisérjék a flotta pkt a szine elé....lol

A való életben a következő snitt az lenne,ha Adama jó kedvében van,mert..........egy......:) hogy az őrmester belülről rakja a szenet az atommáglyára.Nem tudom ez az agymosott amerikai hüyeség minek kell minden filmbe.

mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.02 0 0 897

"Viszont egy dolog sziven vert.Gondolom a régi sorozatból lett átemelve,de ennek a földre emigrált 13 törzsnek némileg ellentmond hogy minden át van szőve a mai földi,amerikai utalásokkal,a hivójelektól a szervezeteken át olyan tárgyakig mint a P90 es FN géppisztoly.Ez kicsit mellbe vert,talán jobb lett volna ha emiatt kihagyom a pilotot."

ne kapkodj, ezek szépen meg lesznek magyarázva

és nem csak a pilotban láthatsz majd ilyeneket

Előzmény: Haragei (896)
Haragei Creative Commons License 2011.06.02 0 0 896

Na,megnéztem a bevezető filmet,meg az első hármat eddig,nekem nem unalmas.Megmagyarázzák szépen,miétr hajaz a régi filmre a vadász,miért tünik ocskának a berendezés

A pilot egyedül is jó,az elején jó poén a  mindig delegálnak egy tisztet,aki várja a cylonokat,de 40 év óta senki nem jött el.:)

A cylon csaj dögös,két brutál jelenet is van,a két kisgyerekes(a csecsemű meg a kislány a botanikus hajón),a vihar teljesen ok,mondjuk a cylon mókus kicsit hajaz a szilikátokra (a SAAB ban mekkora jelenet az első részben ,hogy benne van Ermey mester a Kubrick film kiképzője:

Viszont egy dolog sziven vert.Gondolom a régi sorozatból lett átemelve,de ennek a földre emigrált 13 törzsnek némileg ellentmond hogy minden át van szőve a mai földi,amerikai utalásokkal,a hivójelektól a szervezeteken át olyan tárgyakig mint a P90 es FN géppisztoly.Ez kicsit mellbe vert,talán jobb lett volna ha emiatt kihagyom a pilotot.

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.02 0 0 895

Még én se néztem meg, tudtommal csak a szervezkedés lett részletesebb.

Előzmény: Aragorn83 (892)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.02 0 0 894

Na...a 10.részben végre értelmet nyert a kék kéz.

(Firefly....)

Haragei Creative Commons License 2011.06.02 0 0 893

Nem igazán,uis elfelejtettem:)

Most az tetszik,Olimpiai szállitó......

komolyan,ez a ferditő fel akart tünni ?

Előzmény: Aragorn83 (891)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.02 0 0 892

a 4x12-ben mik az extra jelenetek? Nekem az kimaradt az életemből...

Előzmény: Törölt nick (890)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.02 0 0 891

"egy dvd-t láttam,a Terv volt a cime"

Akkor már jó sok mindent előre lelőttél magadnak... :)

Előzmény: Haragei (887)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.01 0 0 890

Összefoglalva: van egy minisorozat, vagy felfogható extra hosszú tévéfilmnek is, van két hagyományos film (Razor, The Plan), három csomagnyi webizód, amelyekkel az évadok közötti szünetet töltötték ki (The Resistance, Razor - egész pontosan azok a fiatal Adamás jelenetek, amik kimaradtak a filmből, The Face of the Enemy), és négy darab hagyományos évad, amelyekből az első tizenhárom részes, az összes többi meg húsz.

Ja, és három epizódhoz készült bővített verzió, az egyik a Pegasus (2x10, még brutálisabb és jobb, mint a tévés verzió), a második az Unfinished Business (3x09 - erről megoszlanak a vélemények, a tévés verzió vágása fantasztikus, a bővítettben viszont baromi érdekes plusz információk vannak), a harmadik az A Disquiet Follows My Soul (4x12).

És persze van egy tonna kimaradt jelenet, amiket még én sem néztem meg.

Un poquito bonyolult, de némi fejvakarás és anyázás után egész jól követhető. :)

Előzmény: Törölt nick (889)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.01 0 0 889

Van valami külön cime ennek  PILOTNAK?

Miniseries.

A sorrend a következő:

1. minisorozat (2003)
2. első évad (2004-2005)
3. második évad (2005-2006)
4. The Resistance (webizódok, 2006)
5. harmadik évad (2006-2007)
6. Razor bővített változat, plusz a webizódok (2007)
7. negyedik évad első fele (2007-2008)
8. The Face of the Enemy (webizódok, 2008)
9. negyedik évad második fele (2008-2009)
10. The Plan (2009)

Haragei Creative Commons License 2011.06.01 0 0 888

Hupsz....meg is van a bevezető......a frappáns Bevezető cimen fut:)

Haragei Creative Commons License 2011.06.01 0 0 887

Köszi,de jön ez le,szóval akkor ez a furcsa,hogy van előzmény ......egy dvd-t láttam,a Terv volt a cime

Van valami külön cime ennek  PILOTNAK?

A vadászgépeknek nem kellett volna feltétlen követni a régi sorozatot......

A Space :above and beyondban jobban tetszettek a Hammerheadek,amugy az nálam szintén kultusz sorozat.

Kár hogy kaszálták egy évad után,mit lehetett volna abból is kihozni.......

