Keresés

Részletes keresés

elcondor Creative Commons License 2002.06.12 0 0 4052
Nem fog,ezért kezeskedem.Ha jól látom,a következő opponens Kiefer lesz,be kell őt söpörni a fű alá!
HAJRÁ PETE!!!!!!!!!
Előzmény: xabi (4051)
xabi Creative Commons License 2002.06.11 0 0 4051
"Remember! 2000, Wimledon! That was your last trophy!!!"

csak nehogy az is maradjon...

Előzmény: TyggeR (4050)
TyggeR Creative Commons License 2002.06.11 0 0 4050
Nos, Peti birtokba vette kedvenc pályaborítását, a hallei füves pályás versenyen ragadott újra ütőt a vörös poron elkövetett szerencsétlenkedések után. Sajnos nem kápráztatta el a nagyérdeműt, a nem túlzottan legendás hírű orosz Andrej Sztoljarov ellen (aki a Roland Garros első körében azért hazaküldte a mostanában szintén nem túl acélos Björkmant) is elhulajtotta az első szettet (6:4), igaz, utána következett a hengerlés egy sima 6:3, 6:4 formájában.
Pete, remélem, tudod, ez kevés lesz a tornagyőzelemhez, tessék beleerősíteni! Remember! 2000, Wimledon! That was your last trophy!!!

GYERÜNK PETE!!!

TyggeR Creative Commons License 2002.06.07 0 0 4049
Maximálisan egyetértek, meg kell hódítani a hallei füvet. Pete-nek ez nem is okozhat problémát.
GYERÜNK PETE!!!!!!!!!!
Előzmény: elcondor (4048)
elcondor Creative Commons License 2002.06.06 0 0 4048
Na akkor Halléban meglesz két év után az első tornagyőzelem.
GYERÜNK PETE!
principe Creative Commons License 2002.06.05 0 0 4047
Gondolom ez érdekel!
Pete Sampras has opted out of next week's Stella Artois tournament in favour of playing in Germany in the run-up to Wimbledon. The former world number one had asked for a wildcard for the event at Queen's Club, but reversed his decision after crashing out of the first round of the French Open.
The American, a former Stella Artois champion, will now complete his grasscourt preparation by playing at the Gerry Weber Open in Halle.
Ian Wight, the Stella Artois tournament director, said: "Whatever personal demons Pete is fighting at the moment, I suspect that, more than anything else, he feels he needs a couple of wins under his belt."
Both events run from June 10-16, with Wimbledon starting on June 24.

Miranda H. Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4046
Ikrek. De jó éjt tényleg.
Előzmény: TyggeR (4045)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4045
Mármint a horoszkópok? Vagy csak úgy a csillagjegyek? And U?
Jó éjt!
Előzmény: Miranda H. (4043)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4044
Nekem pillanatnyilag a Frequencyben tetszik a legjobban.
Előzmény: TyggeR (4042)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4043
Hát, csak érdekelt. Ez az egyik mániám. Jó éjt.
Előzmény: TyggeR (4042)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4042
Én is nagyon szerettem a Vérbeli hajszában. De régi filmecske is az... Na mindegy. Miért röhögnélek ki? Se nem Bika, se nem Vízöntő. Ellenben sokkal inkább Skorpió. Miért kérded? Ezt még megvárom, de utána megyek alukálni, nagyon álmos vagyok.
Előzmény: Miranda H. (4041)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4041
Film: Dennis Quaid, Dennis Quaid! Imádom. Más: csillagjegy. Röhögj ki, ha nem, vagy ha nem publikus, de meg kell kérdeznem: Bikának tetszik lenni vagy Vízöntőnek? Vagy másnak?
Előzmény: TyggeR (4040)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4040
Igazából csak a szám volt nagy, valahogy én sem tudok kezet emelni rájuk. A macsekot például egyszer sem vertem meg érte, ha bekakilt, az orrát sem nyomtam bele. Nem is ment volna szerintem, megértem, hogy ez Neked is problémát okozott. Bár a kutyákkal másképp is kell bánni, mint a cicákkal.

Ez a leveledből meglehetősen érezhető volt. :-) Remélem, én is meg tudom nézni a napokban.

Előzmény: Miranda H. (4039)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4039
Na igen. Bár nekem nagyon nehezemre esik bántani egy állatot, mikor az elsőt kellett szobatisztaságra fogni, és ha becsinált, és oda kellett vinni, és bele kellett nyomni az orrát a csúfságba, na, szerintem nekem rosszabb volt, mint neki. Mondjuk, hamar megtanulta. Mikor a dagit először megfürdettem, beszart a félelemtől. Elkapott a röhögés.
Tisztára boldog vagyok a Traffic miatt.
Előzmény: TyggeR (4038)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4038
Hát igen. A tanítómester és példakép négylábújai. Mondjuk a németjuhászt azt nagyon szeretem, az olyan édi fajta. A Kutyám Jerry Lee-ben imádtam meg őket.

