Ja egy másik jó hír ma mozogtam 1,5 órát és elég jól met (bár most marhára fáj a lábam és be is dagatt de edzésre jó lesz).Holnap 2,5 órát terveztem mozogni és akkor a vasárnai meccsen menni fog a 3,5 óra:))))
hy mindenkinek!Holnap elvileg fél 4 re be tok érni szolnokra és tudnék segíteni a plakátolásban!Meg amiben csak kell!Vasárnap meg szintúgy nem sok dolgom van meg amúgy is korán be szoktam jönni a vonattal szov tudnék segíteni a meccs előtt mindenben amiben kell!
Térdem úgy néz ki javulgat..nem 100as de szerintem nem lesz gond vele!
Geri remélem rákérdeztél a játékosigazolványomra és rendben van vele minden!
hja és mégegyszer sorry a multkori kitörésemért itt a fórumon!
Na ma voltam bent a Hetényiben és sikeresen vártem 2 órát egy 5 perces beavatkozára (a bemosakodással együtt).A csavart kivette és mivel pofátlan módon elkértem ezért haza is hoztam.Most elvileg 3-4 hétig nem terhelhetem max csak 50kg-val de azt azért majd meglátjuk.Még egy kicsit fáj és vérzik de el fog múlni.
ilyen nagy csavarom van:))))1 a zsebembe 5 a lábamban....
Csá emberek. Végre sikerült feljutnom a fórumra. Tehát.... én viszem a pályatartozékokat utánna bármit segítek. Változott a mobilszámom az új: 20/956-84-05 az emilem: hbela74@freemail.hu . Mostmár szinte napi kapcsolatban leszek a fórummal. További jó dumcsizást uborkák.
Ha valahogy el tudtok juttatni pénteken egy-két adag szórólapot a munkahelyemre, akkor zárás után hazafelé úton szívesen szórnám, meg szombat délután és koraeste is. A részleteket megbeszéljük, ha így oké...
Az Aktívosokkal nem lehetne beszélni, hogy esetleg negyedenként, vagy két negyedenkén legyen egy rövid bejelentkezés, vagy csak bemondanák az eredményt? Meg esetleg péntekől vasárnap délelőttig megemlítenék egy párszor, hogy meccs lesz? Vagy pl.: Új Néplap hétvégi sportprogramjába berakni, mert tavasszal, még a megyei huszadosztályú zsebhokicsapat is szerepelt, de titeket módszeresen kifelejtenek a sportprogramból (pedig szerintem a többi eseményt is ingyen rakják be).
Jaaaa, és:
MINDENKI SZERVEZZEN BE MINÉL TÖBB NÉZŐŐŐŐŐT!!!! (Én is azon leszek!)
Mivel fogsz jönni a meccsre?Mert ha tudok majd vezetni akkor én elviszlek de akkor neked is kell segíteni pályát építeni meg festeni:)))Vagy más terved van?
Még nem láttam játszani a Green Bay-t, de Junius Coston sporttárs így szokta csinálni? Másrészt most milyen poszton nyomja C, vagy T ??? A roster ellentmondásos...
Szal' Wal... Reggel néztem, hogy avi formátumban van. Az én DVD-m nem tudja lejátszani, de már intézkedtem a megoldásra!:) Mindenesetre elküldöm az avi-s változatot, gépen meg tudod nézni (vagy a DVD-d tudja az avit...), aztán megy a "nézhető változat" is!
Piszkos anyagiakról szó sem lehet, nekem sem került semmibe! :)
Srácok! A 7végi meccs előkészítése és lebonyolítása nem kevés élő erőt kíván. Jelentkezzen itt vagy az edzésen, aki személyesen vagy családtagja, ismerőse által tud és akar segíteni.
szórólapozás (péntek du edzés előtt a belvárosban) 5-10 fő
Hova tünt CSONTI a FORUMROL MÁR TÖBB NAPJA NEM IRT MI LETT VELE?????? Kikapcsolták az internetet náluk vagy mi lehet???????:::::)))))))))) Gyere vissza kérlek hiányzol ZOLIKÁM....Brüühüühhhhüüüüühüüü