Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2000.07.15 0 0 629
Szia nicko, én vagyok itt az, aki mindig mindent jobban tud! :)
Szóval nem tudok arról, hogy a SIT bukás lett volna. Persze, mihez képest.
Előzmény: nicko (628)
nicko Creative Commons License 2000.07.15 0 0 628
Sziasztok!
Nem tudtam erről a topicról,így örülök, hogy rá találtam. Már kezdtem azt hinni,hogy ebben a rágógumi zenét árasztó médiában csak én maradtam meg ős kövületként a MAIDEN rajongásommal.
Bár nem olvastam el minden hozzá szólást,de ha érdekel valakit az 1980-as évektől napjainkig az adatok róluk szívesen válaszolok ha tudok.
Ott voltam az 1984-es BS parkolóbeli koncertjükön,
az 1988-as MTK pályán tartott bulin is,sőt rá egy hónapra Göteborgban voltan és ott turnéztak, amit szintén nem hagyhattam ki.Sajnos 1986-ban katonaság miatt, a mostanin meg egyébb okok miat nem tudtam elmenni.
A legújabb lemezük nagyon király, bár a szintetizátort elfelejthetnék már,mert az 1986-os
"Somewhere in Time"c. lemezük is emiatt volt bukás.
The Evil Creative Commons License 2000.07.15 0 0 627
Tudtam hogy tiéd lesz a slusszpoén :)
Jó szórakozást a SRockson!
Előzmény: Wisey (626)
Wisey Creative Commons License 2000.07.15 0 0 626
Na jó, Te nyertél :-)
Én kifogytam a remek idézetekből, és amúgyis megyek pihenni, hogy bírjam a Summer Rocks-ot...
De vasárnap visszatérek...interfrasztikusan!
Előzmény: The Evil (625)
The Evil Creative Commons License 2000.07.15 0 0 625
Készséggel facilitálom az extramuralizációdat!
Előzmény: Wisey (624)
Wisey Creative Commons License 2000.07.14 0 0 624
Igen, ezzel magyarázhatod kontrafriblaritásodat...

És, hogy ne legyek off-topic :-)
UP THE IRONS (& THE BLACKADDERS)

Előzmény: The Evil (623)
The Evil Creative Commons License 2000.07.14 0 0 623
végülis igen, de ebben a szoláris ciklusban nem meglepő, ha valaki frazmotikus...
Előzmény: Wisey (622)
Wisey Creative Commons License 2000.07.14 0 0 622
sőt, anus-pepticus voltál, egyenesen perikombiburatív!
:-)))
Előzmény: The Evil (620)
The Evil Creative Commons License 2000.07.14 0 0 621
Ja, Love Parade scream for meeee!!! :)))
The Evil Creative Commons License 2000.07.14 0 0 620
Bocs, ha kompunktatív voltam! Azért remélem nem mondasz le ama pándigesztatív interludiculumról?
;-)

ps: igen azóta én is rájöttem hogy us residents only :(

Előzmény: Wisey (619)
Wisey Creative Commons License 2000.07.14 0 0 619
Ez tény, a hangzás nagyon jó. De a zenét most ne kezdjük el boncolgatni egy Maiden-topicban... Az első CD-vel kész vagyok, a másikról csak egy-kettőt hallgattam. De holnap meghallgatom hangosabban - louder than hell, to be exact :-) Bár, egy cocojambo is szétszedi a fejed, ha "csutkára tekered" :-) Ja, és az életbölcsességük sem semmi: born to rock, drink and fuck :-)))

Elolvastam ennek a metal-quiznek az alján, hogy all the US residents számára open. (De szép fordítás volt - igazi hungaro-angoloid szófordulatok :-)) De nem írták, hogy európaiaknak is...

Scream for me fucking love parade!!! Iron Maiden wants you for dead!!! Nagy siker lenne... :-)))

Előzmény: The Evil (618)
The Evil Creative Commons License 2000.07.13 0 0 618
Úgy érzem élből reagálnom kell a Manowar cédével kapcsolatban. :)) szerintem kurvára nem unalmas, tekrd fel csutkára és szétszedi a fejed. Mik is vannak azon, Spirit Horse Of The Cherokee, Battle Hymn, Carry On, Kings Of Metal, satöbbi satöbbi satöbbi, ja meg a Warriors Of The World ("...in Hungary motherfuckers in Budapest" ; "Standing right there with the big tits, how are you?" (egyik kedvencem :)), "Some crazy fucking people tonight in Rio", "Nobody can stop the heavy metal fans in Madrid!"; "...and we will return again to tell of these fucking bastards FUCK YOU!" :)))
Szóval neked nem jön be? :( Akkor nem nézem meg az Ed Huntert heheheh

A Maiden kamiont megszerveztem, Eddie lesz a sofőr heheheheheh.... Love Parade, here comes the Irons!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Előzmény: Wisey (617)
Wisey Creative Commons License 2000.07.13 0 0 617
Na, most komolyan. Te ki tudtad tölteni rendesen?

