Keresés

Részletes keresés

vjozso Creative Commons License 2000.07.06 0 0 600
Sziasztok!

Gondolom érdekli a T. társaságot, hogy Július 16.-án vasárnap 17.00-kor A Z+ -on Iron Maiden sugárzás + Dickinson interjú lesz! (Legalábbis a műsorújság szerint...)
Remélem ettől feléled egy kicst a topik!!!

egy "nyugdíjas" maiden-fan

The Evil Creative Commons License 2000.06.20 0 0 599
Aki Blaze BAYLEY nevét sem tudja leírni, az szerintem feldughatja magának a lemezkritikáit.
Vagy túl durva vagyok?
Előzmény: Legion (598)
Legion Creative Commons License 2000.06.20 0 0 598
Íme egy review a Fegefeuer webzine-bol:

Iron Maiden - Brave New World (EMI)
Man, have I been curious to listen to this record, I couldn't wait for the day to hear Maiden's new stuff. I'm listening to Maiden since I'm 12 years old, that are more than 16 years now, that should explain how much I have been expecting it...
Then the first single "The Wicker Man" was in my mail and I got very, very disappointed, after listening to it I found it a third class song and not what I have expected after reading so many good things about it.
Meanwhile I like this song better, but to me it's definitely the weakest track on this album.
Many other zines have written that this would be the best Maiden record since "Seventh Son Of A Seventh Son", which is right. But it doesn't continue where "Seventh..." ended. Maiden in the year 2000 have made it to combine their old trademarks with the style they developed during the time with Blaze Bailey. Bruce Dickinsin is definitely much more able to push a weaker song than Mister Bailey. But let's stop to run Blaze down, he should have our respect for being so brave to try to fill the hole Bruce had left!
"Brave New World" is much more positive than "Virtual XI" and there are also some hits on it. And the best of all: Bruce Dickinson is still the best Metal singer...
Well, this is a good album, but not what some people have written in their ecstacy having Maiden back. You definitely have to check this one out, but I think I don't have to tell you that when you're a Maiden fan, right? ;)
Hellmut

Más:
Hátha valakit érdekel. A CD-pincében 2590 forintért meg lehet venni a multimédiás Maiden újrakiadásokat. Már nincs az összes, de többség kapható. Azér elotte érdemes telefonon érdeklodni.

Wisey Creative Commons License 2000.06.20 0 0 597
ismerős a kép? :-)

Én mostanság abban reménykedem, hogy a következő maxira ráteszik a Clansman vagy a Sign Of The Cross Metal2000-turnés változatát! Nem lenne rossz ötlet...