Előzmény: nezs (886)
nezs Creative Commons License 2011.06.01 0 0 886

Van egy minisorozat, ami felvezeti az egészet, ha jól emlékszem 2*1,5 óra. Nagyon ajánlott azzal kezdeni.

Egyébként, ha türelmetlen vagy, annak idején kiírtam az összes részt dvd-re magyar felirattal (beleértve a felvezető minisorozatot is). Privátba megbeszélhetjük, hogy jutassam el/másoljam le/stb. Mail cím az adatlapomon.

Előzmény: Haragei (883)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.01 0 0 885

Az egész egy kábé három órás minisorozattal indult, amit itthon négy részletben adtak le, a legtöbb khmletöltőhelyen meg kettőben van fenn. Mivel a mini kedvező fogadtatásban részesült, berendelték a sorozatot, és kilenc hónappal később elindult az első évad, ennek láttad az első részét.

Előzmény: Haragei (882)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.01 0 0 884

hogy mi?

türelmetlen? az meg hogy jön a torrentezéshez?

amúgy lehet, mert először a pilotot kell megnézni, ami egy minisorozat vagy mi

2 vagy 3 részes

Haragei Creative Commons License 2011.06.01 0 0 883

Azért annak a majomnak nyomnék egy buksist,aki kitalálta a Csillagközit....vissza a Csillagközire...anyád.

Miért nem már,vissza a Tejutra?  Tejutrendszer Csatacsillaghajó:)

Haragei Creative Commons License 2011.06.01 0 0 882

Türelmetlen vagyok torrentezni,

elkezdtem az első részt,létezik hogy ugy indit,"az előző részek tartalmából"?

Előzmény: mindenki senkije (881)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.01 0 0 881

torrent?

egyöntetű vélemény, h szinkronnal nem szabad nézni a BSG-t!

én nem vagyok ilyen szigorú, szerintem csak nem érdemes :)

Előzmény: Haragei (876)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.01 0 0 880

Valami vezérlővel leszedheted, nem tom nem értek hozzá.

Én egy nap egy részt kaptam le, mivel annyit is nézek meg.

Előzmény: Haragei (879)
Haragei Creative Commons License 2011.06.01 0 0 879

Az is jó,de találtam egy Filesonicosat,csak ott most várnom kell 10 percet:)

Na ezt a Killinget befejeztem,jó szivvel csak mazochistáknak ajánlom,pedig fekete mint a szén,a fsz csaj imádnivaló.De a karakterek nekem kidolgozatlanok,a sztori is,felesleges FBI szál benne,mindenki keresztbe lesz..ja a zsarukat,a politikai vonal lehetne nagyon jó,a maga mocskosságával,hát nem az,de a legundoritóbb a kinyuvasztott csaj anyja,valami utálmány.

Remegteti azt a b kategoriás hangját,szenved mint egy ökör(az önsajnálatban)a legjobb jelenete mikor csukott garázsban hagyja a két (szintén utálatos)kölkét,járo motoru kocsiban.......de előtte két résszel kisikoltozta az egyiket a kádbó,mert emlékeztette a képre amin a lányát megtalálták.....a patkányképű segédnyomozo amilyen feje van,a tehán s...ét nem találná el lapáttal.

Az egyetlen dolog amivel operálnak,ami halálra idegesitett itt,hogy olyan érzést keltenek mindig,most üt be a krach,de persze nem történik semmi,vontatottan megy a történet tovább,kis vörös beszáll kocsiba,telefonál (az egyébbként szintén flesleges,ellenszenves bikájának),néha nagy utalások a multra (majdnem elvesztetted a gyereked amiatt!!!!!az ügy miatt)aztán 6 részen át semmi több.

De a főszereplő kis vöröst szivesen nézném más filmben.A legnagyobb baj,hogy Wire-ösen akarták,egy nyomizás-egy évad,de a Wire más,ott igen érdekesen belenézhettünk a niggaőrsök életébe,meg a lengyel szakszervezetébe és ott egy csapat nyomizott,akik önmagukban is erős karakterek voltak.Itt meg a főszálas politikuson mindig gondolkoznom kellett,ki ez az ipse?

Előzmény: Törölt nick (877)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.01 0 0 878

Én is akkor találtam rá a blogra, amikor másodszorra néztem, és háromszor-négyszer átrágtam ysu összes elemzését, annyira élveztem őket. :)

Előzmény: mindenki senkije (839)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.01 0 0 877

Csak szinkronost tudok.

Előzmény: Haragei (876)
Haragei Creative Commons License 2011.06.01 0 0 876

Nem tudtok egy linket a bsg hez?Feliratos kellene ha lehet,ami van azon a médiafire csinálja magát:(

Amugy rájöttem miért nem néztem én a tv ben,pedig akkora sci fis vagyok,hogy az eredetit németül!!!!!megnéztem annak idején....a csodálatos szinkron,meg a vágóképek.Valami ilyen szinkron volt:Csillagkecske a Csillagközinek a csillagokból,csillognak a szájlonok csillagfényei:(

DFe most rávetem magam (ha találok rendes linket)

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.01 0 0 875

Tetszett a 3 idősík.

Előzmény: Aragorn83 (874)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.01 0 0 874

Az egyik kedvenc részem. :)

Előzmény: Törölt nick (873)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.01 0 0 873

Firefly....szomorú rész volt, ahogy majdnem meghaltak....de a múltbeli dolgok (ki hogy került a hajóra) az vicces volt:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!