Keresés

Részletes keresés

aura cirkáló Creative Commons License 2005.03.02 0 0 1521

Idézetek elefantkillahtól a Sickratman Fan Club!-ból

összekeversz valakivel, én nem az édesanyád nickje vagyok!

SÉRTEGETÉS

amikor te ide tankcsapda idézeteket írkáltál, az is zavarta a fórumozókat, mégse tiltattak le. nem lehet hogy benned van a hiba, kis spion sanyi? 

SÉRTEGETÉS

míg a tilos rádió a keresztyények vérét kívánja, te pusztán az enyimét. jól megtaláltátok egymást sickyvel!

HAZUGSÁG

te SRM!

pacsizgatunk a rajongókkal, mint szegény bon jovi? hát hova süllyedtél??

HAZUGSÁG

miért csoportról beszélsz? miért van szükséged az akolmelegre?? szegény sicki, biztos szomorú lesz, hogy a rajongói klubja még a tagok szerint sem több egy csinos nyájnál.

MINIMUM TOPIKROMBOLÁS

még mindig anyádról beszélsz?? csak úgy kérdezem..

SÉRTEGETÉS

bocs sicky minden cimlapon mint a tilos kurátora jelentél meg. oké egy szerkesztő csak veri a faszát felétek??

TRÁGÁR BESZÉD

majd akkor csinálok, ha lesz egy rádió amit vezetek, hogy nyomassa a zenémet, meg egy klub amit fenntart nekem a sziget, hogy tudja koncertezni, és ha puszipajti leszek a médiacápákkal, hogy cimlapon hozzanak. úgy fogom csinálni mint te.

HAZUGSÁG, DEZINFORMÁCIÓ, HITELRONTÁS

Ismételten kérem a fanclubból történő kimoderálását.

Előzmény: labrys (1517)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.02 0 0 1520
kedves tokyo vagy bauxit! arra kérnélek titeket, hogy ilyen nickhamisítási trükkökkel ne próbáljátok lejáratni sickratman Mestert, ez az aura cirkáló álbecenév roppant átlászó, sicky sosem viselkedne ilyen hisztis fürdős kurvaként, aki nyomban rohan árulkodni, hanem visszavágna fáninak valami frappáns, polgárpukkasztó dumával

vagyis befejezhetitek a lejárató kampányotokat tokyo és bauxit
Előzmény: aura cirkáló (1519)
aura cirkáló Creative Commons License 2005.03.02 0 0 1519

Leszel szíves nemcsak válaszolni, hanem cselekedni is. Újra kérem elefantkillah hazudozás és topikrombolás miatti kitiltását a Sickratman Fan Club!-ból.

Nevetséges, hogy egy "csúnya" szóért eltávolítotok valakit, míg viszont a hazudozást megtűritek.

Ha gondoljátok, akkor dokumentumokkal igazolom, hogy nekem van igazam az összes általam kifogásolt esetben. De nem értem, hogy ezt miért nem hiszitek el bemondásra. Fogjátok már föl, hogy az ÉN FANKLUBOMBAN hazudik valaki (büntetlenül) RÓLAM. Tiszta gáz, hogy ezt magyarázni kell.

Illetve (ha kétségetek volna): a hazugság az nem véleménykülönbség, amit tolerálni kéne.

Előzmény: labrys (1517)
nagy_erzsi Creative Commons License 2005.03.02 0 0 1518
Részben, de csak részben egyetértek. Helyesnek tartanám, ha a moderáció a morféma-szintről egyszer eljutna a szövegértelmezésig (persze ehhez némi előismeretre, ronda szóval műveltségre van szükség). És ez jó lenne, ha a topic tárgya és a hozzászólók mondókájának dekódolása során egyaránt érvényesülne a t. kultúramoderátorok körében.
Ellenkező esetben is érdekes jelenség persze az index fórum: a "feljelentgetések" és a moderátori közbelépések által egyre bizarrabb jelleget ölt néhány topic.
Előzmény: Cooper ügynök (1508)
labrys Creative Commons License 2005.03.02 0 0 1517
Válaszoltam.
Előzmény: aura cirkáló (1516)
aura cirkáló Creative Commons License 2005.03.01 0 0 1516

Kérem a Sickratman Fan Club!-ból elefantkillah kimoderálását, aki rendszeresen hazudik velem kapcsolatban. És bárhányszor írom le neki, hogy ellenben mi a valóság, ő újra és újra elhazudja ugyanazokat.