Sumo Creative Commons License 2000.06.18 0 0 596
csatlakozom, arra az 5-6 percre is nagyon kivancsi lennek
Előzmény: m.illion (594)
The Evil Creative Commons License 2000.06.18 0 0 595
Én azt az 5-6 percet is megbecsülöm.
a tömeget mutatták? Ismétlésről tudtok vmit?
Előzmény: m.illion (594)
m.illion Creative Commons License 2000.06.18 0 0 594
Nem akarok senkit lelombozni, de az egész IM téma nem volt hosszabb 5-6 percnél. Janick elmondta, hogy milyen jó újra együtt Bruce-szal. A bejátszások a The Wicker Man-re korlátozódtak, tehát senki ne gondolja, hogy ez a koncert összefoglalója volt.
Azért kellemes meglepetés volt...
Előzmény: Sumo (593)
Sumo Creative Commons License 2000.06.18 0 0 593
vazzzzzzz!! nincs meg valakinek mpegben?:))) najo, ne legyunk telhetetlenek, esetleg avi?:) vagy VHS?
m.illion Creative Commons License 2000.06.18 0 0 592
Egy kis hiba azért becsúszott: miközben Janick Gers beszélt, a képernyőn Adrian Smith neve szerepelt. Na de ne legyünk telhetetlenek...
A műsor címe egyébként 72 óra.
Előzmény: Legion (590)
The Evil Creative Commons License 2000.06.18 0 0 591
Ne bassssssssssssssz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szédülök, rosszul vagyok, ezt nem hiszem el! Melyik műsorban volt, mikor ismétlik? A k*rva életbe!!!!!
Előzmény: Legion (590)
Legion Creative Commons License 2000.06.18 0 0 590
Pénteken volt a közszolgálati kettesen valami kultúrális musorban Maiden. Bejátszások a koncertrol, Janick és Steve nyilatkozott. Korrekt volt a felkonferálás - a lemez címét is jól mondták, és a végén külön is megmutatták és mondták, hogy már meg lehet venni.
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 589
:-))))
Te se, már én is :)))
Előzmény: Bookshie (588)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.14 0 0 588
Ne pánikolj, "odaát" már válaszoltam...
Előzmény: The Evil (587)
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 587
Mi az a 2Rock??????!!!!!!! Hol? Mikor???
Előzmény: Bookshie (585)
rostockol Creative Commons License 2000.06.14 0 0 586
Csá!
Hát ha már ennyi szó esett a budapesti Iron Maiden koncertről, amiről én csak hallottam (pl. kinn volt a Demonlord, a Stainless Steel, az Irigy Hónaljmirigy legénysége is :)), mesélek nektek egy másik Maiden koncertről, pár nappal később Monzában.
Egy kétnapos metálfesztivál első napjának főzenekara volt a Maiden. Előtte volt a Dirty Deeds, meg ilyenek, de a nagyobb nevek 3-kor indultak be: Edguy, Sentenced, Dark Tranquility és Demons&Wizards. Sajnáltam, hogy az Edguy csak 40 percet kapott, de hát még fiatalok és viszonylag ismeretlenek. A Demons&Wizards pont a Maiden előtt játszott, és nekik próbálták meg először igazán beállítani a hangzást, ehhez képest Hansi Kürsch fél percig néma volt :)
Többször is elmondták milyen hatalmas élmény a Maiden előtt játszani, szerintem meg aki Hansit hallgatja az már önmagában is remek élménnyel gazdagodik. A DW súlyosabb, mint a lind Guardian, de Hansi hangja ellensúlyoz.
Azután jött a Maiden. Egy 25000 futballstadionról van szó, csurig tele.
A küzdőtéren jó előre bemásztam, gondoltam nem távcsővel kéne kuksizni a zenekart. Az olaszok koncertkezdés előtt már mutogattak egymásnak, hogy vigyázni kell, mert biztos, hogy gáz lesz. A Wickerman első taktusaira elszabadult a pokol, és majd' 2-3 percig ment a darálás kegyetlenül. Mindegy, állva maradtam, néztem a rohangászó, lelkes zenészeket. Adrian barátunk is beindult - már amennyire tőle tellett. A hangosítással nem volt gond, Dickinson vagy 10x elmondta, hogy scream for me Monza - és volt egy kis scream :)
A szettlista ugyanaz volt, amennyire én hallottam láttam, az előzenekarok tagjai is ott nyomultak a közönség soraiban (a Sentenced tagjait alig hagyták élni), és mindenki énekelt, dalolt, csápolt.
Jólesett látni, hogy milyen szép metálélet van külföldön :)

Röviden, tömören ennyi egyelőre :)

Üdv,
Rostockol

Bookshie Creative Commons License 2000.06.14 0 0 585
Bocs, ha valaki már említette előttem... Holnap Maiden a 2Rock-ban. Csak ennyi.
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 584
Melyik számban írtak a Maidenről és mit?

"Welcome to Iron Maiden's brave new world!!!!!!"

Előzmény: lx (583)
lx Creative Commons License 2000.06.14 0 0 583
"a Népszabiban Bátor új világnak fordították"

