Keresés

Részletes keresés

Ősi Női Bölcsesség Creative Commons License 2019.12.17 -9 2 3617

"Tehát sz.rt se ér az IE, olyan országokban is kb. ugyanaz a helyzet, akik ratifikálták."

Igen, ennyit ér az egész. Viszont a spanyol példán láthattuk a káros hatásait.

"Akkor most mi az igazság...???? "

Az igazság az, hogy mindig pont akkorát hazudnak, amekkorát nem szégyellnek.

És nem nagyon szégyellik.

Előzmény: ásítósmacska (3615)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.17 -8 3 3615

Tehát sz.rt se ér az IE, olyan országokban is kb. ugyanaz a helyzet, akik ratifikálták. 

Húszból egy nőt megerőszakolnak

Pár napja valaki azt bírta írni, hogy a nők 30%-át gyermekként megerőszakolják..

Akkor most mi az igazság...???? 

Előzmény: országhatáreset (3614)
országhatáreset Creative Commons License 2019.12.17 -1 2 3614

https://hu.euronews.com/2019/12/10/uj-feminista-himnusz-terjed-az-interneten?fbclid=IwAR1IYQcX4bBaL_FSumfyDQ6sQuH55iS4XFpu5M03LuJKJSrwQ8_yEYzTZdw

"Nem az én hibám, nem is azé, hogy merre jártam, vagy hogy éppen mi volt rajtam. Te vagy az erőszaktevő." Vírusként terjed az interneten az utóbbi hetekben, ahogy chilei feministák éneklik ezeket a sorokat a szexizmus és a szexuális erőszak ellen.

Az új feminista "himnusz" címe spanyolul "Un Violador En Tu Camino", vagyis magyarul "Egy erőszakoló az utadban". Amióta felkerült az internetre a dal, a közösségi oldalakra világszerte rengeteg nő töltötte fel a saját előadásában.

A himnuszt először november 20-án adta elő egy flash mobon Északnyugat-Chilében, Valparaísóban a Las Tesis nevű feminista közösség.

Néhány nappal később már tömegek gyűltek össze a chilei Legfelsőbb Bíróság épülete és más kormányzati központok előtt a Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján, hogy előadják a dalt.

https://www.youtube.com/watch?v=GF5WnTnPqMs&feature=emb_title

Az egész világon rossz a nők helyzete

Az uniós alapjogi ügynökség 2014-es felmérése szerint az unióban minden harmadik nő fizikai és, vagy szexuális erőszak áldozatává válik 15 éves kora után. A nők 55 százalékának kell szembenéznie valamilyenfajta szexuális zaklatással. Húszból egy nőt megerőszakolnak - derült ki az uniós parlament közleményéből. Még Nyugaton is sokszor a nőket hibáztatják azért, ha szexuális bántalmazás áldozataivá válnak, mondván: miért járkálnak egyedül az utcán éjszaka, miért így öltözködnek, stb..

Pakisztánban rendszeresen öntenek le savval nőket, ha valamiért meg akarják őket büntetni, Indiában az utóbbi években is számos, nagy felháborodást kiváltó tömeges erőszakolás került bele a hírekbe. Több országban a mai napig szokás 9-10 éves lányokat férjhez adni, Afrika több államában pedig még mindig dívik a női nemi szerv megcsonkításának intézménye.

Ősi Női Bölcsesség Creative Commons License 2019.12.17 -2 2 3613

Az nem túl örvendetes, ha ezt a pénzt férfiellenes gyűlölködésre és hazudozásra költik, márpedig ez a nane fő profilja.

Előzmény: püfffneki (3612)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.17 -1 3 3612

Nekik a külföldről bejött pénz csak akkor oké ha Lőrincnél landol.

Pedig minden bejövő forintnak örülni kell ,mert az gazdagabbá tesz minket.

Előzmény: Törölt nick (3611)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.17 -1 2 3611

https://en.wikipedia.org/wiki/Sigrid_Rausing

https://www.sigrid-rausing-trust.org/

Ettől a szervezettől kapott 41 milkát... Ez svéd...

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (3609)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.17 -2 0 3610

:DDDDDD

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (3609)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.17 -3 1 3609

nem, en a teljes tamogatas 44 millajat mondtam szep osszegnek, soros, a finnek, meg valami alapitvany, aki nem tudom ki betolt 24 millat

lehet en is csinalok valami ilyen szervezetet es logatom a labam, es aktivistakat kefelgetek naphosszat :DDD

Előzmény: Törölt nick (3608)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.17 0 4 3608

Jajajaaa! Értem értemértemértem... Szóval a 4,4M 1%ot vetted központi ktgvetésnek... Illetve én kevertem el. OK, OK! :)

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (3606)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.17 -1 2 3607

Én nem találtam. Az erzsébetvárosi önkormitól láttam párszázezer Ft-ot... 

Meg tudod mondani, melyik oldalon, melyik sor/oszlopban találtad az 5 millát, mer' én nem találom... :)

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (3606)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.17 -1 1 3606

kb. 5 millaval, onkormi + 1%

Előzmény: Törölt nick (3605)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.17 0 2 3605

És? Mennyivel támogatja a kormány 2018ban?