Vegyük egyik utolsó beírását:

azér elmondom hogy szerintm mi is sicky. nem, korántsem kulturális jóval inkább gazdasági projektről van itt szó. - eddig rendben, mert ez még csak egy vélemény

nézzük csak, a belga sikerén, sőt kétségtelen sikerén felbátorolva, illetve a korábbi barátok eredményeit megirigyelve a kiebrudalt negyedik tag - 1. hazugság, ugyanis nem ebrudalt ki senki a Belgából, magam hagytam el

(aki egyébként valamilyen csoda folytán mindenkivel rosszban van) - 2. hazugság, merthogy nem vagyok mindenkivel rosszban, hogynemondjam 15 éve élek ugyanazzal a nőszeméllyel

kiadott egy egyértelműen másolási szándékkal elkészített lemezt. - 3. hazugság, és ezt onnan tudom, hogy szándékaim az ÉN fejemben születnek, és azok nem másolásiak voltak (dehát ezt mindenki eldöntheti - a produktumok összehasonlítása által - maga is)

nem véletlenül került rá a borítóra a "belga maradéka" matrica,1. féligazság, merthogy ugyan NEM valamilyen másolási szándék miatt, DE VALÓBAN nem véletlenül került rá AZ ELSŐ EZERRE (tehát a 2.-ra már nem!) a matrica, hanem azért került rá, mert ezt én marketing-szempontból jónak gondoltam

vagy mi a vihar. aztán sicky szólt a barátainak a mancsnál, meg az indexnél, -

4. hazugság, hiszen az ég világon semmilyen fórumot nem kerestem meg, ellenben az említettek kerestek meg engem

meg a fiala féle rádióban is persze hogy futtassák egy kicsit, csinált egy két okos manipulációt. ( nóta és levél szerencsétlen lovasnak stb.) . - 5. hazugság, mert (dokumentáltan) csak külön kérésre olvastam be elhíresült szövegemet

így aztán meg lehetett indokolni, hogy miért is kell nyomni aztm, aki művészi értéket gyakorlatilag nem állított elő. - ez egy vélemény, amiben egyébként kivételesen egyetértünk, legalábbis az adott szöveggel kapcsolatban

befolyik a nagy pénz, - ez legalábbis túlzás, ugyanis a botrány óta 3 koncertet mondtak le, valamint a zenekarommal a legjobb esetben 60 000 Ft- ot keresek havonta - asszem bátran nevezhető akár hazugságnak is ezen összeg "nagy pénznek" történő titulálása(munkahelyem egyébként nincs, ha netán érdekel valakit: zenélésből "élek")

dolgozni nem kell, - ez végülis egy tolerálható vélemény, tehát a zenélés, egyáltalán a művészet munkakerülésnek történő beállítása

plusz mlég ott a saját rádió, - 6. hazugság, nekem ugyanis nincs saját rádióm

ahol nyomják folyamatosan, - 7. hazugság, mert a Tilos Rádióban (amire gondol az emberünk) kifejezetten nem nyomják folyamatosan a számaimat, mindössze két müsorkészítő (a több mint 200-ból) játssza gyakrabban egy-egy számomat (mert így látja jónak)

meg a sziget kft. pénzén fenntartott klub, ahol a művészúr rendszeresen felléphet. - ez végülis egy mondat, bár engedelmetekkel nem értem; márhogy miért is baj, ha egy klubban nagyjából kéthavonta fölléphetek egyszer, illetve, hogy hogyan jön ide, hogy ki e klub fönntartója

Tehát mégegyszer: kérem elefantkillah topikrombolás és hazudozás miatti kimoderálását a topik(om)ból.

Sickratman

Előzmény: elefantkillah (1513)
labrys Creative Commons License 2005.03.01 0 0 1515
donez
Előzmény: Vissai (1505)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1514
GYere,, inkább elemzd a Győzike-show-t a megfelelő topicban :)
Előzmény: elefantkillah (1512)
elefantkillah Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1513

gyúrsz a stage passra mi?

elefantkillah Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1512

ez a böfögés is csúnya megszegése a módusznak. és pont a moderációs topikban. én most jelezném, a moderátor urak irányába, hogy számomra ez a viselkedés elfogadhatatlan, és mindenki aki vét a módusz ellen, az szerintem olyan mint a sátán, talán egy kicsit gonoszabb.

Előzmény: Cooper ügynök (1510)
elefantkillah Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1511

drága angyalgyöngyvirág ember volt. kár hogy már nem indexel.

Előzmény: Alternative Thor (1509)
Alternative Thor Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1509
Gerendás Péter is betette a lábát sokszor a topikjába régen (már nem olvasom), áldott legyen érte a neve!
Cooper ügynök Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1508

Kedves Moderátor úr/hölgy!

Képzelje el a következő szituációt: Ön elmegy kedvenc együttese koncertjére, jól érzi magát. A színpadon, az egyik szám közben, az énekes fogja magát, és összetöri a gitárját. Van ilyen. Ekkor fellép a színpadra egy rendőr és elvezeti az Ön kedvenc együttesének kedvenc frontemberét. Az indok rendzavarás. Ön - érthető módon - csalódott.

Na most. Hasonló a Sickratman fan klub esetében is a helyzet. Eme topik legvonzóbb tulajdonsága, hogy névadója rendszeresen tiszteletét teszi ott, ellentében más "híresemberes topikok" névadóival. (Van persze kivétel, pl. Hajós András, aki átlag hetente egyszer kukkant be a topkijába.) E forum soha nem érte volna el a jelenlegi hsz-számot, ha névadója nincs jelen, és nem hagyja, hogy 'face to face' dicsérjék ill. alpári stílusban gyalázzák.

