Keresés

Részletes keresés

Köny Creative Commons License 2003.01.29 0 0 635
Oké. Mi a helyzet Vumenke? Dolgozgatsz? Én igen...:o(((
Előzmény: inglisvumenke (634)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.01.29 0 0 634
Köny, itt folytassuk, jó?
Phoere Creative Commons License 2003.01.25 0 0 633
Na ennyire nem figyeltem. Laciról hallottam (az a neonáci fejű gyerek mondta), hogy tűlzottan magát helyezi a középpontba.
De többet nem tudok.
Előzmény: inglisvumenke (632)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.01.25 0 0 632
Laci, Mónika??? Nagyon le vagyok maradva az eseményekkel... milyen indokkal jelöltél őket?
Előzmény: Phoere (631)
Phoere Creative Commons License 2003.01.25 0 0 631
Csak belenéztem néha, illetve a végére, Laci lett a kiválasztott.
De voltak rendes elkenődések. Egyik srác Kismocsokot jelölte, akin látszott, hogy ezt zokon vette, attól függetlenül, hogy ő meg a srácot jelölte. :))
Azt hiszem Mónika kapott még 3 jelölést, ő majdnem elsírta magát.
Előzmény: inglisvumenke (630)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.01.25 0 0 630
Igen, nagyon!!!! Ahogy apuci elkezdte énekelni, hááááát...... :-))

Tegnap nézted a VVII. kiválasztásást? Nem tudod, mi lett az eredmény? Én sajnos (szerencsére?) nem láttam, jobb dolgom akadt a barátaimmal :-))

Előzmény: Phoere (629)
Phoere Creative Commons License 2003.01.25 0 0 629
Sértődött meg a nyavalya. :)))
Egyébként kössz az infót, letöltöttem és meghallgattam. A Kész átverésben nem adták le végig, csak amíg "segítséget" kért. Így ez a "együtt kell énekelnünk, magyarok vagyunk" duma még égőbb volt.
Előzmény: inglisvumenke (627)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.01.25 0 0 628
Hűha Drága, ez a topic nem a HUSZ-ban van ám... :-))
Előzmény: Köny (625)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.01.25 0 0 627
Jóvanna, nem is azé' írtam :-))! Nem kell mindjárt megsértődni :-)))

De marha nagy égés, érdemes meghallgatni, hogy mennyire "intelligens", mennyire "nagy magyar" ez ami kis Lindánk...

Előzmény: Phoere (626)
Phoere Creative Commons License 2003.01.25 0 0 626
Minden weboldalon nem lehetek ott. :)))
Előzmény: inglisvumenke (624)
Köny Creative Commons License 2003.01.25 0 0 625
Vumenke a webguru...:o)))
Hozzád is szívesen beszerelnék egy webkamerát! Big Köny is watching you!;o)
Előzmény: inglisvumenke (624)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.01.25 0 0 624
Drága Phoere, egy picit le vagy maradva :-)) Erre már külön topic is született, itt

A 103-ból letölthetitek :-))

Előzmény: Phoere (623)
Phoere Creative Commons License 2003.01.24 0 0 623
Láttátok tegnap a Kész átverés show-t? Én pont jókor kapcsoltam rá.
A VV-t parodizálták és végig azzal "fenyegette" a villa-manó őket, hogy ébresztőként Király Linda fogja énekelni a Himnuszt. Nem értettem a poént.
Aztán bejátszottak egy felvételt. Valamilyen rendezvény megnyitója volt egy sportcsarnokban és amerikai szokást átvéve egy híres énekessel énekeltették el a Himnuszt. Ez volt Király Linda.
És egyszer csak a szöveg közepén így folytatta az előadást: "... és most segítsen valaki, mert nem jut eszembe, hogy mi következik...".

És ott állt a rivaldafényben, majd szépen következett a füttykoncert a közönség részéről.
Kíváncsi lennék, hogy mászott ki ebből a blamázsból Lindácska.

