Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
A Megasztár "parasztmagyaroknak" topicban kellene egy kis rendet tenni. Az utóbbi pár napban rengeteg személyeskedő, témaromboló hozzászólás született.
Kérem, hogy töröljétek a Győzike Show:) topikból a 442;446;447;448 és 449-es hszeket, mert személyeskedésekről szól, nem igazán a topik tartalmához tartozik.
szeretnék érdeklődni, hova tűnhetett a Bácsfi Diána versei c. témázás, sajnos a közlemények rovatban nincs semmilyen tájékoztatás a topik sorsáról, csak azért mondom, ha esetleg Diácska hatalomra kerül, ebből még bajotok lehet, az Andrássy 60-ban nem nagyon fognak söröt adni a zöldingesek.
Amúgy is egy igazi celebrity provokálta ott a nyájas olvasókat SRM személyében, az se vetne túl jó fényt az indekcre, ha Sicky írna erről egy - a moderációra nézve bántó - zeneszámot.
Legendás,The New Wave Of British Heavy-Metal című topicom feltámadt a Kultúra rovatban.Ha megkérhetem az illetékeseket,mozgassák már át a Zene rovatba. Előre is köszi!
Tessék, még egy delíriumveszélyeztetett egyed: ki hallott már humanoid sajtról?! Látszik, hogy már rég beszéltetek kedvenc Balázsotokkal: sorozatban kezditek elveszteni a realitásérzéketeket. :)
Szerintem te azért vagy jó fej moderátor, mert még humanoid vagy. A többiek már tuti robotok. Például a humort se értik. És arra a közhelyre hivatkoznak, hogy értik a viccet, csak nem szeretik. Ez tipikus android duma.
Az tényleg gáz, ha botok lesznek és nem lesz már rám szükség. Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy visszavesznek kallernek, nagy a konkurencia és ezért magasabbak lettek a követelmények... Bár reménykedem, hogy elhivatott forradalmi hevületedben csak túlzásba vitted az alkoholtartalmú italok bevitelét a szervezetbe, és ez okozta beírásodat. Ezt abból gondolom, hogy különben valószínűleg nem írnál egymás mellé olyan antagonisztikus ellentétet rejtő kifejezéseket egy mondaton belül, mint moderátor és jó fej.
Azért humán egyedekre szükség lesz akkor is, mert pld meg kell olajozni a robotokat, fel kell tölteni az akkumulátoraikat, meg ilyesmik
A következő lépésben meg már fórumozni sem kell, mert azt is fóromrobotok fogják csinálni, végre le lehet majd állni ezzel és hasznosan eltölteni az időt, pld fát ültetni, ácskodni, halászni
Köszönöm a választ, mostmár tudok írni a Zene fóromra. Azért hihetetlen, hova fejlődik a teknika, nem? Lassan az élő, szerves moderátorok helyett robotok fogják végezni a moderációt, Wágner úrra meg a többiekre nem lesz szükség. Nekem azért hiányozni fog egyik-másik moderátor, ez a Cheese pl. jó fej.