Keresés

Részletes keresés

BloomingB Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1259

Csatlakozom! :DDD Orbitális ZUHANY alatt kezdődő, majd a hálóban folytatodó kekszet akarunk nekik!! Plusz még a színésznő is, ez benne van a tekintetében- Hugh neje meg maradjon csak Ángliában! :PP

Énmegelmentem Született feleségek legújabbat nézni!

Éljen Chase! És szeressen ki mihamarabb a bideslotyóból!

Előzmény: Candy Perfume Girl (1258)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1258

na jó, az az alap, hogy Te illenél Wilsonhoz, de a honlap szerkesztői egyértelműen pancserek, hogy ezt az opciót fel sem tüntették. Innentől kezdve értelmetlen az egész szavazás. :-P

Csésze meg szerintem annyira édes volt, amikor azt mondta Camerának, hogy ő minden héten emlékeztetni fogja, hogy szereti...jaaaj... nem érdemli őt meg az a büdöskurva :-S

De ha nem lesz még most ez az évad végén egy orbitális House/Cuddy szex, én felháborodott levelekkel fogom bombázni a  stúdiót, de annyival, hogy belefulladnak! :-P

Előzmény: BloomingB (1257)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1257

Természetesen ÉN illenék Wilsonhoz. :D

Viszont Cameron meg Wilson... áh, mindketten beledöglenének az erkölcsi aggályokba a második dugás után. Vagy Cameron Greg nevét sikoltozná és Wilson kivágná az utcára...

Kíváncsi vagyok most már, mit hoznak ki a karakterekből: Cuddy és House abszolút nyitott, de jó lenne, ha kicsit már közelednének; Wilson... semmit nem tudni, mi lesz... Cameron+Chase... remélem, semmi komoly nem lesz köztük. LOL: D Beus a jófej...

Előzmény: Candy Perfume Girl (1256)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1256

:-DDDDDDDDD

Egyébként tényleg elkaphatná Camerát... :-P Most van is erre vonatkozóan egy szavazás a fox.com -on, hogy ki illene Jimmyhez. :-)

Előzmény: BloomingB (1255)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1255

Ja, hogy így nincs! Azt hittem, valamit félretudtam eddig...

Jó, nyilván tartósan nincs, de akkor időszakos biszex lehetne Jimmy, legrosszabb esetben;-P - azt gondolja, mennyire vonzó egy férfitest, aztán utána egy hét múlva inkább elkapja Kamerát a mosdóban! :D

Jáj, nee, mert akkor visszamegy a pasikhoz...

Előzmény: Candy Perfume Girl (1254)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1254
Én nem hiszek benne. (BTW, egyik -egyébként meleg- barátommal pont erről beszélgettünk ma este többek között) Szerintem nem létezik ilyen, de ha valaki tud ellenpéldát mutatni nekem, nevezetesen olyat, aki TARTÓSAN mindkét nemhez vonzódik, és egész életében egyszer sem jön el az a pillanat, amikor azt mondja, hogy "OK, erre az oldalra billen a mérleg", akkor elhiszem. De én iylet még nem láttam.
Előzmény: BloomingB (1253)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1253
Hogyhogy nincs? :D
Előzmény: Candy Perfume Girl (1252)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1252

Hááát én már tényleg nem tudom. Igazából annyi utalás van, amit lehet ÚGY is értelmezni. Lehet, hogy csak nyitva akarják hagyni a kérdést.

De olyan, hogy biszex oylan nincs. :-P

Előzmény: BloomingB (1251)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1251

Piont ezt jutott eszembe... vazz, amikor azt mondta, hogy MÁSnak érezte magát valaki mellett, akivel találkozott... de ha már akkor ilyen jeleket elejtettek volna, abban az évadban, kellett volna már valami konkrétumnak is lennie... ennyire nem húzhatják! Vagy mégis?:P

Jáj Jimmy, plíz, legalább biszex légy, :DDD

Előzmény: Candy Perfume Girl (1250)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1250

Megfogta Foreman karját, basszus, tényleg! :-D

Én meg azon gondolkodtam a mai TV2-s résznél, hogy ezt a Wilson/Cameron beszélgetést simán lehet ÚGY értelmezni.

Előzmény: BloomingB (1248)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1249
Különben furi, mert a másik a sorozat történetében a másik rész, amitől hidegrázást kaptam, szintén Foreman-hez köthető... az, amikor karanténba kerül... az a kétrészes. Hát én attól szó szerint rosszul voltam. Úgy tűnik, Foreman mindig kihozza belőlem a rossz érzést...
BloomingB Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1248

Igen, túlzott volt, főleg, hogy bevonták Foreman családjéát és a beteg mamáját... ezt ha kihagyják, akkor kicsit jobb lett volna szerintem; lol House hogy szimatol Jimmy után!!! :D Jaj de azért Cuddy Wilsonnal is tök édes volt azon a kiállításon... viszont bogarat ültettél a fülembe ezzel a Wilson meleg-dologgal és végig azt vártam, hogy lesz valami Wilsonnal... főleg, amikor megfogta Foreman karját :PPP Jááááááj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Candyyyy! Te aztán jól beültetted az agyamba ezt a tézist :PP :))))

Előzmény: Candy Perfume Girl (1247)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1247

Én is így voltam vele. érezhetően arra ment ki az egész, hogy most már MUSZÁJ volt, hogy hibázzanak és elveszítsenek egy pácienst, mert különben nem reális a sorozat, de nekem kicsit sok volt az érzelmeskedés ezzel kapcsolatban, egy szó mint száz, szerintem kissé túldramatizálták.

