Keresés

Részletes keresés

kistakács Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2531
Zoli akkor a matricákat szerdára ne felejtsd már el!Köszi
soldiers Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2530

Ahojtye!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

2 ingyenes belépőt nyerhetsz a 7végi SOLDIERS vs GLADIATORS meccsre ha ide kattintasz!

Ha nem nyersz, akkor is gyere el, nagy buli lesz!

Hozdd el anyádat is, apádat is, testvéredet is, barátodat is, barátnődet is, szeretődet is, az ő szeretőjét is, a szomszédasszonyt is, meg akit akarsz!

Várunk Mindenkit szeretettel!

A Szolnok SOLDIERS csapata

Alexandr88 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2529
Hna ez az..végre lesz társam akivel tok majd gyakorolni:)) a lábamra azt mondta a röntgen gép hogy nem lát semmit..amúgy kaptam rá krémet meg egy bracét..szerintem nem lesz gond vele..pénteken harcrakész leszek!
Előzmény: széfti46 (2528)
széfti46 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2528
Úgy látom alexanderben hason szőrú emberre leltem! Már alig várom, hogy lefejeljen!!! :) Légyszi velem kezd!!!
Agent J Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2527

Sziasztok!:)

Először is jobbulást a sérülteknek, és boldog szülinapot az ünnepelteknek!:D

Srácok!

Szeretném megköszönni, hogy veletek edzhettem ! Köszi, hogy ilyen szeretettel fogadtatok minket, hogy türelemmel voltatok velem szemben, hogy igyekeztetek segíteni mindenben!

Köszönet az egész csapatnak! Köszönet az offensnek, és természetesen az off. falnak!

Köszönöm minden egyes csapattagnak! Köszönöm Csontinak a felszerelést, #73Wall-nak a törődést, MZ-nek a taktikai képzést, Borisznak, hogy a "sorversenynél" tartotta bennem a lelket. Köszönet a RG-nek (bocs, de nem mindenkinek a nevére emléxem...:( ), aki mondogatta a play-eket!

Jó volt veletek a pályán, nagyon köszönöm! Mostmár elmondhatom, hogy nemcsak a lelátóról néztelek benneteket!

Bár most kicsit lassúak a mozdulataim, de nem bánom!

Wall kollégának annyit, hogy holnap lesz meg a felvétel, amit ígértem. Lekópizom, és küldöm!

Üdv.

AJ

Zéé# Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2526
Hi mindenki!

Sajna rossz hírt kell közölnöm eltört az ujjam :( így sajna ebbe a szezonba már nem tudok játszani.
Elnézést kérek mindenkitől aki számított rám.
Pénteken derül ki hogy müteni kell-e, így sajnos nem tudok edzésre menni.

Hétvégére megpróbálok hazzajutni.

Go Soldiers!

Trugyina Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2525
Oké apafej. Pihentesd a lábad! És nyugi, az idegesség árt a szépségnek és a sperma termelésnek is......:)
Előzmény: Alexandr88 (2524)
Alexandr88 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2524
amúgy valszeg csak a lábam miatt voltam elborulva kissé..mert ez az amit kurvára nem akartam..és magamra lehetek csak mérges mert nem az utasítást követtem...shit hogy ez így csapódott le...
Előzmény: Trugyina (2522)
Alexandr88 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2523

sorry trugyi nem akartam semmi galibát ebből...nem bántani akartam én ezzel őket..ugye tudod..meg szerintem ők is...hna mindegy..lényeg :

Elnézést kérek!

Előzmény: Trugyina (2522)
Trugyina Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2522

Alexander vazze!

Megértem, hogy mérges vagy de ebben a sportágban (eddig) nem illik oly módon minősíteni az ellenfelet ahogy azt te tetted! Ha okos fiú vagy máskor nem csinálsz ilyet! OK? Az ellenfelet a pályán kell megverni nem prózában. Az kevés.

Az edzés hozzáállásod és az elszántságod példaértékű, de ez ne terjedjen ki az ilyen szösszenetekre. Köszi Tesó!

Debrecent természetesen szeretnénk sportszerű körülmények között, kemény férfias küzdelemben felül múlni.

Itt kérném meg a debreceni fórum olvasókat, hogy ne reagáljanak az elhibázptt beírásra és ne legyen a fórumunk csatatér. Köszi!!!!

Előzmény: Alexandr88 (2519)
Doki - The Soldiers Choir Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2521

Üdv Katonák!

Először is csatlakoznék a születésnapi köszöntő csapathoz: Boldog születésnapot az ünnepelteknek! :-)

A sérültekkel ezen a héten együttéreztem (a szokásosnál is jobban): hétfőn egy kisebb műtéten estem át. Szerencsére a szurkoláshoz szükséges szervet nem érintett a beavatkozás! :-) Úgyhogy rajtam nem fog múlni a hétvégi hangzavar. Addigra talán az is kiderül, hogy befejezem-e pályafutásomat jelenlegi munkahelyemen. De bárhogy is lesz, nagy lesz a hangom.

FELHÍVÁS

minden szurkolóhoz és csapattaghoz:

Mindenki győzze meg az összes családtagját, rokonát, barátját és barátnőjét, haragosát, szomszédját, stb., hogy jöjjön el a meccsre szurkolni!!!!!!!!!!!

