El tudom képzelni ahogy George Walker Bush kiköltözik. Megáll a ponyvás IFA a Fehér Ház előtt. Kiszáll két fogdmeg titkos ügynök, vállukon átvetett gurtnival. - Na főnök honnan kell lehurcolkodni?? Mire Bush : - Onnan föntről az emeletről. Melós : - Lift van ?? Bush : Nincsen. Melós : Óóó főnök... ezt miért nem mondta előbb ? Hát így drágább lesz egy kicsit. Bush : Na de hát elhívtam egy-két haveromat is, majd segítenek hurcolkodni, mindjárt jönnek is, ne aggódjanak.......
De azt is eltudom képzelni amikor a szoba festő mázoló titkos ügynökök megérkeznek. - Na de főnök !!! Hát ez az iroda ovális !! Nekünk ezt nem mondták !!
Ehhez képest Magyarországon ez sokkal gyorsabban megy persze.
Világplitikai megvitatás gyanánt nem Omaba végezte el a baki szöveget, hanem a vezető bírószemély mondta előre hibavétéssel, de mindeggy, mert így is szép teljesítményt mutattak be a tv-nek.
A beszédszónoklás nekem is elnyerte a tetszési indexemet, vagyis mérföldkő.
na énis nésztem tegnap a céenenen a beiktató ünepélyt. azon morfondíriztam, hogy mér kell ebbe a hidegbe szegény idős embereket, pölö az öreg Buss elnök már totyogott csak na ilyen fogvacogtatóba kitenni a szeszélyes időjárásnak. mérnem mennek pölö Froridába ahunn meleg van. vagy Havajra ahonnan az Obamambaba vagy hogy származik. oszt lehetne ünnepelni fürdőgatyába. amugy a szegény uj elnök nagyon izgult. kéccer is belebakizott az eskütételbe. igaz utánna rittyentett egy olyan beszéde thogycsak. világos mér, mer a beszédet már sokszor alkalmaszta, de ritkán esküdözik ugye , főleg ennyi (2 millió uckve) ember előtt. ja még annyit hogy Jack Bauer szupertitkos ügynök életéről szóló 24 órás sorozatba már kábé 6-7 éve fekete (szines?) ember volt a miszterprezident. a mostani évadba megpedig nőihölgy. lehethogy nemskára hölgyszemély lessz a miszter prezidentné?
"költözködési hercehurca is jó sokáig tartott. Mert a régi elnök kiköltözik, viszi a holmiját." Frappánsan, csak nem hagyja ottan a magántulajdont. Egészségügyi festés.:))) Új lakók esetén ez a korrekt szokás uraknál is, parasztéknál is, hiába. Sőt. Nagyanyám időnként a tyúkólat is kimeszelte egészségügyi célok szempontjából.
Ezt a naplt meg is érdemelte a ghölgy, hogy kopizhassa! A Mester elkészítette az ő szájíz szerinti naplt is sajátos leírási mód által személyesen. Hát itt tényleg nem kell várni festésileg, azonnal kőtözhet akárki. Legfeljebb kifösti magának, ha nem potimális.
a papirokat még csak most írta alá, meg a költözködési hercehurca is jó sokáig tartott.
Ez az Amerika ország betegsége. Lassú ügyintézés és megbizhatatlan költözködési szakemberek. Én októberben vettem egy íróasztalt. (Sajnos nem használtam) ám saccperkábé 33 perc múlva már a szobámban volt.
A költözködési hercehurka már csak azér is sokáig tartott énszerintem, mert Omabama anyóslehetősége is az újj lakók között van. Kell is a kedves mama a háznál.
Nagy az izgalom és beszélgetés pedig csak most kezdődik a munka, de mi már javában teázunk és világpolitikai megvitatás. Merthogy az Amerikai ország új minisztertanácsi elnöke lett az elnök. Már be is költözött az új házba, ahol a régi lakott. Asziszem Klinton úr. Vagy a másik. Szóval egy fiatal férfi lett az új országház vezetője. Én azt hittem tavaly már ő lett, mert akkor sokat mutatták a tv-ben. De kiderült, hogy a papirokat még csak most írta alá, meg a költözködési hercehurca is jó sokáig tartott. Mert a régi elnök kiköltözik, viszi a holmiját. Gondolom egészségügyi festés is van, és csak utánna jöhet az új. Magyarországon ez sokkal gyorsabban megy. Itt valakit megszavaznak és nem kell hónapokot várni, hogy beköltözzön az új helyére.
Az Orwo tekercs is igen említésre méltó hanghordozó volt, én némi Polimer után arra álltam át. És a B58-as Teszla cseszlovák magnetofonomat cikizték a ZK-sok... micsoda straumák a 70-es évek közepe tája szintjén.