Kitiltása a róla elnevezett fórumból ezért nem ugyanaz a kategória, mintha az őt mániákus módon gyalázó (pl.: 5-ös betűmérettel orális kapcsolatra buzdító) fikanicket távolítják el. Létezik egy Anti Sickratman topik, ott az ilyen "véleményeknek" is helye lenne, de nem a FAN clubban.

Végül, természetesen nem gondolom, hogy SRM-re, csak azért mert róla szól a topik nem vonatkoznának a szabályok, de talán figyelembe kéne venni azt is, hogy milyen támadásokra adta azokat a bizonyos reakciókat.

elefantkillah Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1507

kedves művész úr!

nekem nagyon szimpatikus ez a sírás a moderátorok irányába, azonban be kell látnia, hogy vétett a moderációs alapelvek ellen. noha azt a topikot mindösszesen egyszer, vagy tán kétszer láttam, de úgy vélem, ha magának nem tetszik az ellenvélemény, akkor csináljon saját internetet.

Előzmény: aura cirkáló (1506)
aura cirkáló Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1506

Tiszteletem.

Történetem röviden a következő.

Csináltam egy kulturális projektet Sicratman néven.

Alakult itt egy fanclubom.

Ezt ez a "harmatos hóvirág" különféle nickeken, és különféle partnerekkel, hónapok szisztematikus rombolása által nagyjából tönkrebaszta.

Végül úgy döntöttünk, hogy kimoderáltatjuk.

Mire ő engem moderáltatott ki a SAJÁT fanclubomból. A nickem (Sickratman -> SRM

->) Escher M. volt.

Oké, minden rendben, épp csak szólni szeretnék, hogy ezt az "aura cirkáló" nevet szeretném megtartani a miattam létrehozott fanclubban. Vagy esetleg, ha futja a kegyből, visszakapni az "Escher M."-et.

Fel vagyok háborodva, stb.

Előzmény: harmatos hóvirág (1496)
Vissai Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1505
Kedves labrys.moderátor,

légy szíves, töröld a Mike Oldfield Budapesten c. topicból a 4847. hozzászólást.

A kartács valamivel többet árult el magáról, mint ami még szerencsés lenne; az ő kérésére fordulok hozzád.

Előre is köszönöm.
labrys Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1504
donez
Előzmény: lilith.24 (1502)
lilith.24 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 1503
... és ugyancsak onnan értelemszerűen az 508-at is...
Előzmény: lilith.24 (1502)
lilith.24 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 1502
T. moderátorok,
kérem, töröljétek a Haiku műfordítások c. rovatból a 148 és az 507 sz. hozzászólást, és egyben nevezzétek át a topikot Haiku műferdítésekre. Köszönettel.
Törőlt_nick Creative Commons License 2005.02.27 0 0 1501

kösz!

Előzmény: labrys (1500)
labrys Creative Commons License 2005.02.26 0 0 1500
donez
Előzmény: Törőlt_nick (1499)
Törőlt_nick Creative Commons License 2005.02.26 0 0 1499

Légyszíves ha megoldható akkor ezt a topikomat tegyétek át a Cinematrix rovatba, mert inkább oda való flimes téma. Kösz!

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9118313

perempe Creative Commons License 2005.02.25 0 0 1498
A Jazzerek topicban kérek egy nagytakarítást. #4828-ból, előzményeiből, utózöngéiből nem kérek.
labrys Creative Commons License 2005.02.24 0 0 1497
Belenéztem a topic elsüllyedt részeibe - kb. a negyedét törölni kellene. Ezért most következik egy cezúra; aki ezután is hasonló stílusban "vitatkozik" ott, az repül.
Előzmény: harmatos hóvirág (1495)
harmatos hóvirág Creative Commons License 2005.02.23 0 0 1496
harmatos hóvirág Creative Commons License 2005.02.23 0 0 1495

T. Moderatorok!

Kerem, tavolitsak el a Sickratman fan klubban lako Escher M. nevu, fasiszta propaganda miatt egyszer mar kitiltott urat (5622), mert folyamatosan becsmerli es provokalja tragarsagaival a tobbi lakot, hogy aztan feljelentgethessen.

Nehany, talalomra kivalasztott  hozzaszolasa: 5708 (a k...a nénikédet!!! Takarodjal innet, sz..hazi), 6050 (sz..hazi barom allat), 6230 (nagy ló...t).
Ez az ur beteges gyulolkodese mar a halalmaniaval hataros, tessek szives elolvasni az 5833-nal leirtakat.

Koszonom.

Cheese Creative Commons License 2005.02.21 0 0 1494
Nem kell elaprózni, térjünk a lényegre: mennyit ér meg neked a teljes törlés?
Előzmény: Blackholeproducer (1493)
Blackholeproducer Creative Commons License 2005.02.21 0 0 1493

T. modik!

Légyszi, töröljétek a Moderátori társalgó 23-as hozzászólását, mert offtopic.

Köszi.

-inside Creative Commons License 2005.02.21 0 0 1492
 köszönöm!!!  : )))
kabirbedi Creative Commons License 2005.02.20 0 0 1491

témodik,

kérnék szépen egy radírt a kép és haiku topikban, a 330, 333 számú hsz-eimre!

köszi, k.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!