De talán hitelesebb lenne, mert aki nem rosszándékal teszi amit tesz, hanem fel akarja jelenteni a bűnözőket, az nem machinálja a gépet. Felvesz, másnap feljelent, ott a dátum. Hát ez itt nem valósult meg valamiért.
de az általam írt alapon megy a dolog az automatában is, pont úgy mintha pipettával dolgoznál, kémcsőből. Kivéve a természetes összetevőket, azokat minőségileg és menyniségileg is elemzik (fehérvérsejtek, fehérjék, stb).
Mit bíznál rá? Gondolod, hogy van (még) náluk fél miligramm anyag is? Tiszták mint Szűzmária. Kutyát odavisz, kutya ugat, nemtalál semmit, oszt jónapot.
A felvétel valódi, azon az alpolgármester látható, és amit a városvezető tesz, az a "szakértők szerint olyan tevékenység, amit általában azok szoktak csinálni, akik ilyen szerrel élnek, de hát ettől még persze lehet más a helyzet".
Egészen véletlenül dolgoztam a soproni labornak, már mindent automatával csinálnak, egy kémcsőt beletesznek a többi 100-400 közé és az automata kiértékeli és kinyomja, kb másfél óra a lefutása.
Jaj ne fárassz már!! Ez az Ő saját irodája nem az MSZP-é. Nyilván bekamerázták az irodáját, megmondták neki, mondjon le, s mivel nem tette, nyilvánosságra hozták, igy vagy lemond vagy a Fidesz rugja ki, valszeg a másik kettőt is zsarolják Szvsz tesznek rá milyen eredményre jut a rendőrség, fő h. eltünjön
Vagy én feljelentem a szomszédcsajt, hogy drogozik, akkor őt már be is gyűjtik és vér-vizelet hajmintát vesznek tőle? Szerintem nem
Ha ezeken múlna, már nyílt színen meg is nyúzták volna a vesztőhelyen, miközben maszopszadeszesek tömege röhögte volna és dobálta volna minden emberi szeméttel... :(
A benzoilekgonin biológiailag hatástalan, azonban meghatározásának azért van jelentősége, mert felezési ideje jóval nagyobb a kokainénál, ezért a kokainfogyasztás kimutatására alkalmas. Krónikus kokainistánál 10-22 nap múlva is kimutatható a benzoilekgonin.
a vizeletből mindent ilyen gyorsan mutatnak ki. akár másodpercek alatt is. ld. a terhességi tesztet is! az is ugyanazon az elven alapul: elszineződés! Az iskolából hiányoztál a kémia órákról, amikor a lakmusz papirt mutatták be nektek?
A feljelentés az még semmi. A policáj dönt arról, hogy nyomoz-e az ügyben vagy megtagadja, és még az is fényévekre van attól, hogy az eredményeit átadja az ügyészségnek vádemelésre, ami még akkor sem lefutott ügy. Namost ennek a láncnak minden eleme fidesz befolyás alatt van.