Hogy őszinte legyek, House féltékenységi drámája jobban érdekelt. ;-)

Előzmény: BloomingB (1246)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1246

Ez a rész nekem túl nyomasztó volt; nem tetszett igazán, azért persze 1-2 jó poén volt benne, de...

Remélem, a következő vidámabb lesz.

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1245
Igen láttam. Hú, hát az angyon szomorú volt... :-( Ilyenkor tényleg nincs jó megoldás, hogy hogy kell iylenkor viselkedni? Mármint az orvosoknak. Á, ez az, amibe még belegondolni is rossz... :-(((
Előzmény: Mrs Fred Weasley (1244)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1244
A másikon láttam, hogy már láttad.
Ha elnéztem volna, akkor ne olvass tovább! :D)

Ez a rész, cseszed... én ott bőgtem a végén, mert ugyanúgy, mint a bélféregnél, most is csak az járt az eszemben, mi lenne, ha velem történne...
Basszus...azt mondják, hogy 24órám sincs hátra....
br....
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.24 0 0 1243

TWoP oldalán van egy csaj, aki rendszeres rovatban véleményezi a House epizódokat, és rendszerint akkorákat röhögök rajta, mint a HÁZ, most csak egy kiragadott részlet:

"Wilson says that House might only take women to plays to have sex with them, but not Wilson. He truly enjoys the theater. So did the last guy who took me to the theater. By the way, that guy was gay. I'm just saying. "

:-DDD

BloomingB Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1242
mockosz kisz fantáziák- :D
Előzmény: Candy Perfume Girl (1241)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1241
Meg kell, hogy mondjam, erre asszociálva választottam. :-DDD
Előzmény: FeanorB (1239)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1240

Silence!

:DDDDD

Vagy hívom Cameront!

Előzmény: FeanorB (1239)
FeanorB Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1239

sztem arra, hogy hol szeretnél lenni House-szal kapcsolatban :DDD

ebben az esetben jót választottál, mert a "benne" akkor egy prosztatavizsgálat lett volna? :DDDDDDDDDD Bé?

Előzmény: Candy Perfume Girl (1237)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1238
OK :DD Majd meglátod ;-P Remélem, örülni fogsz neki. :-)
Előzmény: Candy Perfume Girl (1237)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1237
Ótejóég, el nem tudom képzelni, mi lehet az....de OK, akkor legyen mondjuk felette, bár fogalmam nincs, mire válaszoltam. :-DD
Előzmény: BloomingB (1236)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1236

csak válassz, az ajándékod miatt :D

Benne vagy felette? Inkább így írom; nem köll semmi perverzre gondolni. Illetve... :D Nem kicseszős dolog, nyugi! Sőt, nagyon jó- csak válassz :D

Előzmény: Candy Perfume Girl (1235)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1235
WHAT??? :-)
Előzmény: BloomingB (1234)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1234
annyi OFF még, hogy egyet válassz: benne vagy rajta? :D
Előzmény: Candy Perfume Girl (1232)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1233
Köszi Feanor! :D))

Amúgy meg, felvilágosíthattátok volna a kis újonnan jövőt, hogy Csésze és Kamerúúún az életben is egy pár, akkor nem lepődöm meg ennyire tegnap, hogy március vége óta jegyesek. :)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1232

Húúúha, alig várom, mi lehet az! :-) jajj, és kirándulást is be kell fizetnem, el ne felejtsem....(hajlamos vagyok rá, amint a mellékelt ábra mutatja)

És ne aggódj, hamarosan nézheted a GG-t, jövő héten megkapod, ez tuti, és elvileg ebben a hónapban már megjelenik a 4. évad is, hurrá!!!  Azt már nagyon várom, ugyanis azzal az évaddal lettem függő, és még csak a 2. felét láttam. Örökre imádni fogom azokat a részeket.

Az offért többiektől bocs, máris hozok ON képeket. Ezeket betettem már?

Előzmény: BloomingB (1231)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1231

OK! Semmi gond, béb! :-) Csak gondoltam, hátha valami probléma akadt, vagy netán feladtad és a kurva posta kevercelt. :-S

OK, tényleg nem baj, tényleg! Úgyis volt mit néznem mostanában meg időm sincs annyi filmezni.

Mellesleg én meg már kitaláltam, milyen meglepit kapsz tőlem a sok DVD-másolásért cserébe, legkésőbb a bécsi úton mögkapod ;-)))

Előzmény: Candy Perfume Girl (1229)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1230

Azzal a ribivel igazán lehetne valami! :-) Szerintem klasszak voltak a közös pillanataik, de persze ez lényegtelen, ha az elméletem esetleg beigazolódik...de ha nem, akkor azt a csajszit mindenképpen vissza lehetne hozni, mert aztért az is mekkora poén lenne már, hogy "Dr. James Wilson onkológus, barátnője egy prosti". :-D Személy szerint egy iylen fordulatot is csípnék.

A melegséget egyébként szerintem House leszarná. Egy oylan részt teljesen el tudok képzelni, ahogy kideríti, szépen összerakja a darabokat, és amikor összeáll a kép, akkor győztes vigyorral közli, de azért vág egy fejet, amikor rájön, mit is jelent ez... :-) De utána szerintem minden visszaállna a régibe.

De már megint csak agyalok. :-)

És valóban szenzációsak voltak a mostani részben ezek a Wilson-House meccsek, ahogy feszegették egymás határait, kölcsönösen szórakoztak a másikkal, és valóban, csak kibújt a szög a zsákból! És szerintem Wilson azért játszotta el többször is ezt a "lefeküdtem vele" trükköt, mert még látni akarta azt a fejet, amit House erre vágott, mert az valóban nem volt semmi! :-D Az az arc meg a kikerekedő szemek mindent megértek. Seriously???

Előzmény: FeanorB (1228)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!