Folytatva a témát, több könyvben és magazinban is olvastam - és egyet is értek vele -, hogy az embernek legyenek ideáljai, akihez tudja magát mérni, meg motiválhatja is magát. Én tudom magamról, hogy (nagyon valószínű, hogy) nem lesz belőlem egy Serge Nubret, de segít a fejlődésben, ha néha lecsekklom, mennyi a lemaradásom:)
De azért téged mindig az értelmesebbje közé soroltalak, aki érti, ha azt, hogyha valakinek tetszik az alkata, akkor azt úgy fogalmazom meg, hogy tetszik az alkata és kész:) Miért neked nincs egy idális testképed?
És egyébként: ha valaki azt mondja, hogy Schwarzenegger jól néz ki, akkor az ratyi?
Számadatok nincsenek, csak érzem még most is. Mell: fekvenyomás, áthúzás egykezessel, tárogatás Bicepsz: álló bicepsz egykezesekkel, ugyanez kalapácsfogással, koncentrált bicepsz Tricepsz: állhoz engedés fekve egy kézzel, fej mögé engedés ülve egy kézzel A tricepsz vége könnyebb lett volna csigás lehúzással kis súllyal, de az itthon nincs. Egy franciarudat kéne talán még szereznem itthonra álló bicepszhez, homlokra engedéshez.
Na, ilyenkor előveszed pl. Dee Snider vagy Brad Pitt vagy Bret Micheals fotóját, és garantáltan megjön a kedved:)
Én valóban ilyenekkel szoktam magam motiválni. A hétvégén például képes voltam magam visszafogni a csokizásban - és ez nagy szó nálam, mert imádom- , mert jött egy kis fedőréteg a hasamra az elmúlt pár hétben. Így aztán...
Imádok lejárni a terembe, imádom a vasakat, imádok gyúrni, de a hasazástól mindig kiráz a hideg. Soha nem fogom tudni megszeretni, de csinálom. Bár én nem unom egyszerűen utálom.:)
Ne érts félre, nem akarok beleszólni az ügyetekbe, csak nekem vicces.
De, unatkozhat egy "felnőtt" is, csak az ciki. Én úgy vélem, hogy ha erősödni akarsz, vagy formásabb alakot szeretnél, akkor a súlyok felé kacsingathatsz, azt pedig csak komolyan érdemes, különben csak időpocséklás. És még el is megy a maradék kedved tőle.
Nem értem az össezfüggést az unatkozás és az életkor között! egy felnőtt nem unatkozhat hasazás közben???:))
A verekedés meg más dolog, egy régi és nagyon unalmas konfliktus lezárása lesz. (ha lesz:)) Gondolhatod hogy próbáltam máshogyan is megoldani a dolgot nem sikerült. Azt hiszem ha tisztában lennél a körülményekkel azt kérdeznéd, miért nem vertem agyon már régen?!?! :)))
Ez így van, most már óvatosabb vagyok, és olyan izomlázaim már nincsenek. :)
A vádlim szokott néha rettenetesen fájni, ha túl sokat edzem (de azt meet közben is érzem), a combomban is éreztem már sokáig izomlázat, de az nem volt durva, szinte kellemesnek volt mondható. :)
A hasazás elkezdésével nagyon csínján kell bánni. Mert amikor csinálod nem érzed, hogy igazán megterhelő lenne, aztán utánna meg jönnek a többnapos görcsök. Szerintem ugyanez vonatkozik a lábra is.
Van itthon ilyen top shop-pos hasgép:)(AB SWING)Borzasztóan unalmas, volt régen hogy három hétig minden hétköznap csináltam 20 percet...Meg is lett az eredménye, szerintem látszott is valami, de mindennap úgy keltem fel, hogy na ma is csinálhatom azt a sz@rt ..:))Még TV-zés közben is unalmas:))Ráadásul közben folyik rólam az izzadság, pedig nem is érzem megterhelőnek..:):)
Semmit. Ha majd elég izom lesz, szálkásítani fogok, vagyis fogom használni a szobabiciklitaerob edzés céljából, ha nem megy majd a hosszútávfutás.
Neked viszont érdemes az otthoni edzésre szánt időt hasizomedzéssel tölteni, és akkor azt a konditeremben ne csináld. Csinálhatsz felüléseket, lábemelést, hasprést, törzsfordításos felüléseket, attól függ mennyire erős a hasizmod.. nekem rossz tapasztalataim vannak a hasedzéssel (2 hetes izomláz), azóta óvatos vagyok :)
Én azóta több tejet iszom:)Azt annyi, edzés után ihatnék turmixot is, de olyankor nagyon nem kívánom, olyankor mindig benyomok egy Gaterade-ed, vagy egy Powerade-et...Kólát utálom:))és otthon nem csinálsz semmit?