Keresés

Részletes keresés

LUKI Creative Commons License 2003.01.22 0 0 605
Köny Creative Commons License 2002.12.31 0 0 604
Köszönjük édes Vumenkém! Pussz. Köny
Előzmény: inglisvumenke (603)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.31 0 0 603
Minden kedves Topictársnak derűs, boldog, sikeres új évet kívánok!

Kopi Creative Commons License 2002.12.31 0 0 602
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.24 0 0 601
Ugyanmár! ;-))))
Előzmény: Kopi (600)
Kopi Creative Commons License 2002.12.24 0 0 600
Szerinted én kukkolok? :)))
Előzmény: inglisvumenke (599)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.24 0 0 599
Talán mert kíváncsi vagy... :-))))
Előzmény: Kopi (598)
Kopi Creative Commons License 2002.12.24 0 0 598
HUSZ! :)))

De akkor mit keresek én itt ...
:)

Előzmény: inglisvumenke (597)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.24 0 0 597
Szerinted? :-)))))

(Vumenke túl van 1 ü. pezsgőn, ha ez segít megoldani a dilemmád :-))))) )

Előzmény: Kopi (596)
Kopi Creative Commons License 2002.12.24 0 0 596
Mi van itt? Eltévedtem? Ez a HUSZ, vagy valami autós érdelkeltségű topic? :)))
Köny Creative Commons License 2002.12.24 0 0 595
Oké, de 10-15 percnél nem kell több...:o)))
Jelentkezz fel!
Előzmény: inglisvumenke (594)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.24 0 0 594
Ming...
Előzmény: Köny (593)
Köny Creative Commons License 2002.12.24 0 0 593
Mail vagy SMS?
Előzmény: inglisvumenke (592)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.24 0 0 592
Nem is sejted? ;-))))

(Bocs, hogy csak most írok, válaszoltam amoda)

Előzmény: Köny (591)
Köny Creative Commons License 2002.12.24 0 0 591
Mit tudnál ajánlani?:o)) Már nincs sok húzásod!:o))))
Előzmény: inglisvumenke (590)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.24 0 0 590
Tudodm, de le ne írd! ;-))))) Ezek szerint mindjárt eltűnsz tőlem? Nemááááááá! :-))) Nincs kedved azt csinálni, amit múltkor, amire azt mondtad, hogy mégse jött be annyira. De most más... :-))
Előzmény: Köny (589)
Köny Creative Commons License 2002.12.24 0 0 589
Mennyire örülsz Szivi? Én mindjárt nagyon (ha tudod, mire gondolok)!:o))))
Előzmény: inglisvumenke (588)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.24 0 0 588
Végre :-))))))))))) Nem is tudod, mennyire örülök Neked! :-)))))))
Előzmény: Köny (587)
Köny Creative Commons License 2002.12.24 0 0 587
Szevasztok tehenésztársak! Ez az első írásom itt, remélem még sok követi.

Sziasztok

Köny

Phoere Creative Commons License 2002.12.24 0 0 586
Én elfogadom, az egyik olyan nyert, aki győzelmét el tudom fogadni, még ha egy kicsit jobban is szurkoltam a másiknak. Okiét nem tudtam volna elfogadni. Györgyiről ne is beszéljek.
Előzmény: inglisvumenke (583)
Kopi Creative Commons License 2002.12.24 0 0 585
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.24 0 0 584
A Laza csevej összes hozzászólójának, látogatójának Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!

inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 583
Én is küldtem egy smst, és nekem vissza is jeleztek (igaz, csak ma reggel), hogy fogadták.

Nem valószínű, hogy csaltak volna. Különben valamelyik nap a Fókuszban bemutatták, hogy mi történik a beérkezett smsekkel, meg hívásokkal, több szűrőn is átmegy, meg hitelesítik is az adatokat. Fair játék volt, el kell fogadni az eredményt! :-))))

Előzmény: Phoere (581)
Kopi Creative Commons License 2002.12.23 0 0 582
Bunda: szinte kizárt, hogy egy cég azzal foglalkozna, hogy üzenetek százezreit nyomatná! :) Gondold végig, mekkora volt a különbség. Ahhoz, hogy biztosak lehessenek magukban, vagy 300 e. szavazatot kellett volna küldeniük. Ez annyi pénz, hogy nem érdemes erre költeni.
Bunda inkább a telefonok számlálásánál, meg - amit említettél - fogadásánál lehetett. Ha volt ...
Előzmény: Phoere (581)
Phoere Creative Commons License 2002.12.23 0 0 581
Teljesen egyetértek veled, hogy ég és föld volt a két járték. A BB után a játékosok között erősebb volt a haverság-barátság, mint a játék közben kialakult nézeteltérések, unszimpátia. Még a Pongó-Iti duó is képes volt kibékülni és bár soha nem lesznek barátok, talán még haverok sem, de nem ellenségek.
Ezzel szemben a VV-ben az ellenségeskedés volt a főszereplő és ott többen ki nem állhatják egymást.
Egyébként én mindkét fiú győzelmét el tudtam volna fogadni, de egy kicsit inkább Majkának szurkoltam. Lehet, hogy a stílusa nyersebb és kevésbé inteligens a viselkedése, de Szabolcs esetében nem felejtettem el, hogy többször is fogadkozott, hogy kihívja Lorenzót, de végül mégsem tette meg! A gyenge ellenfelet választotta mindig és ebben hasonlított Györgyire.