Nézd csak meg a Dynamós linket! Nekem ma már nem működött! Ezek szerint marad a Napster...

Ha esetleg nem felejted el elküldeni a Hooks In You-t (:-)), akkor kérlek a Matávos címemre címezd, mert nem tudom, a Freemail hány megát tud fogadni...

Ed Huntert pedig megnézni végre! :-)
Már képzelem, hogy büszkélkedsz másoknak, hogy "nézzétek, végre megszereztem a Somewhere In Time-ot! Ezt már nem adom ki a kezemből" :-)))
Na jó, nem gonoszkodok tovább... Ja, még csak annyi, hogy a Manowar unalmas. De ezt most komolyan mondom. Nekem az első két szám után az AC/DC ugrott be, ami nálam nem jó jel :-) De azért meghallgatom párszor, hátha csak kérődzni kell rajta :-) Másba most így hirtelen nem tudok belekötni ;-)

Maiden-kamiont pedig szervezni :-))) Szerzünk lányokat, akik majd feszes bőrszerkóban nyomják a denszet :-)

Előzmény: The Evil (615)
The Evil Creative Commons License 2000.07.13 0 0 616
Murray!

http://www.ronnie2.force9.co.uk/dynamo/

meg bárki más, a fönti link a Maiden Dynamo 2000 koncertjének remek minőségű kalózfelvétele.

Előzmény: murray (612)
The Evil Creative Commons License 2000.07.13 0 0 615
A megoldás H. P. Lovecraft... kérdeztél még valamit? :p
:)))
Előzmény: Wisey (614)
Wisey Creative Commons License 2000.07.13 0 0 614
Megnéztem az oldalt, válaszoltam is, kitöltöttem az adatlapot, de utána kiírt ilyeneket, hogy az adataim nem jók! Például a 1202 irányítószámommal (zip code - ha jól tudom...) nem tudott mit kezdeni. Telefonszámot sem írtam be, mert fogalmam sincs, mit kell elé tárcsázni ha Angliából/Amerikából hívnak. Attól tartok, ez csak a "helybélieknek" jó. De ha neked sikerült, akkor légyszi ismertesd a trükköt :-) Megoldás nem kell, ezt tudtam :-)
Előzmény: The Evil (611)
Wisey Creative Commons License 2000.07.13 0 0 613
Megnéztem az oldalt, válaszoltam is, kitöltöttem az adatlapot, de utána kiírt ilyeneket, hogy az adataim nem jók! Például a 1202 irányítószámommal (zip code - ha jól tudom...) nem tudott mit kezdeni. Telefonszámot sem írtam be, mert fogalmam sincs, mit kell elé tárcsázni ha Angliából/Amerikából hívnak. Attól tartok, ez csak a "helybélieknek" jó. De ha neked sikerült, akkor légyszi ismertesd a trükköt :-) Válasz nem kell, ezt tudtam :-)
Előzmény: The Evil (611)
murray Creative Commons License 2000.07.13 0 0 612
Evil. nagyon királyok a Dickinson lemezek!:))
a mailcímem: deadhorse@freemail.hu ha esetleg
elfelejtetted volna!:))
ha tudsz valami képet a koncertről vagy ilyesmi akkor azt megköszönném!
megpróbálom valami ismerösőmmel felvetetni a Z+ ról a maiden dolgokat
The Evil Creative Commons License 2000.07.13 0 0 611
http://www.rockdaily.com/wheb/rd_musicquiz.htm

a megoldást nem árulom el ;)

Wisey Creative Commons License 2000.07.13 0 0 610
Ha netán valaki nem értette volna:

Janick múlt szombaton leesett a színpadról. 10 láb magasságról aszfaltra esett. Eszméletét vesztette; a homloka felszakadt - hat öltéssel varrták össze. Most már Londonban pihen, hogy újult erővel folytathassa a turnét. Az esseni, szófiai és athéni koncertet lemondták. Persze csak szolidaritásból, mert hát a számok nagy része két gitárra íródott...
Szóval, jobbulást, Janick!

ui: nagyon féltem, hogy esetleg a pesti koncert előtt történik valami velük (Bruce leejti Dave-et, Bruce lezuhan a repülőjével, meg hasonlók...). És tessék, most bekövetkezett egy szerencsétlenség. Nem tudom, mit csináltam volna, ha ez júni.7.előtt történik...

