2 ingyenes belépőtnyerhetsz a 7végi SOLDIERS vs GLADIATORS meccsre ha ide kattintasz!
Ha nem nyersz, akkor is gyere el, nagy buli lesz!
Hozdd el anyádat is, apádat is, testvéredet is, barátodat is, barátnődet is, szeretődet is, az ő szeretőjét is, a szomszédasszonyt is, meg akit akarsz!
Hna ez az..végre lesz társam akivel tok majd gyakorolni:)) a lábamra azt mondta a röntgen gép hogy nem lát semmit..amúgy kaptam rá krémet meg egy bracét..szerintem nem lesz gond vele..pénteken harcrakész leszek!
Először is jobbulást a sérülteknek, és boldog szülinapot az ünnepelteknek!:D
Srácok!
Szeretném megköszönni, hogy veletek edzhettem ! Köszi, hogy ilyen szeretettel fogadtatok minket, hogy türelemmel voltatok velem szemben, hogy igyekeztetek segíteni mindenben!
Köszönet az egész csapatnak! Köszönet az offensnek, és természetesen az off. falnak!
Köszönöm minden egyes csapattagnak! Köszönöm Csontinak a felszerelést, #73Wall-nak a törődést, MZ-nek a taktikai képzést, Borisznak, hogy a "sorversenynél" tartotta bennem a lelket. Köszönet a RG-nek (bocs, de nem mindenkinek a nevére emléxem...:( ), aki mondogatta a play-eket!
Jó volt veletek a pályán, nagyon köszönöm! Mostmár elmondhatom, hogy nemcsak a lelátóról néztelek benneteket!
Bár most kicsit lassúak a mozdulataim, de nem bánom!
Wall kollégának annyit, hogy holnap lesz meg a felvétel, amit ígértem. Lekópizom, és küldöm!
Sajna rossz hírt kell közölnöm eltört az ujjam :( így sajna ebbe a szezonba már nem tudok játszani. Elnézést kérek mindenkitől aki számított rám. Pénteken derül ki hogy müteni kell-e, így sajnos nem tudok edzésre menni.
amúgy valszeg csak a lábam miatt voltam elborulva kissé..mert ez az amit kurvára nem akartam..és magamra lehetek csak mérges mert nem az utasítást követtem...shit hogy ez így csapódott le...
Megértem, hogy mérges vagy de ebben a sportágban (eddig) nem illik oly módon minősíteni az ellenfelet ahogy azt te tetted! Ha okos fiú vagy máskor nem csinálsz ilyet! OK? Az ellenfelet a pályán kell megverni nem prózában. Az kevés.
Az edzés hozzáállásod és az elszántságod példaértékű, de ez ne terjedjen ki az ilyen szösszenetekre. Köszi Tesó!
Debrecent természetesen szeretnénk sportszerű körülmények között, kemény férfias küzdelemben felül múlni.
Itt kérném meg a debreceni fórum olvasókat, hogy ne reagáljanak az elhibázptt beírásra és ne legyen a fórumunk csatatér. Köszi!!!!
Először is csatlakoznék a születésnapi köszöntő csapathoz: Boldog születésnapot az ünnepelteknek! :-)
A sérültekkel ezen a héten együttéreztem (a szokásosnál is jobban): hétfőn egy kisebb műtéten estem át. Szerencsére a szurkoláshoz szükséges szervet nem érintett a beavatkozás! :-) Úgyhogy rajtam nem fog múlni a hétvégi hangzavar. Addigra talán az is kiderül, hogy befejezem-e pályafutásomat jelenlegi munkahelyemen. De bárhogy is lesz, nagy lesz a hangom.
FELHÍVÁS
minden szurkolóhoz és csapattaghoz:
Mindenki győzze meg az összes családtagját, rokonát, barátját és barátnőjét, haragosát, szomszédját, stb., hogy jöjjön el a meccsre szurkolni!!!!!!!!!!!
Remélem csak túl lett spilázva a dolog!Nem vok mimóza de keményednem kell még,sok gyakorlás és kemény ütközésgyakorlás vár még rám...bele kell mennem abba a kibbaszott ütközésbe...nem fordultam le egyből a fal után..ott termett Borisz és ebből volt a baj!Elbasztam!És mivel okos fiú vagyok és tanulok a saját káromból legközelebb akárki meg akar állítani azt úgy megfejelem , hogy beszarik!
Péntekre összeszedem magam!Vasárnap meg agyonverjük azt a senkiházi Gladiátornépséget!
Nagyon boldog szülinapot Ádámnak és Trugyinak,ja és a sándor tesók kérésére a vasrnapi edzés reggel 4-7-ig legyen így nem kell lefeküdniük és mehetnek felszerelésbe bulizni :-)
Köszi Srácok!Meg is ünnepeltem rendesem! 2 üveg gyömbért ittam Szarka kolléga munkahelyén...:) Ez komoly. Ádám barátomnak én is boldog szülinapt kívánok. Ő még fele annyi idős sincs mint én.......:( De azé még zúzok vazze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog szülinapot Trugyinak és Ádámnak.... Mogyinak meg tetszett a videó és továbbadta...ennyi...ezt tényleg nem ide kellett volna..ennek megvan a maga helye Mogyi vegyél föl iwiwen és ha legközelebb van ilyen videód akkor küld át ott lécci :))
Srácok! Kérném, hogy ezen a fórumon mellőzzük a politikát, még a humor formájában is, belértve bármelyik oldalt, pártot, politikust és egyéb állatfajtákat. Kösz.
Má' tolom a stressztalicskát a holnapi nap miatt, és a bikakábelt is beraktam, hátha patogtatni kell majd a gyepen!:)))
MZ, Bokken mester jön velem! Ha nem testi kényszert fogok alkalmazni! :D
Jaaaj annyira várom már, nem tom' hogy fogok aludni!:D
Viszont van egy rossz hírem... A meccsetekre nem tudok lemenni. Anyu megkért, hogy segítsek a lomtalanításnál. Ezért oda megyek és segítek nekeik, tudjátok már nem nagyon tudnak emelni...