Az ilyen dolgok engem is ki tudnak akasztani. Na nem azért, mert olyan ijedős vagyok, csak lehet, hogy valakit egyszer elkapnak. És hallani így is elég hasonló borzalmat a tévében, erre oda kellene figyelni. Nem kell feltétlenül agyonverni őket, csak úgy szépen, nőiesen, hogy tudják, mi a helyzet. :-) Ez még nem szadizmus.

Előzmény: Miranda H. (4037)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4037
Igen, bár állítólag őt a Lendl németjuhászai akarták megenni, neki meg valami szelídebb fajtájú kutyája van.
A dögök nagyon vérszomjasak voltak. Tiszta pipa voltam, amiért kint voltak (egy lovardából futottak ki az utcára), nekem meg kétszer is el kellett mennem mellettük, mikor bementem, meg mikor kijöttem a címről. Visszafelé már profi voltam, és jól betekertem a biciklit, de akkor már ők is profik voltak, és az egyik majdnem elkapott. Én meg szép nőiesen ordítottam meg anyáztam, és reméltem, hogy kijön a gazdájuk, mert tuti leteremtettem volna. Ha több időm van, keresek egy husángot, visszamegyek, és bár szeretem a kutyákat, úgy megverem őket, hogy elmenjen a kedvük a harapdásától. De hát nem volt időm, meg nem is vagyok szadista, úgyhogy elkarikáztam. :)
Előzmény: TyggeR (4036)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4036
Ez azért van, mert Pete egy zseni. Fél ugyan a kutyáktól, de tart egyet pontosan azért, hogy ily módon kezelje rettegését. Meg biztos úgy gondolja, betörő ellen jól jön majd.

Tekerés az életért... Vagy annyira nem voltak vérszomjasak? :-)

Előzmény: Miranda H. (4035)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4035
Igen. Pete állítólag fél a kutyáktól, bár neki is van. Én nem félek tőlük, bár a múltkor kettő meg akart enni kézbesítés közben. De biciklivel voltam, és lemaradtak. :)
Előzmény: TyggeR (4034)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4034
Nekünk egy állatorvos egyszer azt mondta, az a legfontosabb, hogy jó közérzete legyen egy állatnak. Nálatok ez ezek szerint megvan, addig nincs komoly gond. Legalábbis állítólag. Ha még verekedésre is futja, pláne jó (nem rossz) a helyzet. Én is elkényeztetném őket, ez teljesen rendben is van.

A párás meleget amúgy annyira nem szeretem, így időjárásilag érzékeny is vagyok rá. De nem is lehetne ott száraz idő, ezt el kell ismerni.

Előzmény: Miranda H. (4033)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4033
Én is remélem, hogy sokáig él a kutya. Már nem lát semmit, és sántít, de úgy látom, azért jól érzi magát, és még mindig szeret játszani a többiekkel. Sőt, néha még össze is verekszik a dagival, ha nem tudják eldönteni, hogy ki hol aludjon. (A két kicsi bent alszik a lakásban)(Elkényeztetett disznók - de másként mi értelme lenne?)
A Trop-ba lenge öltözékben kell menni, mert nagyon meleg van, ráadásul párás meleg.
Szuperek a teknőcök, állítólag már jönnek a kicsik is.
Előzmény: TyggeR (4032)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4032
Gondolom, elférnek ott felétek simán. Nálunk itt múlt héten volt egy szomorú esemény, a szomszéd kutyáját el kellett altatni. Rákos lett, pedig csak olyan 11 éves volt. Most nagyon maga alatt van szegény, nagyon szerette a kutyut. Szurkolok, hogy a Te kutyud is sokáig éljen még, hátha az segít. A bernáthegyi-szerű kutyáktól félek, túl nagyok már nekem. De biztos nem bántana.