Én sajnos nem zárom ki a bunda lehetőségét. Ugyanis első perctől kezdve téma volt, hogy Szabolcsot nagyon nyomja egy dohányipari cég, ami elég tőkeerős ahhoz, hogy szavazzon veszettül. De ez csak sejtés.
Ami viszont tény: tegnap egy szavazatot küldtem el sms-ben, méghozzá Majkára, kb. 30 perccel a vége előtt. A visszaigazolás a 0690621010 (azt hiszem erre kellett küldeni) ma reggel megérkezett:
"Üzenetét technikai okok miatt nem tudtuk továbbítani, ez az üzenet díjmentes volt!"
Azaz nem érkezett be a Majkára leadott szavazatom! És vajon hány szavazat nem érkezett még így be és kire mentek azok a szavazatok?
Lehet, hogy véletlen, de felettébb gyanússá tette a dolgot számomra.

Egy másik érdekes dolog: vettem egy Vitamax City (Vodafone) kártyát és a leírásában a következő áll:" A 1792-es számra küldött sms-ek díjmentesek."
Azaz Vodafone-ról ingyen lehetett szavazni. Ha ez igaz, akkor a BB haszna kisebb, mint gondolhattuk.

Előzmény: LUKI (579)
LUKI Creative Commons License 2002.12.23 0 0 580
Jézusom: "Röhely" ez röhej.:-)
Előzmény: LUKI (579)
LUKI Creative Commons License 2002.12.23 0 0 579
VV:

Én baromira örültem, hogy a Szabi nyert! Hozzáteszem, hogy nekem sem tetszett a stílusa sokszor, de nem rossz ember, csak esetlen. Ezzel a pofival :-) és testel egy határozott férfias fellépéssel óriási lenne a srác...
A viselkedését én is félénkséggel magyaráznám. A legnagyobb hiba, hogy nem állt ki maga mellett, hanem +próbált magára erőltetni valami mást. Az a "szia fogkefe, szia ágy..." jelenet nagyon meleg volt. Nekem ciki volt otthon...:-)

DE! A VV-ben elnézést a kifejezésért, de válogatott tahók voltak. Ennyi öntelt, GONOSZ, önző embert egy rakáson nem is tudom láttam-e valaha.Ez tökéletesen kiderült este is. Ahogy ezek viselkedtek, azt a gúnyt, rosszindulatot, ahogy a Györgyi, Niki nyilatkozott, hogy kinek drukkolnak, hogy a végeredmény tudatában, oda nem mentek volna a Szabihoz... Undorítóak voltak. Röhelyes, hogy talán a Lorenzo volt az egyetlen, aki kicsit vágta, hogy azért embernek kéne maradni. (A Nórinak és Hajninak nem volt különösebb baja Szabival). A Majkát is bírtam, Ő egyszerűen csak túl lőtt a célon, de nagyon nagy szerepe van abban, hogy a Szabi egyáltalán még játékban volt.
A Többiekről jobb nem is beszélni... Láttátok azt a talán utsó vitát amit Györgyi rendezett a villában Szabival? Hát le a kalappal Szabi előtt, hogy kibirta szinte szó nélkül!!!

Összességében az én véleményem az, hogy Szabi-t nem lehet egy napon említeni egíikükkel sem és ezért lógott ki a sorból a kezdetek óta. Én a végeredménynek köszönhetően visszanyertem a hitem, hogy azért sok normális ember van :-)
A VV első pár hetében, mintha közvetítést láttam volna valami elmegyógyintézetből....

Számomra a BB sokkal emberibb volt!!! Elég csak ahogy egymással viselkednek a házon kivűl. Nem tünt fel valakinek rajtam kivül az a szeretet Renátó arcán, ahogy Bálint arcát megsimogatta?

Szóval a lényeg a VV-ben 1 ember volt akivel talán baráti kapcsolatba kerülhettem volna és az Szabolcs (esetleg Majka)

A fentiek persze szubjektív dolgok, de erről szól a topic nem?:-)

inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 578
Oké, köszi. Még azért meggondolom :-))
Előzmény: baal (577)
baal Creative Commons License 2002.12.23 0 0 577
eredeti kék izzó nagyon drága, ha lehet kapni..
meg aztán igy olyan árnyalatot csináltam, amu nekem tecc..
nem vagyok sajna szerelő,de egy ügyesebb bárki meg tudja csinálni:))
Előzmény: inglisvumenke (576)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.12.23 0 0 576
Ja hogy Te csináltad s.k.? És egy 3 hetes Clioval is bevállalnád? Én így már lehet, hogy nem... azt hittem, szervízben csinálták, kicserélték eredeti kék izzókra.

Köszi, hogy válaszoltál! :-))

Előzmény: baal (575)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!