Attól, mert kommunikáció szintjén támadta a fidesz a Horn kormányt, vagy egyes intézkedéseit, még hatalomra kerülve felelős gazdaságpolitikát folytattak.
A gáz akkor kezdődött, mikor 2002-ben a ballib koala nemcsak a kommunikáció szintjén, hanem konkrét intézkedések formájában qúrta el az ország jövőjét.
hiteles gazdaságpolitika mellett elfogadják az emberek az egyenlegjavító intézkedéseket is,
A nap vicce.
Az emberek azért fogadták el,mert a fideszen kivül nincs ma párt Magyarországon,amelyik akkora gyűlöletkampányt tudna csinálni,mint amekkorát a fidesz csinált a bokros csomagnál.
(Csak szólok,hogy akkor éppen horn volt a minelnök,nem gyurcsány)
Tény, hogy Bokros Lajos 1995. március 12-én meghirdetett stabilizációs modellje tananyag a nyugati közgazdaság-tudományi egyetemeken,
A Bokros csomagot ne emlegessük, mert vannak akik emlékeznek rá micsoda fércmű volt. A javasolt intézkedések felét elkaszálta az alkotmánybíróság, a másik fele mégis elég volt az ország szanálására.
Az árfolyamot kézben tartja a kormány, az inflációt kézben tartja a kormány, az alapkamat soha nem látott mélyponton van, a magyar papírokat viszik, mint a cukrot, idén, és valószínűleg jövőre meg tudjuk oldani az adósság finanszírozását csak forintalapú hitelkibocsátással, amire korábban sose volt példa.
A fiizetési mérleg hosszú ideje többletet mutat, a devizatartalék szintje majdnem az államadósság 50%-án áll.
Ezek azok a szempontok, amely alapján én joggal jelenthetem ki, hogy alapvető szinten a gazdasági folyamatok lényegi részét kézben tartják a fijúk.
Ehhez képest a te "Lószart mama" érved pont annyit ér, mint annak a gazdaságpolitikája, akitől az idézet való.
Megintcsak hivatkoznék az "alapvető szintre". Ott ugyanis a második Orbán kormány nem hagyta elszaladni a lovakat, magyarán bármennyi hülyeséget csinálnak, a gazdasági folyamatok lényegi részét kézben tartják.
Nézd, alapvető szinten én sem gondoltam volna, hogy a 2002-es kormány ennyire felelőtlen, hiszen példának okáért ott volt a Horn kormány, amelyik államadósság téren rendkívül jól teljesített.
(5) Mindaddig, amíg az államadósság a teljes hazai össztermék felét meghaladja, az Országgyűlés csak olyan központi költségvetésről szóló törvényt fogadhat el, amely az államadósság a teljes hazai össztermékhez viszonyított arányának csökkentését tartalmazza.
(6) Az (5) bekezdésben foglaltaktól...
...a nemzetgazdaság tartós és jelentős visszaesése esetén, a nemzetgazdasági egyensúly helyreállításához szükséges mértékben lehet eltérni.
"a azt vizsgáljuk miért maradtunk le, vagy fordítva, miért előztek be minket a hasonló helyzetű és lehetőségű országok (a többi posztkommunista), akkor ki kell emelni a 2002-2010 közötti relatív szerény növekedést (a többiekhez mérten) illetve az eladósodottság kritikus szintre növelését."
höhh ?? hoci erre grafikonokat oszt nézzük mán meg hogy nőtt e az elmaradás 02-10 között, vagy épp mostanság, és akkor a fidesz pusztítást kell kiemelni mégiscsak. eladósodottság olyan kritikus, akkor mé nem csökkenti az adósággcsökkentés kurmánya? jah mer vajna és a többi zsebeit tömködik abból amit a néptől ellopnak.
Nem megyünk vissza Krisztusig, de ha azt vizsgáljuk miért maradtunk le, vagy fordítva, miért előztek be minket a hasonló helyzetű és lehetőségű országok (a többi posztkommunista), akkor ki kell emelni a 2002-2010 közötti relatív szerény növekedést (a többiekhez mérten) illetve az eladósodottság kritikus szintre növelését.