Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
A Razor nagyon tetszett. Főleg Stephanie Jacobsen miatt, ő már a TSCC-ben is kemény csajt játszott. :)
Nekem a Plannel se volt gondom. Igaz, hogy a film fele magából a sorozaból lett kiollózva, de nekem tetszett. Jó kiegészítése volt a sorozatnak. Számomra az is lúdbőrös rész volt az elején, amikor a hibrid elkezdte sorolni a szokásos érzelem mentes hangján az alábbi monológját, és mellé mutatták a képeket:
"Helyzetjelentés érkezik.
Arelon farmjai lángolnak...
Canceron tengerpartjai lángolnak...
Leoness síkságai lángolnak...
Scorpia dzsungelei lángolnak...
Tauron legelői lángolnak...
Picon kikötői lángolnak...
Caprica városai lángolnak...
Aquaria óceánjai lángolnak...
Libran bíróságai lángolnak...
Virgon erdei lángolnak...
Az Ember Kolóniái eltiporva hevernek lábunk alatt."
Hatalmas dumák vannak benne az már egyszer biztos. :DDD
"és ezt elkaszálták."
Nincs is semmi hozzáfűzni valóm. Talán csak annyi, hogy felér egy emberiség ellen elkövetett bűntettel. Rengeteg évad benne maradt ebbe a kíváló sorozatban. :(
A Váratlan utazásról jut eszembe, múlt héten Göteborgban voltam, és elkompoztunk az egyik, az agglomeráció részét képező szigetre - zöldellő rétek, mézeskalács házikók, birkák, kutyák, mosolygós, szőke kölykök, békésen bicajozó emberek, és lefogadom, hogy még az ajtókat sem zárják. Akkora bukolikus giccs volt, hogy már-már azt vártam, mikor bukkannak fel a Váratlan utazás vagy az Anne Shirley szereplői valamelyik sarkon.
Aztán vissza a kompra, fel a villamosra, és harmincöt percen belül megérkeztünk a város azon pontjára, ahol meg már a szemetet is felfegyverkezve viszi le az ember. :)
Plusz a Passacaglia, Resurrection Hub, One Year Later, Gaeta dala (az éneklős és az instrumentális is), An Easterly View, Heart of the Sun, Diaspora Oratorio, Roslin and Adama, The Shape of Things to Come...
A Caprica végéről: nem néztem a sorozatot, csak pár alapinformációt tudtam, de abba a pár percbe én is beleborzongtam.
Már csak Polly Walker (Sister akárki, a nagy szarkavaró) miatt is bele kellene néznem, elképesztően jó volt a nő a Rómában.
Bármit képesek vagyunk BSG-topikká átalakítani, kérdezd meg a Lostosokat, akik már vöröset láttak, ha senkivel és Aragornnal rákezdtünk. :) Másrészt viszont ez egy sorozatos topik, és várható volt, hogy egy-egy témáról nem csak három hozzászóláson át megy majd a beszélgetés. Plusz nina nyitotta a topikot. :)
War Stories, az egyik kedvencem. :)Szomorú belegondolni, milyen jövője lehetett volna a Firefly-nak, ha egy jobb időszakban indul el.
Filmeket még nem, a The Plan már megvan, majd beszerzem a kellékeket. ;)
A zene, igen, rengeteget dobott rajta- ez a jelenet, amikor Hera odaadja a rajzot, aztán Kara a zongoránál, és utána minden összeáll, ANNNNNYIRA mesteri volt, az egyik legjobban összekomponált jelenetsor ever.