Feltoltam az imént a rEv oldal frissítést, ami már régóta hányódott a vinyón. Nézzétek jól meg, kiderül, ki lesz a vendég-DJ a következő bulin! :-)
Meg felraktam a Fanzint is, hogy lehessen olvasni jól. A legutolsó nincs fent, de abból nekem sincs...
Ha nem jön be, akkor később kell próbálkozni, mert a hülye Yahoo csak bizonyos forgalmat enged bizonyos idő alatt, és az lehet, hogy a feltöltéssel/ellenőrzéssel/piszkálással már betelt.
NEKROMANTIKA EST
Dead Can Dance est + dark-goth-electro party
2003. április 12. szombat
Program:
21.00-22.30
Dead Can Dance est
/DCD, Lisa Gerrard, Brendan Perry szóló/
22.30-4.30
Dark-Goth-Electro party,
vendég: Akasha
Tombola a belépőjegyen található szám alapján!
Helyszín: Nekromantika Voodoo Music Club (Budapest)
Csepel, Rákóczi F. u. 89.
Megkeresett egy lelkes ember, aki zenélget, Assemblage 23-szerű zenéket, és további zenészeket keres, főleg énekest.
Aki szeretne részt venni a projektben, az jelentkezzen a címen.
Jó?
Egyébként a móka szvsz istenségesen királyság volt, legalábbis ami a hangulatot, a társaságot és a muzsikákat illeti. A vendégdídzsé munkái számomra nem voltak ismerősök ezért arról nem nyilatkoz.
Ami gáz, az az árszínvonal, de erről szervező nem tehet. No meg az, h ez nem szórakozóhely, úgyhogy tényleg csak az tévedt be, aki már korábban informálódott és érdekelte a dolog, ellentétben a hétvége/szabadnap előtt tartott rocktogonos ünnepségekkel.
A klubösszevonós ötlet jó, és talán kivitelezhető is (ha a többi szervező is kellően nyitott). Sőt, lehetne egy állandó hely, ahol a hasonló zenei stílusú klubok váltogathatnák egymást. A többség úgysem ebből zsírosodik, vagy tévedek?