Ezt nem is hallottam. Hmmmmm, hogy a Maident nem ismerik, az OK(?), de hogy azt a könyvet sem, amit - már csak a génmanipuláció napi témája miatt is - naponta felidéznek...
Magyarország legegyszerűbb napilapja. :P

lx

Előzmény: OldFirehand (563)
Sinus Creative Commons License 2000.06.11 0 0 582
nem hiszem hogy van "koncertnek megfelelo" ruhazat, nekem semmi bajom azzal aki nem Maidenes poloban volt pl., es megserteni se akarok senkit, de az a 2 emberke akit lattam kifejezetten nem oda illo cuccban volt... attol meg lehet, hogy ok is ugyanugy raztak a fejuket meg tudtak a szovegeket, koncert kozbe nem lattam oket, csak erdekes volt az ellentet.
Előzmény: deValera (581)
deValera Creative Commons License 2000.06.11 0 0 581
Szerintem nem kéne cikizni azt, aki nem a "koncertnek megfelelő" módon öltözött fel. Ha valaki bezselézett hajjal megy Maiden-koncertre, tegye. Végül is kifizette az 5000 Ft-os belépőjegyet, és mehetett volna aznap discoba is, nem? Ezek tipikus külsőségek, az embert nem a ruhája teszi, még koncerten sem!
Végtére is sokan a nemzedéktársasim közül(30 éves vagyok)nem úgy öltözünk, ahogyan a 80-as években mentünk Iron Maiden koncertre. A hosszú hajat levágják, meghíznak a rockerek, stb. vannak ennél fontosabb dolgok is. Például az, hogy a fémzene kinek mit jelent 2000 nyarán!
The Evil Creative Commons License 2000.06.11 0 0 580
www.ironmaiden.com
Előzmény: Törölt nick (579)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.11 0 0 579
aha
Előzmény: The Evil (578)
The Evil Creative Commons License 2000.06.10 0 0 578
"Budapest show. It was Kin magic, we are all having the best time up on stage ever. I've got to admit it." /NICKO MCBRAIN/
Libertine Creative Commons License 2000.06.10 0 0 577
Kivéve, ha veri őket...:-)))

a libertine

Előzmény: BC Rich (576)
BC Rich Creative Commons License 2000.06.10 0 0 576
Én két éve a Black Sabbathon láttam valamelyik nyálgép fiúcsapat két tagját (meg nem mondom, kik voltak). Hiába, a rock hatalma... Mondjuk érdekes lenne, felfedezni Harrist egy 'N Sync koncert videóján :)))
Előzmény: vinyo (574)
vinyo Creative Commons License 2000.06.10 0 0 575
Egyébként nem fikázni akarom a klipeket, de az tény, hogy katasztrofálisak ... ugyanakkor k... jók is !!! Némelyiken az ember szétröhögi az agyát, de egyben nagyon nagy hatással van az emberre. Remélem, ez érthető. :-))) Szóval, van valami varázs ezekben a klipekben - és ez úgy globálisan igaz a régi Metal videókra ld. Twisted Sister és társaik.
vinyo Creative Commons License 2000.06.10 0 0 574
Ja, most jut eszembe, láttam a koncerten a Kerozin együttes egyik oszlopos tagját ( az énekest ). Ennél jobban már csak akkor lepődtem meg, amikor a 97-es Kiss koncerten beemgedés ott állt a sorban Betty Love.
Sinus Creative Commons License 2000.06.10 0 0 573
> kb a tömeg közepén

stimmel, akkor ugyanott voltunk :))

Előzmény: Wisey (572)
Wisey Creative Commons License 2000.06.10 0 0 572
Én valahol a közeledben lehettem, kb a tömeg közepén. Én is láttam, hogy egy kisgyerek az apja nyakában ül, és csápol rendesen :-) Én is majd kiviszem a fiamat, ha lesz rá alkalmam, hadd tanuljon a gyerek :-)
Nyálas buzikat szerencsére nem láttam...

The Evil!
Fotóztál? Engem is érdekelne, de inkább "hagyományos" fotóként. Remélem a negatív még megvan :-)

A videoklippek szerintem nem rosszak. A Troopert nem írta senki, abban egy régi (sajnos nem tudom, mikori) angol-orosz csatából (vagy legalábbis egy arról készült filmből) mutatnak részleteket. A Run To The Hills-t sem rossz, a többit sajnos nem láttam. A Can I Play With Madness viszont végig videoklipp, nem a szokásos "Maiden a színpadon + régi filmbejátszások".

Előzmény: Sinus (568)
The Evil Creative Commons License 2000.06.10 0 0 571
Scannelésre kész állapotban vannak. Csak épp nincs scannerem :))))))))
Előzmény: Bookshie (570)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!