Micsoda frappáns memóriával rendelkezik Béla. Én is gyakran folytattam kazettázó tevékenységet, de ilyen pontosan nem emlékszem az árakra. A Petőfi Sándor rádióban akkoriban még olyan is megtörtént, hogy konkrét lemezalbumot játszottak le. Sokszor vettem fel sajátkezűleg pl. a Hevi metál kedvelőinek műsort. A Polimer kazette is jó minőségi mutatókkal rendelkezett, de számomra a toppcsúcs a Sony volt. Sajátkezűleg összerakott hifitorony hallgattam a melódiákat.
Ehhez kellett némi esti elfáradás is. Tudniillik néha a hölgyek is befriciznek..khm azaz megnézik a pohár fenekét. De esküszöm ez ritka mint a pink holló.
Gömbtársak. Nekem meg égető szükség lenne egy orvosi igazolásra (az sem baj, ha használt igazolás) mert a munkaidő rovására ma nem mentem dolgozni. Enyhe téli depresszióba sodródtam.
Mostanában viszont jól felment a Polimer kazetta ára, szinte csillagos ég, vagyis hihetetlen. Manapság egy jó minőségű polimer kazettáért egy ezrest is elkérnek. http://retronom.hu/index.php?q=node/10908 Ha Bélának megvannak még a régi Zorán kazettái, és hajlandó beáldozni őket, akkor lehet hogy kijönne belőle a sarokgarnitúra egy része.
Énnekem is remekül funcionál a fhansziaágyam, amit örököltem az előző tulajdonos személyektől. Igaz, hogy az egyik fele az utódom fickándozása következtében leszakadt, na de frappánsan alá van támasztva, így szemre éppolyan divatos, mint az Újj.
Jó magam is a használt bútor mellett török demoklész kardot. Az ágy kivételével szinte mindent úgy vásároltam össze és igen impozáns a lakásom. (Mások is mondták.)
Ez annál is frappánsabb ötlet, mert gondolom én, a vörös csíkos macskaszemély is szerves részét képezi a bútornak, így Citromkának is lenne egy játszó pajtása.
Teljesen igaza van Boci géhölgynek. Én is sokszor megoldottam már szinte újszerű bútorneművel potom pénzér használtbútorbótból, és higgye el mindenki mentálisan, hogy nincs ráírva, honnan vettem...
Elcserélhetné a Mester régi Polimer elnevezésű hangfelvételekkel ékesített gyűjteményét egy frappáns sarokbútorkompozicióval, melyre cicamászóka van beépítve.
A sarokbútor ötletben azért még van potimális lehetőség a megvalósítás tekintetében.
Javaslom kedves Bélának, nézegesse a helyi apróhirdetési újság kiadványokat a bútorboltok rovására, így sokkal olcsóbb összegért jutna kényelemhez, Citromkáról nem is beszélve.
Polimerkazetta szintű szituációs helyzet alakulhat ki, mert így saccperkábé feleannyi pénzért is hozzájuthat, mint a züzletben.
Megtanáltam pont aztat az orsós szallagos megnatfonont, ami nekem volt! Na, én ilyennel vettem fel Polimer elnevezésű orsós szallagra Zorán Sztevanovittytől kezdve Komjáti György Vasárnapi koktéljából meg a Petőfi Sándor rádiónak a hétfő délután 2-6-ig való kívánságműsorából. Frappáns kulturális műszaki eszköz volt, ezt garantálom! Cseszlovák típus!
Ismerjük Bélánkat, ezért kultiváljuk! A Mester az 98%-ban egyéb érdeklődési szinten van, ami legalább annyira, sőt sokkal jelentősebb holmi izé-szenznációknál.
Ma szétnéztem a használtbútor világában, mert rájöttem, hogy égető szükség lenne egy sarkobútor-garniturára mert praktikus. Jól is néz ki. Citromka is kedvelné. Meg egyébként is. Igen ám, de rájöttem, hogy jól megkérik az árát. Szinte a csillagos ég. Újjonnan meg szinte hihetetlen. Úgyhogy most kissé csalódtam, mert nem erre számítottam. Pedig Jolán szerint 2009-ben drasztikálisan lecsökkennek a bútorok. Mint annak idején a magnókazetták. Emlékszem, hogy eggyik nap még úgy saccperkábé 1988-ban még 285 forint volt egy üres Polimer kazetta, aztán utánna 180 és igy tovább. Tudom, mert sokat magnóztam illetve sajátkezüleg vettem fel Zorán dalt. Szóval a bútoripar még mindig drága. Sajnos így a sarokbútor ötletem megvétózta önmaga lehetőségét. De legalább egy jót sétáltam a napfényes délelőtt. És az ebéd is jól esett mert kisétáltam magam.