Drágám, akkor nézheted minden nap... ugyanis tusolós jelenetet mindíg mutatnak, ettől (is) nő a nézettség, meg lesz itt még egyéb "finomság" is, erre a játékosok a garanciák!
"Hasonlóan? Sajnos mindenkiről más a véleményénünk."
Mondom: nagyjából! És miért sajnos? Abszolút nem baj, ha máshogy látjuk a dolgokat :-)))))
Tényleg nem nézem sokat, elejétől a végéig kb. 1-1.5 hete láttam, elég zavaros most az életem ahhoz, hogy nyugodtan TV-zgessek :-))
Tudom, ki van még: Solya, meg Elvis. Sajnos nem tudok róluk se véleményt formálni, mert nem nagyon követem az eseményeket, de Elvis külseje nem semmi... szóval nekem nagyon nem jön be.
Hasonlóan? Sajnos mindenkiről más a véleményénünk. Laci nekem egy öntelt, nyálas ficsúr. Tényleg nem nézheted sokat, ha Sziszit aranyosnak látod. Mónika döbbenetesen babás valóban. Szerintem rózsaszín a szobája:-)
Zsolti elöszőr engem is nagyon zavart, ma már nevetek, annyira röhejesnek látom.
Nagyjából hasonlóan látjuk a dolgokat, bár én mostanában nem igazán vagyok képben, hulla fáradt vagyok a nap végére a munka miatt, így kb. 1 hete nem nézek TV-t.
Nekem Béka és Gábor (Ő a szőke?) a 2 legszimpatikusabb arc, lányok közül, hmmm, egyik se. Talán Sziszi, ő elég aranyosnak tűnik, bár a külső alapján nem ezt gondoltam először róla.
Csöpke fura, nem tudom hova tenni. Kismocsok nagyszájú, naénmindenttudok-figura, Mónika iszonyú babás, már idegesítően is.
Zsolti: na ő az, akit lehetetlen elviselni. Egyszerűen látni se birom, és nem a tény miatt, hogy homoszexuális, de a mozdulatai, hanghordozása valami iszonyat idegesítő,. át kell kapcsolnom a TV-t, ha őt mutatják...
Laci, na ő elég meghúzódód alak, Péter (ugye így hívják az alacsony, kigyúrt barna hajút?), na ő is elég idegesítő szmomra az örök vigyorral a fején :-))
Ki van még???
Amikor Zsolytika bement, azt mondtam otthon, hogy ez tuti színész. Ilyen ember nem létezhet. Egyébként egész jó arc. Hallottátok ahogy tegnap elmesélte a szerelmének a történetét. Hát azt hittem be..arok.:-)
Sziszi q.rvára irritál. Álszent Q.rva.Számomra akármilyen csecse csöcse van nem nő.
A Kismocsok nagyon gané volt a Gáborral a minap. A szerelem elvette az eszét. (Sziszire gondolok)
Eleinte kellemes csalódás volt, mert a beszavazó után úgy gondoltam ennél undorítóbb embert még sosem láttam. Mára azonban már ismét passzol a nevéhez.
Anikó (Brigitte Nielsen)... Hát. Fantasztikus kisugárzása van és nagyon helyes, de félek kiábrándulók belőle a hétköznapi élet során.:-) Az egész ország kikészült, hogy nem került be. Az egész 13,lakost miatta találták ki szvsz. A végén mégis csalni kellett, hogy Ő nyerjen.
A Csöpkét lassan már sajnálom. Tényleg tulságosan elkönyvelték.
Péter, Béka jóa arcok.
Mónika nevetségesen gyenge jellem. Nincs egy önálló véleménye, viszont nincs benne semmi rosszindulat.
Mit szóltok a VV2-höz? Azt hiszem, el lehet mondani, hogy a válogató stáb felülmúlta minden elképzelésünket, ez a csapat... meglátjuk, hogy mi fog kisülni a dologból
Tudodm, de le ne írd! ;-))))) Ezek szerint mindjárt eltűnsz tőlem? Nemááááááá! :-))) Nincs kedved azt csinálni, amit múltkor, amire azt mondtad, hogy mégse jött be annyira. De most más... :-))
Én elfogadom, az egyik olyan nyert, aki győzelmét el tudom fogadni, még ha egy kicsit jobban is szurkoltam a másiknak. Okiét nem tudtam volna elfogadni. Györgyiről ne is beszéljek.