Köny Creative Commons License 2003.01.24 0 0 622
Kiszely Tünde... katasztrófa. Meghív vendégeket és közben a saját lányát promotálja...
Előzmény: LUKI (621)
LUKI Creative Commons License 2003.01.24 0 0 621

A Bp Tv az döbbenet! A többiek szilveszteri műsorban nem bírják összehozni, amit ezek standard művelnek. Mint egy paródia. Hűlyék és tehetségtelennek gyülekezete. A múltkor láttam egy művészt. Elb.szta, majd aszongya, hopp ez nem sikerült...:-))))))

Előzmény: Phoere (619)
Phoere Creative Commons License 2003.01.23 0 0 620
Ezt nem bírom kihagyni.
Ma kaptam egy e-mailt. Idézek belőle:
"Tisztelt ....!
Kéthetente a hét közepén furcsa izgalmat, remegést érez a gyomrában? Reggelente frissebben ébred és jobban igyekszik a készülődéssel? Esetleg eléri az eggyel korábbi buszt? Igen, ez már biztos, hírlevelünk következő száma közeleg!"

Hogy milyen hírlevél ez? Nos az adoforum.hu hírlevele.
Ezek milyen szerények. :)))

Phoere Creative Commons License 2003.01.23 0 0 619
Javaslom, hogy nézd a Budapest TV-t. Hátha egyszer kifogod azt a műsort, amit én.
Egyik késő este (kb. 10 óra) a következő műsor ment: két pucér nő ült/térdelt a stúdióban - a díszlet mint egy vitorlás hajó kötélzete - és a következő monológot adták elő: "A rakodópart alsó kövén ültem, néztem, hogy úszik el a dinnyehéj" -mondja az egyik.
"A rakodópart alsó kövén ültem,
néztem, hogy úszik el a dinnyehéj" - válaszol a másik.
És újra. És újra.
Elkapcsoltam. 10 perc múlva újra arrajártam. Még mindig ez ment. Az hozzátartozik, hogy a legkülönfélébb hangsúllyal mondták ezt az egy idézetet, időnként kánonban.
Újabb 10 perc múlva még mindeig ezek pucérkodtak és mondták a magukét.
Többet nem kapcsoltam oda. Igazi művészet. :(((
Előzmény: Köny (610)
LUKI Creative Commons License 2003.01.23 0 0 618

Nekem ahhoz elég a flegma pofikája is. Csöpke a fotózáson meglepően jól nézett ki. De nálam azért Anikó a number 1!:-)
Előzmény: Köny (616)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.01.23 0 0 617
Megértelek :-)))))))
Előzmény: Köny (616)
Köny Creative Commons License 2003.01.23 0 0 616
Tegnap Csöpke a Radio Ga Ga-ra vonaglott a padlón. Tetszett, mármint a dal...:o))

Ha meglátom kismocskot meztelenül, egyből elmegy a kedvem mindentől...:o((

Előzmény: LUKI (615)
LUKI Creative Commons License 2003.01.23 0 0 615

Voltak már ruhában is?

Azt nagy bravúr lehet a szerkesztőknek megoldani, hogy 24 órából összeválogatnak kb.50 percet és mégis mindent vagy háromszor látok, pedig csak néha kapcsolunk oda. Katasztrófa! :-)

LUKI Creative Commons License 2003.01.23 0 0 614
1-et értünk! :-)
Előzmény: inglisvumenke (612)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.01.22 0 0 613
Drágám, akkor nézheted minden nap... ugyanis tusolós jelenetet mindíg mutatnak, ettől (is) nő a nézettség, meg lesz itt még egyéb "finomság" is, erre a játékosok a garanciák!
inglisvumenke Creative Commons License 2003.01.22 0 0 612
"Hasonlóan? Sajnos mindenkiről más a véleményénünk."

Mondom: nagyjából! És miért sajnos? Abszolút nem baj, ha máshogy látjuk a dolgokat :-)))))

Tényleg nem nézem sokat, elejétől a végéig kb. 1-1.5 hete láttam, elég zavaros most az életem ahhoz, hogy nyugodtan TV-zgessek :-))

Tudom, ki van még: Solya, meg Elvis. Sajnos nem tudok róluk se véleményt formálni, mert nem nagyon követem az eseményeket, de Elvis külseje nem semmi... szóval nekem nagyon nem jön be.

