A Yankees viszont 1928-ban kezdett csak ilyen jól, mint most, mégpedig 4-0-ás sorozattal idegenben. Bár az is igaz, hogy a Toronto és a Tampa nem tartoznak a legjobbak közé, azért a tegnapi 12-2-es győzelem elég jól hangzik.
A sérültekről: Jeter-t a legújabb vizsgálatok szerint szerencsére nem kell műteni. Rivera ma kezdi meg az edzéseket a Minor League-ben. Karsay felépülésére még várni kell.
0:3-mal kezdtünk. 15 éve kezdtünk utoljára ilyen rosszul, akkor 0:10-ig meg sem álltunk.
Remélem ma már végre pontra váltjuk a lehetőségeinket!
Go Braves!
Elég jól kezdődik az idei szezon!
Boston-Tampa döntés a 16.-ban, LA-Arizona a 10.-ikben.
A Yankees meg úgy látszik, hogy szakít a rossz kezdés hagyományával. Nem biztos, hogy nyerő ez a többi csapatnak!
Mi meg talán ma visszavágunk a Montreálnak a hétfői verésért!
Mondjuk nekem Jeter hiányzik, már mint a Fantasy-ból, de ha csak 4-6 hét, akkor nem adom el!
06.04.03 02:10 Oakland Athletics - Anaheim Angels Live Baseball: MLB Sport 1
melyik tv-ről van szó
Hol lehet élőben nézni a meccseket melyik TV adón
kösz a segítséget
Sziasztok!
Nem tudna valaki egy bannert csinálni a topicnak?
ON
Végre elkezdödőtt! Bár mi várhatunk volna egy napot még a kezdéssel. Négy év után elöször vesztettünk a Turner Fielden az első meccsen. Nagyon sima verést kaptunk, már az első inningben eldölt sajnos. :((
De majd holnap visszavágunk.
Jah nagyon elvan baszva a bullpen-unk .. Eloszor is Mendoza dob egy perfect 8 inninget erre grady leveszi ... Behozza Embree-t aki nem closer elvileg de mi annak akarjuk ..csak az a baj hogy a gyerek sose volt closer es eleg nagy kulonbseg van a 7-8 inning helyett jatszani a 9-be ... Szoval ezt elbaszta ..erre bejon ez a Fox gyerek akirol azt se tudom mikor/hol/honnan van/szuletett ..stb. Es innentol mindenki tudja a folytatast. Szoval most nincsen Closer-unk, mivel Urbina-t ellengedtuk, nagyhiba volt! Pedro is kavarja a szart rendesen .. nemtudom mi lesz.
Elnezest nemszep szavakert de mergesit a dolog.
Tegnap irtam egy hosszabb hozzaszolast, aztan az egesz elszallt elgepelt jelszo miatt. :(((
A szezonnyito nagyon klassz meccs volt, es tegnap is voltak nagyon jok, bar csak az osszefoglalot neztem. A Mets egy kicsit elszallt, a TB nagyon nagy volt. Elb@szta a bullpen kemenyen, bar lehet, hogy Lou Piniellan ennyi mulik? (ahogy kavart a pinch hitterekkel)
Jeter utkozese tenyleg _nagyon_ rosszul nezett ki, nekem is fajt a TVt nezve, pedig nem vagyok Yankees fan (nehany kocsmatarssal ellentetben). A NYnak nem indul jol a szezon a gyozelem ellenere, leven Rivera is a DLen van, ez mar egy kicsit sok.
Az ütközésről: Jeter az egyesen, Giambi üt. A bogyó a dombra érkezik, felpattan, a Jays pitcherje elkapja a földről felpattanó labdát. Jeter fut a kettes fele, Giambi az egyes fele. A védük duplát akarnak csinálni, a shorest és a kettes védő pozicióba helyezkedik, a hármas elhagyja a hármas bázist, közelítve a ketteshez( na ezt nem értettem, mi a faszt akart a hármas??). Giambit kiejtik az egyesen, de Jeter már nem áll meg a kettesnél, hanem tovább rohan a hármasra. Az időnyeresége abból adódik, hogy a dombra ütött labda lefékeződött, és a pitcher nem tudta azt gyorsan összeszedni. Mindegy- mivel nem volt a hármason védő, a catcher rohant oda, a labdát meg is kapta az egyes védőtől és felhúzott térdel becsúszott a hármasra. Közben Jeter is oda ért, hasoncsúszás, kéz elöl... reccs.
Elég csúnya volt...
Yankeesről szólva: Matsuitól nem várnak sokat védelem terén, csak legyen jobb mint White volt tavaly, főleg támadásban kéne jeleskednie ami álltólag nem lesz gond, ha birja a rajta levő nyomást. + Azért üzleti fogás is volt a leigazolása.
Contrerasról tud valaki valamit? Állítólag elég jó.
Tudtok olyan oldalt, ahol egyszerű előrejelzést adnak a meccsekre (nfl-nél pl. a Hector and Victor, vagy bármilyen ilyen szakértői oldalt, ha nem fantasy-s az se baj, csak legalább vmi eredmény elképzelést mondjanak...)
nekem olyasmit mondtak, hogy a ahol a cnbc tv-t lehet fogni (pénzügy/tözsde adó) ott a szombat esti/hajnali meccsekből adnak egyet élőben. nem tudom, hogy mi igaz ebből, most majd kiderül.