Garatula, és nagyon sok balesetmentes, örömteli kilométert kívánok neked! És remélem ha az idő engedi, hogy végre egy ismerkedős találkát lebonyolítsunk! Amibe, bízok benn, hogy egy rövidke közös gurulás is bele fog férni!!:-))
Hello mindenki!A Finster csőnek tényleg brutál hangja van a DL-en.Volt szerencsém nekem is hallani.A Freewindemen nekem is az volt,azon is kegyetlen jól szólt .És persze alul jobban ment tőle a moci.
Lecseréltem volna én is,de sok más cucc elvitte a lóvét.Majd talán összel!
még csak kacérkodom a gondolattal, hogy csövet cseréljek, mert asszonypajtás nem igazán szeretné, ha megműtenénk a mocit. Nagyon ellene van, mert imádja.( a vas szinte a gyerekünk.)
lehet aztán ha hallaná hogy milyenné válhat a hangja, ő is megbarátkozna vele.
Mint látod, Freeman megelőzött!:-)) De ha jól tudom, akkor szó volt már máskor is róla, és olcsón, jól, szépen dolgozik, és elég kultúrált hangú csöveket csinál! De van honlapja is, keress rá!
" A készítő Csongrádon lakik. Errefelé csak Raptor Csabinak hívják. Rendes nevén Papp Csaba. A címét nem tudom fejből, de telefonon odanavigál bárkit. A főutcáról Félegyháza felöl bejövet jobbra kell lekanyarodni egy kis utcába és kb. a harmadik sarok balra. A mobilszámát tudom: 30/391-9830. A srácnak azt kell mondani, hogy a mindszenti fekete V-stromhoz való csőről van szó."
üdv,
Freeman
20%-ból a nagysága és ereje, 80%-ból pillanatnyi anyagi helyzet miatt van 15 lóerős " nagy " motorom. Azért ezt a friss-jogsis 67Lóerőt értekezd meg itt a nagyokkal!
Ja en is 172cm, nekem is leer. :) Nem is igazan a magassagaval van a baj, hanem az ules eleg szeles es ezert kicsit terpeszben vagy helybol. De azert probald ki, az 1000-es Varadero nekem pl mar tul nagy volt, arrol eppen labujjhegyen ertem le es alig birtam fuggolegesbe huzni igy. :)
Hát úgy Ottokár, ahogy mondtam, erőltetem. Első fék befog, kormánynál fogva húzom magam az ülésbe, hátrafelé, lefelé, és leér a lábam, teletalpra. Erőlködés nélkül olyan fél talp, egyedül, de ha feleségem felül, akkor ismét teletalp! Ja, a súlyommal hálistennek nincs gond, 65 kg vagyok!:-)