Előzmény: LUKI (609)
Phoere Creative Commons License 2003.01.22 0 0 611
Én meg egyáltalán nem nézem.

Elhiszem, hogy nem csalnak és a 3-3 jelölt közül az kerül be, akire a legtöbben szevaznak.

DE AZT A HÁRMAT ŐK ÜLTETIK BE!!!! És a Zsolytivak együtt ott ülő Gyula is egy katasztrófa volt.

Egyértelműen a balhét és a botrányt akarják gerjeszteni a játékosok között, erről szólt a beválogatás is.

Köny Creative Commons License 2003.01.22 0 0 610
Én meg csak akkor nézem, ha pucérak a csajok!:o)))
LUKI Creative Commons License 2003.01.22 0 0 609

Hasonlóan? Sajnos mindenkiről más a véleményénünk. Laci nekem egy öntelt, nyálas ficsúr. Tényleg nem nézheted sokat, ha Sziszit aranyosnak látod. Mónika döbbenetesen babás valóban. Szerintem rózsaszín a szobája:-)
Zsolti elöszőr engem is nagyon zavart, ma már nevetek, annyira röhejesnek látom.
Előzmény: inglisvumenke (608)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.01.22 0 0 608
Nagyjából hasonlóan látjuk a dolgokat, bár én mostanában nem igazán vagyok képben, hulla fáradt vagyok a nap végére a munka miatt, így kb. 1 hete nem nézek TV-t.

Nekem Béka és Gábor (Ő a szőke?) a 2 legszimpatikusabb arc, lányok közül, hmmm, egyik se. Talán Sziszi, ő elég aranyosnak tűnik, bár a külső alapján nem ezt gondoltam először róla.

Csöpke fura, nem tudom hova tenni. Kismocsok nagyszájú, naénmindenttudok-figura, Mónika iszonyú babás, már idegesítően is.

Zsolti: na ő az, akit lehetetlen elviselni. Egyszerűen látni se birom, és nem a tény miatt, hogy homoszexuális, de a mozdulatai, hanghordozása valami iszonyat idegesítő,. át kell kapcsolnom a TV-t, ha őt mutatják...

Laci, na ő elég meghúzódód alak, Péter (ugye így hívják az alacsony, kigyúrt barna hajút?), na ő is elég idegesítő szmomra az örök vigyorral a fején :-))
Ki van még???

Előzmény: LUKI (607)
LUKI Creative Commons License 2003.01.22 0 0 607

Amikor Zsolytika bement, azt mondtam otthon, hogy ez tuti színész. Ilyen ember nem létezhet. Egyébként egész jó arc. Hallottátok ahogy tegnap elmesélte a szerelmének a történetét. Hát azt hittem be..arok.:-)

Sziszi q.rvára irritál. Álszent Q.rva.Számomra akármilyen csecse csöcse van nem nő.
A Kismocsok nagyon gané volt a Gáborral a minap. A szerelem elvette az eszét. (Sziszire gondolok)
Eleinte kellemes csalódás volt, mert a beszavazó után úgy gondoltam ennél undorítóbb embert még sosem láttam. Mára azonban már ismét passzol a nevéhez.
Anikó (Brigitte Nielsen)... Hát. Fantasztikus kisugárzása van és nagyon helyes, de félek kiábrándulók belőle a hétköznapi élet során.:-) Az egész ország kikészült, hogy nem került be. Az egész 13,lakost miatta találták ki szvsz. A végén mégis csalni kellett, hogy Ő nyerjen.
A Csöpkét lassan már sajnálom. Tényleg tulságosan elkönyvelték.
Péter, Béka jóa arcok.
Mónika nevetségesen gyenge jellem. Nincs egy önálló véleménye, viszont nincs benne semmi rosszindulat.

A többiekről később:-)

Előzmény: inglisvumenke (606)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.01.22 0 0 606
Köszi, hogy felhoztad! :-))

Mit szóltok a VV2-höz? Azt hiszem, el lehet mondani, hogy a válogató stáb felülmúlta minden elképzelésünket, ez a csapat... meglátjuk, hogy mi fog kisülni a dologból

Előzmény: LUKI (605)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!