Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Igen, képes többféle szerepre, és igazából a Hawaii-ban minden mozdulata természetes, mégis sótlan. Remélem, továbbfejlesztik, és a humorból sokkal többet adnak, mert visszavettek jócskán Danno és Steve között, pedig jó alap mindkettő a gegre. :)))
Mivel már te is végig láttad a BSG-t, így azt hiszem egyértelmű, hogy Grace Park ügyes színésznő, de a karaktere tényleg kissé sótlan a Hawaii Five-O-ban. Rajta nem múlna semmi, ott van jó példának Boomer/Athena/Eight....
Bezonyám... minden szart beletettek a végére, komolyan... - :D Grace Park-nak adhatnának nagyobb, illetve színesebb teret, mert kicsit (?) se íze-se bűze karakter. Pedig a nőciben lenne potenciál, nagyon szép és talán még játszani is tud. Ami hihetetlen, az a kora. Maximum 20-nak nézném, közben lassan negyven... szerencsésen öregszenek az ázsiai gének:-)
igen, a harmadik évad első fele nekem is nagy kedvencem
az meg, amikor a battlestar a kiszabadításnál bezuhan a légkörbe stb... ott konkrétan véresre markoltam a karfát az izgalomtól, annyira bombasztikus az az akció!
Azta.....3 évad 10 nél járok,ha egy szóval kellene leirnom,azt mondanám:über brutálisan k..va durva
Nem is emlékszem ilyenre hogy a 3.évad ennyivel üsse a többit.Úgy játszanak a sztorival,besz..ok,
az évad elején azon gondolkodtam,mitől lett Adama junior Mr Olympiából Mr Mangalica,erre egy laza csuklómozdulattal idavágják ezt a boxolós részt....az öreg is meglép olyanokat,mikor beugrik a légkörbe a Galactikával..
Én most jöttem rá,hogy az öreg Adama az a Miami vice-os hadnagy,hogy játszik benne Xena:)nem ismertem fel,de a sorozat feléig azon gondolkodtam hogy a doki honnan ismerős.Mellesleg ő is nagyot alakit.
A Razor nagyon tetszett. Főleg Stephanie Jacobsen miatt, ő már a TSCC-ben is kemény csajt játszott. :)
Nekem a Plannel se volt gondom. Igaz, hogy a film fele magából a sorozaból lett kiollózva, de nekem tetszett. Jó kiegészítése volt a sorozatnak. Számomra az is lúdbőrös rész volt az elején, amikor a hibrid elkezdte sorolni a szokásos érzelem mentes hangján az alábbi monológját, és mellé mutatták a képeket:
"Helyzetjelentés érkezik.
Arelon farmjai lángolnak...
Canceron tengerpartjai lángolnak...
Leoness síkságai lángolnak...
Scorpia dzsungelei lángolnak...
Tauron legelői lángolnak...
Picon kikötői lángolnak...
Caprica városai lángolnak...
Aquaria óceánjai lángolnak...
Libran bíróságai lángolnak...
Virgon erdei lángolnak...
Az Ember Kolóniái eltiporva hevernek lábunk alatt."