Videó (Z+) ügyben tud valaki segíteni?

Előzmény: Wisey (609)
Wisey Creative Commons License 2000.07.11 0 0 609
Guitarist Janick Gers was involved in a serious accident on Saturday night July 8 while Iron Maiden were playing their show in Mannheim which resulted in him being taken straight to hospital.

The accident happened just after the band returned onstage for their encores .Halfway through the first song during his guitar solo Janick lost his footing at the front of the stage and fell more than 10 feet into the photographers pit and onto the concrete floor of the venue.

He was knocked unconscious and received a gash across his forehead which required 6 stitches and also sprained his back and had severe bruising in a number of places. Fears that he may have suffered much more serious injury were not realised after Janick was taken immediately by ambulance to the local hospital for x-rays and treatment.

Janick has now been released and has returned back to London following medical advice from the hospital and that he must take a full week off for recovery. Unfortunately this has meant that the band have had to cancel their shows in Essen (yesterday) and the shows in Sophia and Athens.

Says Steve Harris, “We are always very disappointed when we are forced to cancel shows in this way but we are also relieved that Janick is recovering as it was a serious fall. We were all very concerned for him when he was taken away in the ambulance. Right now all we can say is sorry to our fans in Germany, Bulgaria and Greece but I’m sure they can understand the reason and will also wish Janick a quick recovery.”

The European tour will resume at the Vilar De Mouros Festival in Portugal this Sunday.July 16

For up to date news fans should check this site for announcements.

Wisey Creative Commons License 2000.07.10 0 0 608
Nem hangzik rosszul!

Gondolom, valamelyik Maiden-fan úgyis felveszi, és én majd lemásolom...

Előzmény: vjozso (607)
vjozso Creative Commons License 2000.07.10 0 0 607
"Vasárnap Z+ 17.00
A vasárnapi sztárlat vendége a nemrég Budapesten koncertező Iron Maiden, amelynek énekese, Bruce Dickinson interjút is adott a magyar zenei tévének. Sok mindenről szó lesz a beszélgetésben, a nézők betekintést kapnak az 1971-es indulástól a mai napig is aktiv metálbanda történetébe és mindennnapjaiba."
Előzmény: Wisey (601)
Viveca Creative Commons License 2000.07.08 0 0 606
Tegnap egyébként leadták a Brave New Worldöt is!
Előzmény: Viveca (605)
Viveca Creative Commons License 2000.07.07 0 0 605
Kájne pánik, nem törlöm le!!! Ha gondolod, írj levelet és javallj valamit a dolog megoldására, ezen a címen működöm: gonoszboszorka@yahoo.com.
Üdv!
Előzmény: The Evil (603)
vjozso Creative Commons License 2000.07.07 0 0 604
Hétfőn jönnek részletek...
Előzmény: Wisey (601)
The Evil Creative Commons License 2000.07.07 0 0 603
Viveca!
Keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Előzmény: Viveca (602)
Viveca Creative Commons License 2000.07.06 0 0 602
Halihó!
A Viván adtak egy riportot a Roskilde fesztről, volt benne interjú Bruce-szal (masszázsból kijövet, édeni fürdőköpönyegben) és Janick fiúval, plusz The Wicker Man és Navigator élőben. Akinek kell, szóljon...
Wisey Creative Commons License 2000.07.06 0 0 601
Ez a sugárzás mit jelent? Gondolom nem radioaktív :-)
De komolyan, mi lesz benne? Koncertrészletek, a Maiden története háromórás exkluzív műsorban, vagy mi?
Bár nincs is Z+ -om, csak úgy kiváncsi vagyok :-)
Előzmény: vjozso (600)
vjozso Creative Commons License 2000.07.06 0 0 600
Sziasztok!

Gondolom érdekli a T. társaságot, hogy Július 16.-án vasárnap 17.00-kor A Z+ -on Iron Maiden sugárzás + Dickinson interjú lesz! (Legalábbis a műsorújság szerint...)
Remélem ettől feléled egy kicst a topik!!!

egy "nyugdíjas" maiden-fan

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!