Jó, hogy ezt mondod. Akkor sapkában megyek, mert kifejezetten nem szeretem, ha egy szárnyas a fejemre pottyant. :-)

Előzmény: Miranda H. (4031)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4031
Három kutyánk van. Sajnos az egyik, aki már Pesten is velünk volt, a panelben, már nagyon öreg, de én szurkolok neki, hogy még sokáig éljen, mert nem tudom, mi lesz, ha nem lesz. Ő egy kicsi tacskó-féle. A második kutya egy bernáthegyi-keverék, aki nagyon szeret játszani, de olyan ereje van, hogy simán fellök bárkit tiszta szeretetnől. A harmadik dettó egy tacskó-keverék. Ennek a mániája a kaja, egész nap eszik, és olyan kövér, hogy ha az oldalára fekszik, a lábai a levegőben lógnak.
A megázás elől be lehet menni egy kaliybába. Kakadura nem emlékszem, de attól még lehet, hogy van. Sok madár van, akik szabadon vannak egy helyiségben, ezért figyelni is kell, nehogy az emberre tojjanak.
Előzmény: TyggeR (4030)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4030
Hohó! Kutyák!!! Pontosan hányan is vannak? Nekünk is volt már egyszer-kétszer (itt a belvárosban nem éppen a legbölcsebb a dolog), de azok sosem hallgattak semmire. Csak rosszalkodtak. Persze ettől még lehet, hogy értettek mindent.

A beszélgetős halak biztos láttak már struccot, azért nyomták a homokba bújós style-t. :-)

Megázni mondjuk annyira nem szeretek, így csak ezért nem mennék el. A papagájok már inkább vonzanak. Meg a kakaduk. Azok is vannak?

Előzmény: Miranda H. (4029)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4029
A mi kutyáink momentán mindent értenek, amit mondanak nekik, bár nem mindig engedelmeskednek, mert lusták. A beszélgetős halak szuperek voltak, mert az egyik mindig oda akart hajolni a másikhoz (ilyen makaróniformájú, hosszú, és vékony halak), az meg bebújt előle a homokba.
Tökre megéri elmenni. Ötpercenként van imitált trópusi vihar is, meg lehet ázni. Meg van egy olyan nagy papagály is, ami a filmekben.
Előzmény: TyggeR (4028)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4028
Végül is tulajdonképpen ez a lényeg. Én is eldöntöttem már régen, hogy a macskám érti, amit neki beszélek. Jó ezt hinni, mert így érdekesebb a dolog. Júdás csak rájött arra, ahhoz kell menni, aki nyúlkál utána. Biztos szereti a símogatást.

Mosmá' tényleg annyit beszéltél erről a helyről, hogy ha legközelebb arra járok, bekukkantok. A beszélgetős halakból vásárolok is, ha lehet.

Előzmény: Miranda H. (4027)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4027
Igen. Amúgy mi ott úgy döntöttünk, hogy ezek éretik, mit beszélünk. Volt egy kis hülye barna rája, aki mindig ahhoz ment oda, aki jobban kapkodott utána, ezért elneveztük Júdásnak.
Azért szerintem a cápák megkajálnák a halakat, ha nem kapnának enni sokáig. Bár a cápák, mint mondtam, jó fejnek tűntek, inkább a piranhák meg a murénák voltak gázosak. Voltak olyan halak is, akik egész végig a homokban ültek, és dumáltak. Legalábbis szerintünk.
Előzmény: TyggeR (4026)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4026
Szia. Levél megjött. Igen, mondhatni súlyos volt a baleset, egy hétre kórházba küldött, s a napokban lett egy plasztikai műtéttel helyrehozva az általa okozott sebhely. Nem volt éppen olcsó.

A lepényhal elnevezésben van is valami, hiszen nem kifejezetten vastag jószágok. Már amennyire persze a Spektrumon keresztül meg lehet ítélni. Milyen nyelven szóltatok a nagy rájának? Magyarul vagy idegenül? :-)

Szegény cápák minek agresszívkedjenek a kicsi halacskákkal? Nem lenne semmi értelme. Szerintem ha éhesek, akkor sem bántják őket. Oszt persze ki tudja.

Előzmény: Miranda H. (4025)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4025
Üdv. És súlyos volt? Mármint a baleset. A rájákat amúgy én folyton lepényhalnak mondtam, míg A. barátnőm fel nem világosított. Az a szuper bennük, hogy mikor a kopoltyúikat nyitogatják, az olyan, mintha pislognának. Mikor szóltunk a nagynak, mármint a nagy rájának, aki valami más fajta lehetett a kinézete alapján, és addig csak a mélyben keringett, az is feljött a felszínre, mintha értene minket. Annak egy kicsit érdesebb volt az az ari halteste.
Azért a cápák is szuperek voltak - biztos jól be voltak kajálva, mert nem bántottak egy halat sem maguk körül. És tök értelmesnek néztek ki azok is.
Előzmény: TyggeR (4015)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4024
Az összes bármit sikeresen megoldottam. :-)
Előzmény: Törölt nick (4023)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4023
Szia Tyggi,bármi dolgod is legyen ma,ügyes legyél!
:-))
Előzmény: TyggeR (4022)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!