Van az oldalon egy térképek nevő dropdown box, ott körülnézhetsz. Én már jártam a Vándorhomoknál, a Szappanszéknél és a Strázsa halmot is megtaláltam. Ezek vannak arrafelé...
Úgy látom, elfogyott... :((
Vagy mégsem? Én azért tudok valamit...:))
Ma már túl vagyok a 4. tankolásomon ebben a hónapban, ma reggel a 11 Mm-t is átlépte a járgányom.
Nem én hoznám be, hanem a barátnőm pasija, de ő is úgy kapja, szal elég bonyolult, meg féltem is a Cliot, úgyhogy asszem le is teszek a projektről...
Indulok kb. 10 perc múlva, mert fodrászhoz megyek, meg előtte még máshova is. Majd este leszek csak 9 fele, jössz netre, vagy telcsizünk, vagy majd holnap folyt.?
Szerintem Ukrajnában olyan 100Ft körül lehet 1 liter gázolaj (vagy még olcsóbb). A kutyulás veszélye végülis fennáll, ha nem Te tankolsz a kútnál, akkor az nem életbiztosítás, sőt még az sem az ilyen gyengébb helyeken, mint Ukrajna. A szlovák gázolaj 167Ft-ért elég baráti, és azt én tankolom egy modern kútnál. Mondjuk Neked egyik sincs közel...:o(
Mert kinn mennyibe kerül, nem tudod? Az az igazság, hogy ő is keres vele valamennyit, szal ha 110 körül van is, akkor se adja annyiért... de nekem van némi fenntartásom, mi van, ha kutyulják valamivel? Pedig jó lenne valami olcsóbb forrás, mert a munkahely nagyon nem akarja támogatni az üzemanyagom, így ez -15 ezer Ft havonta :((
A ghanai szolariumszerelok jegyzeke
Izlandi Idegenforgalmi Hivatal: A szomszedos orszagok
Paudits Bela: A konditermek vilaga
David Seaman: Emlekezetes nagy vedeseim
Mohammed Atta: Landolas utasszallito geppel
Zambo Dzsimi: Kaland a kiskakassal
Ivan Szemjonov: A Kurszk matroza voltam
Medgyessy Peter: Karizma
Dr.Isak Grunbauer: A fityma szerepe a szexualis oromszerzesben
Moniq Couvet: A "hol nem jart" futyi legendaja
Knezy Jeno: Magyar koszontes-tar
Tunyogi Orsi: Nezz a szemembe
Zoltan Erika: Kepeskonyv retusalatlan Playboy fotoimbol
Michael Jackson: Miert jo feketenek lenni
Pinter Sandor: Hogyanszamoltam le a magyar maffiaval
Viktor Sztrelnyikov: Sikeres legibemutato szervezese
Csurka Istvan - Visszacsatolt teruleteim utcaszotara
Sas Jozsef: Ez tenyleg humoros!
Bp. V. ker. Onkormanyzat: Terkep az ingyenes parkolasi zonakrol
Anettka: Hogy lehet egy no egyszerre szep es okos?
Muller Peter Sziami: Ertelmes fejformaim
A Trabant istallo Forma 1-es sikerei
A Knezy Jeno-fan club telefonkonyve.
Ozd vilagorokseg listaja
Gangstaa Zolee: Iskolaeveim
Dobo Kata: Onzetlen, oszinte szerelem
A magyar optimizmus ezer eve...
Osama Bin Laden: Philips szakallnyiro modellek osszehasonlito
tablazata
Knezy Jeno: Hogyan kozvetitsunk elfogulatlanul?
Habsburg Gyorgy: Repa,retek, mogyoro
George Bush: Orszagok, amiket felismerek a terkepen
Demszky Gabor: Harcom egy tiszta es elheto varosert
II. Janos Pal: Egyejszakas kalandjaim
Hires busmanok az IT-businessben
Abel Anita: Az Ertelem
Zalatnay Cini: Latom a koldokom
Lagzi Lajcsi: Hogyan lettem anorexias
Woody Allen: Trend a szemuvegiparban
Darth Wader: Strepsils
A Focus céges, ha eljössz ide, akkor beajánlhatlak!
Szerintem nem lehet olyan rossz az az ukrán gázolaj, csak sokallom érte a 160Ft-ot...
Olyan 110-120Ft-ért megérné.
Basszus, nekem is el kéne mennem ahhoz a céghez, nem tudsz beajánlani? :))))
Céges Focus?
Jajj, ezt akartam még Tőled kérdezni... az egyik ismerősöm árul Ukrajnában vett gázolajat, 160 Ft-ért, szerinted bele merjem rakatni a 2 hónapos Clioba...?
Én már rájöttem, hogy nem érdemes egy kicsira költeni (tuningot), mert ha eladod, senki nem fizeti azt meg. Mondjuk a sebváltózár az más téma. A CD tök jó az autómban, mindig üvölt a death-metál...:o)))
Én ma már 2X teáztam, olyan 1/2 12 felé szoktam ebédelni, ma ez lesz a menű:
Daragaluska leves
Pulykamell rántva, burgonya, vitamin saláta
Clioért? Hogyhogy, mit akarsz még venni? Ha sok pénzed lesz, az enyémet is elkezdheted tuningolni... mondjuk kellene egy sebváltózár, 4 könnyűfém-felni, egy CD-tár, más perpill. nem :))
Buli? ;-)))) Tudod, hogy még nem tudom így előre... sok mindentől függ, de mindenképp tájékoztatlak :)))
Nem lesz kicsit korán az az ebéd? :)) Én meg asszem elmegyek egyet teázni, kell néha pihenni is a sok munka közt :))
Én már fél 11-kor kikapcsoltam a TV-t, de így is fáradt voltam reggel. A munka sok és nehéz, a Clioért dolgozom, hogy mindene meglegyen.;o)
Lesz buli akkor amikor mondtad? Majd tájékoztass ám! Mindjárt ebédelek...
Aha, egy PowerPointos bemutatóhoz szedem össze az anyagokat, aztán belevetem magam.
Természetesen jó álmos vagyok, megint 1 fele kerültem ágyba... nem megy nekem ez akorai lefekvés. Veled mizújs, sok a munka?