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (3604)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.17 -1 0 3604

igen, itt neztem

Előzmény: Törölt nick (3602)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.17 0 3 3603

Hát söpörd össze! :)

Előzmény: rocky cellar (3593)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.17 -1 3 3602
Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (3594)
rocky cellar Creative Commons License 2019.12.17 -3 0 3601

Hümm, nem is tudom, hogy férhetett hozzá:-))

Előzmény: ásítósmacska (3600)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.17 -3 1 3600

navajonki a mirelit veteránnick? LOL 

Előzmény: Törölt nick (3585)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.17 -2 0 3599

:-D

Előzmény: Törölt nick (3582)
Ősi Női Bölcsesség Creative Commons License 2019.12.17 -5 2 3598

Ugye, milyen feltűnő az áthallás? Tényleg csak az a különbség, hogy a zsidók vagy a férfiak ellen folyik az uszítás :-(

Előzmény: 0.5bit (3596)
Ősi Női Bölcsesség Creative Commons License 2019.12.17 -5 1 3597

Hogy kicsit helyretegyük a dolgokat:

Így diszkriminál az Isztambuli Egyezmény

"Ez az egyezmény azonban nem csupán  attól van  mérföldekre, hogy felismerje a bántalmazott férfiak marginalizált helyzetét, de olyan nézeteket kezel tényként, amelyek a nőket kollektíven az áldozatokkal, a férfiakat pedig kollektíven az elkövetőkkel azonosítja.

Pedig azt, hogy a férfiakkal szembeni erőszak problémája nem csupán a mi tévképzetünk, mutatja az is, hogy az Országos Kriminológia Intézet 2006-ban közzétett, két éven keresztül folytatott kutatásainak eredményei arra mutattak rá, hogy a családon belül elkövetett legsúlyosabb bántalmazások sértettjei többsége fiú és férfi, így az emberölések áldozatainak 61 százaléka férfi és a kiskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények áldozatainak kétharmada fiú (*1).

[...]

A tájékoztatás felületes. Pedig ez egy elég terjedelmes dokumentum, ami ennél sokkal többről szól. Ennek nyomán gyakoriak az olyan tévhitek, mint például az, hogy ez az egyezmény csak a családon belüli erőszakra vonatkozik. Ez nem így van, ez az egyezmény a nőkkel szembeni erőszak minden formájára érvényes kötelező jelleggel, ily módon pedig nem csupán a kapcsolati erőszak férfiáldozatait különbözteti meg hátrányosan, hanem azokat is a férfiakat is, akik más típusú erőszak áldozatai. Például az egyezmény külön kötelez a lánygyermekek genitális csonkításának tiltására, míg a fiúgyermekekére nem."

A cikk utána részletesen felsorolja az egyezmény diszkriminatív kitételeit, a szövegben aláhúzással kiemelve.

0.5bit Creative Commons License 2019.12.17 -4 2 3596

"A NANE és a Patent Egyesület segélyvonalán halljuk, hogy mindennaposak a bántalmazások a kapcsolattartás során. Az elmúlt években több olyan eset is volt, amikor a bántalmazó az anyát vagy a gyereket megölte vagy életüket veszélyeztette. Súlyos rendszerhibáról van tehát szó, amit az egyedi eseteken túl, rendszerszinten kell kezelni. Ismételten felajánljuk a nemzetközi bevált gyakorlatra is kiterjedő szaktudásunkat és az érintettek velünk megosztott tapasztalatait, hogy a kormányzat szakszerű, átfogó lépéseket tudjon tenni a nők és gyerekek biztonságáért, a családok védelméért."

Azok a "boldog" 30-as évek, amikor még nem az emberek neme hanem más vele született tulajdonság alapján kategorizáltak:

"Völkischer Beobachter olvasói levelei mindenapos attrocitásról számolnak be amely a Sturmabteilung tagjainak és árja németeknek minden nap el kell szenvediük. Súlyos rendszerhibáról van tehát szó, amit az egyedi eseteken túl, rendszerszinten kell kezelni. Ismételten felajánljuk  Schutzstaffel nemzetközi bevált gyakorlatra is kiterjedő szaktudásunkat és az érintettek velünk megosztott tapasztalatait, hogy a kormányzat szakszerű, átfogó lépéseket tudjon tenni a Sturmabteilung és árják biztonságáért, a a német nép védelméért."

Később jött a Wannseei konferecia, ahol már konkretizálták az átfogó lépéseket.

Előzmény: országhatáreset (3576)
Dr Systole Creative Commons License 2019.12.17 -2 2 3595

Ahogy a wikiből loptam:  "az egyezmény nyílt állami nemi diszkriminációra szólít fel"

Előzmény: Naszreddin_hodzsa (3591)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.17 -3 1 3594

44 milla a nane eves tamogatasa, szep

rocky cellar Creative Commons License 2019.12.17 -5 0 3593

Ezt a nanet nem lehetne má feloszlatni?:-) Kellenének közmunkások, nincs összesöpörve az avar:-)

Ősi Női Bölcsesség Creative Commons License 2019.12.17 -5 1 3592

Te most az összes, unalomig ismételt propagandával tele fogod szórni a topikot?

Naszreddin_hodzsa Creative Commons License 2019.12.17 -1 2 3591
rocky cellar Creative Commons License 2019.12.17 -3 0 3590

Ott elég rövid életű lenne, aki megpróbálna ilyesmit erőltetni:-))

Előzmény: Törölt nick (3585)
Naszreddin_hodzsa Creative Commons License 2019.12.17 -1 2 3589
Ősi Női Bölcsesség Creative Commons License 2019.12.17 -5 2 3588

"Parlament nem ratifikálta!"

Jól tették. Aláírni sem kellett volna.

Előzmény: Naszreddin_hodzsa (3586)
Ősi Női Bölcsesség Creative Commons License 2019.12.17 -5 1 3587

Ezerszer kitárgyaltuk már, sajnos az csak egy politikai trójai faló, mellesleg egyezik minden emberi jogi egyezménnyel, de a józan ésszel is.

Előzmény: Naszreddin_hodzsa (3583)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!