Kedves Ildikó! Megírnád, hogy melyik az az üzlet, ahol a diggerhez be tudják szerezni az alkatrészt? Nekünk pont ilyen van és a kisfiamnak sikerült eltörnie a kanalát. A Bricklinken nem találtam, talán túl új még. Köszi D.
Hú hát nem lehet könnyű eltörni egy ilyen alkatrészt :D
Nos először keress rá a www.peeron.com sets keresőben a nevére, vagy a gyári számára.Ha kiadta, válaszd ki a szóban forgó készletet, ott lesz alul jó esetben az alkatrészek listája! Az az alkatrész ami hiányzik, annak lesz ott baloldalt egy gyáriszáma, azt írd fel.
Utána pedig www.bricklink.com - itt rákeresel arra a gyáriszámra, és kiadja azokat a virtuális boltokat, ahol kapható, itt válassz egyet (olyat pl. ami EU vagy magyar bolt), és rendeld meg!
Ha bővebben a bricklink.com használatáról akarsz valamit tudni akkor www.malug.hu vagy írj emailt.
tudom. és igen, Japán Ázsiában van :) 98-99 körül lehetett kapni errefelé is. azóta már átnéztem a katalógusokat, úgy néz ki, más nem volt sajnos, de remélem lesz. ha már úgyis sárga fejük van a figuráknak.. :)
Én ilyet vettem nemrég a keresztlányomnak, aki hasonló korú, bár ő inkább a hercegnőket favorizálja:)
Sajna nem tudok képet beilleszteni http://www.nikeo.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=577&category_id=505&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=41
Ázsiai cucc nem nagyon van, max. Avatar, de az csak USA és Canada..Van még most 2008-as újdonságban néhány Indiana Jones készlet is, azok majdnem minden boltban kaphatók! Bp.-en a legjobb a kockabolt, bár az csak internetes bolt, de van valahogy egy rendes üzlet, nemigazán tudom...
Inkább regisztráld magad ide: [www .malug. hu/forum] és kérdezd meg hogy ez van-e külsősöknek! Csak azért mert a kockaboltban sok-sok külföldön is limited készlet kapható, no meg alkatrészek is elvileg, olcsóbban mint kereskedelemben általában...
csak pár napot leszek pesten, tud vki olyan boltot, ahol új v használt legot lehet venni alkatrészenként (tehát bemegyek, és veszek két fát meg egy kerítést pl)???
bejelölöd, hogy melyik készlet és melyik darab, aztán megadsz minden adatot elektronikusan. Nekem 10 nap alatt elküldték a hiányzó darabot egy hihetetlenül udvarias levél kíséretében.
Üdv mindenkinek, aki itt van! Van egy 6527 Billencs készletem, de sajnos a doboza nincs meg. Ennek a doboznak a hátoldalán lévő képet szeretném megtalálni. Ha valaki tud segítsen! Köszi!
Én már motoroztam ebben tavaly... Állítólag leállították az alkatrész-pótlásos "ágat", így csak akkor van lehetőség megszerezni egy-egy darabot, ha van olyan visszamaradt készlet a nagykerben (selejt), amely tartalmazza véletlenül. Nekem a Déli pu. aljában lévő kis játékboltban adták meg egy csajnak a nevét, aki a Lego Hungária "selejt-osztályán" dolgozik. Sajna nem tudom neked átadni, mert nem találom... :-(
Írj nekik, a készlethez kapott összerakós rajzon határozd meg kb melyik alkatrész hiányzik (hanyadik lépés, milyen színű stb) nekünk a múltkor megküldték a hiányzókat, viszonylag gyorsan és egyből 2 pld-ban. (ja, és ne a magyar forgalmazónak értelemszerűen, hanem a lego.com-on a customer service menüpontnál találsz azt hiszem mailcímet)
talán írni nekik, bár én sem tettem meg eddig....az elmúlt években sikerült 2 olyan nem éppen kis értékű legot venni, amiből hiányoznak elemek 8 most karácsonykor pl a 25ezres lovagos vár, valamint a három családi ház :((( )
Lego City Cargo Delux készletünkből hiányzik két alkatrész (nem nálunk kallódott el, így vettük), így nem világít a lámpája és nem tudja a daru felemelni az autót.