Hát az éppen lehetne a nagyfőnök belépte, a kisfőnök sérve, illetve vagy fordítva, aztán az elfogyasztott ződborsóleves miatt is, illetve ha említésre sem méltó, vagy mentális kacsalövöldözés, legényes hőmérséglet, Jolán-Frici szituáció eseményekkel, leértékelési aukciókkal kapcsolatban is. Bélánknak nem feltétlenül kell momnumteniális szituáció ahhoz, hogy frappáns napl kerekedjen illetve izé.
Itt farkasjuhász méretű friss állagú hófény van, ellenben azonban alatta huncut módon megbújik egy korcsolyapálya, vagyis komoly sportszituáció vette nállunk is kezdetét.
Kár, hogy nincs egy jó kis szeges bakkancsom, akkor tán még a kukaedényig is ki tudnék hatolni.
Szép napsütéses hétfői napot. Nálunk egyáltalán nincs jégkomlikáció, ellenben néhol sárpromléma van, úgyhogy össze is szedtem a pantallómra egyet, hiába közlekedtem óvatos sportmozdulatokkal.
Érdekes szituáció komikum szempontjából egy kotlósként tipegő nagyszülő, időnként szapora tom-és-dzserris sportos mozdulatokat végrehajtva a függőleges pozíció szinten tartása végett.
Rickor van! Már csak 60 m hossztávolság volt a dolgozóig, mikor felléptem a csoszogva átszelt úttestről a járdára.. Kisbótsarok - illő lenne azér valamit tenni, hogy ne polkázzanak tökön-paszujon a parasztok. Nem tom, mi mentett meg egy hátastól... ukcve a husst megúsztam, viszont a hátamba beleállt a lumbágó komlikáció. Most egész nap a hazamenési szituáció hogyanja illetve mikéntje körül kalkulálok.
Bélavásoriak figyelmébe ajánlom a nemhősködést c járáskelés közben. Ugyanis rejtőzködő jég uralkodik a fehér hófényű hó alatt. Én csak csúsztatott lábbal uckve 3-5,5 cm-eseket mertem lépdelni. Jó hosszú osonás volt. Minden izomhelyem retyketett a végire.
Nagyon pazar remekmű lett ez az étek! Szinte érezni a kellemes ízkombinációkat, úgyhogy nagymértékű granulátum a ghölgynek! Én bőséggel szokok főzni, hogy ne kelljen feszt, ennek ellenére kaptunk egy kis házi hurkaegyveleget, aztat megsütötve potimálisan kulmináris élvezetekben volt részem. Valamint még sonkás pizza is szenvedett a sütőben egy darabig.
Csigahús leveses szép vasárnapot! Sajnálatos szituáció: a bevásárlóegységben hiánycikk a jóféle csigahús, ezér én ma csirkéből főztem, de azér megettük. Ízletes ebédlehetőséget minden Gömbnek!
Húha, ez bizony mentálisan elég furcsaságos kombináció... nem biztos hoyg tapsikolna lelki agyamban a kívánási szituáció. Amúgy kellemes hófényes pirkadatot mindenkinek!
A diák éveim korában (Bélavárosban!) ezt mindig úgy mesélte az egyik kedves poéngyilkos csoporttársnőm, hogy: látnak, nem látnak, látnak, nem látnak. DDDD
A másik, ami megmaradt a mentális memóriámban: a vicc szerint megszólal egy nő a moziban: engedje el a mellemet! Nem maga, a másik!
Barátném verzió variációja: sikoltozik egy nő a moziban. Engedje el a mellemet! Nem azt, a másikat!
:DD! Milyen igazsága van a géhölgynek! Mit motyorászik magában a néger, aki a zebrán c megy által? - Láccom-nem láccom-láccom-nem láccom...láccom-nem láccom... Izé. Na jó.