Mert bíztatni jó!

Doki (The Soldiers Choir)

kistakács Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2520
Én is Boldog Szülinapot kívánok Janinak és Ádámnak!Szedán találkozunk!! Go SOLDIERS!
Alexandr88 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2519

Remélem csak túl lett spilázva a dolog!Nem vok mimóza de keményednem kell még,sok gyakorlás és kemény ütközésgyakorlás vár még rám...bele kell mennem abba a kibbaszott ütközésbe...nem fordultam le egyből a fal után..ott termett Borisz és ebből volt a baj!Elbasztam!És mivel okos fiú vagyok és tanulok a saját káromból legközelebb akárki meg akar állítani azt úgy megfejelem , hogy beszarik!

Péntekre összeszedem magam!Vasárnap meg agyonverjük azt a senkiházi Gladiátornépséget!

Hajrá SOLDIERS!

Potyi#56 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2518
Nagyon boldog szülinapot Ádámnak és Trugyinak,ja és a sándor tesók kérésére a vasrnapi edzés reggel 4-7-ig legyen így nem kell lefeküdniük és mehetnek felszerelésbe bulizni :-)
Trugyina Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2517

Köszi Srácok!Meg is ünnepeltem rendesem! 2 üveg gyömbért ittam Szarka kolléga munkahelyén...:) Ez komoly. Ádám barátomnak én is boldog szülinapt kívánok. Ő még fele annyi idős sincs mint én.......:( De azé még zúzok vazze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2516

Sok BOLDOGSÁGOT A SZÜLETÉSNAPOSOKNAK!!!

/Ádi öregedhetnél gyorsabban Jani te meg lassabb:) Mi lenne ha összedolgoznátok?:)/

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2515

Nyugi Mogyi én is röhögtem rajta!

/de ez nem idevaló dolog/

Előzmény: Mogyi! (2510)
georgi001 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2514

Sziasztok!!!

Isten éltessen ádi , és téged is jani . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mÉG SOK SOK ILYEN szülinapot kívánok.

Adam Szollosi Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2513

Boldog Szülinapot Jani !!!!!!!

Alexandr88 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2512
Boldog szülinapot Trugyinak és Ádámnak....
Mogyinak meg tetszett a videó és továbbadta...ennyi...ezt tényleg nem ide kellett volna..ennek megvan a maga helye
Mogyi vegyél föl iwiwen és ha legközelebb van ilyen videód akkor küld át ott lécci :))
Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2511

Boldog születésnapot kivánok!!!!!!

Csényi (Trugyina) Janinak és

SZÖLLŐSI ÁDÁMNAK(A kisöcsémnek)

Boldog szülinapot kisöcsi!!!!!!

Továbbra is zuzzál!!De még jobban!!!!

Mogyi! Creative Commons License 2006.09.16 0 0 2510
Elnézést, csak azt akartam hogy nevessetek egy jót, mert én nevettem.
Előzmény: soldiers (2507)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.16 0 0 2509

Eredmény a másik csoportból:

Nyiregyháza Tigers - Budapest Cowboys 6-43

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.16 0 0 2508
Én is pont ezt akartam irni bár egy fokkal durvábban.Köszi Zoli
Előzmény: soldiers (2507)
soldiers Creative Commons License 2006.09.16 0 0 2507
Srácok! Kérném, hogy ezen a fórumon mellőzzük a politikát, még a humor formájában is, belértve bármelyik oldalt, pártot, politikust és egyéb állatfajtákat. Kösz.
Előzmény: Mogyi! (2506)
Mogyi! Creative Commons License 2006.09.16 0 0 2506
http://www.porkolt.com/other/politika/gyurcsány+ferenc/hazugság/mszp/csomag/klipp/adó/adócsökkentés/csökkentés/best-of-gyurcsny-csomag-4426.html
Agent J Creative Commons License 2006.09.16 0 0 2505

Háló!:)

Má' tolom a stressztalicskát a holnapi nap miatt, és a bikakábelt is beraktam, hátha patogtatni kell majd a gyepen!:)))

MZ, Bokken mester jön velem! Ha nem testi kényszert fogok alkalmazni! :D

Jaaaj annyira várom már, nem tom' hogy fogok aludni!:D

Viszont van egy rossz hírem... A meccsetekre nem tudok lemenni. Anyu megkért, hogy segítsek a lomtalanításnál. Ezért oda megyek és segítek nekeik, tudjátok már nem nagyon tudnak emelni...

CU holnap!

AJ

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.16 0 0 2504

Te kis szemét neked 28 db-t adtak abból a király anyagból (nekem csak 20 db volt):D

Mikor jösz le edzésre?Meccsre jösz?

Előzmény: kalaj (2495)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.16 0 0 2503

kistakács!

A 2500-as hozzászólás:)))

Majd megtanulod.......valamikor

Előzmény: kistakács (2501)
kistakács Creative Commons License 2006.09.16 0 0 2502
Ja Zoli, és jobb lenne ha szerdára hoznád vagy elküldenéd valakivel mert a vasárnapi edzésen nem tudunk ott lenni mert nincs autó.Köszike
Előzmény: soldiers (2500)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!