Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
ms: Egyébként visszatérve a FB-ra. A neved elég cseles, nálad nem tudom eldönteni, hogy melyik a keresztneved. A legtöbben a keresztnév, vezetéknév verziót használják, de jó néhányan a bevett módszert. Szóval nálad melyik melyik? :)
Az emberek szeretik hangoztatni, mit tanultak, amiből rendszerint az is kiderül, hogy hol, azt, hogy milyen területen dolgoznak, gyakran a céget is benyögik, kábé kikövetkeztethető, hány évesek, a rajongóklubok, a hobbik és a képek szintén árulkodnak. De még egyszerűbb, ha van egy összeszokott társaság, amiből elég, ha csak az egyikük könnyen lenyomozható, és onnantól fogva a többiek is megvannak. Nem tudom, hogy a wiwen hogy mennek mostanában a dolgok, de korábban a profilok titkosítása nullán volt.
Az érdekes emberekre kerestem rá, de semmi hátsó szándék, nyugtáztam, hogy már újabb feladványt sikerült megoldani, aztán egy hét múlva már el is felejtettem a nevüket. Akivel meg beszélőviszonyban voltam, arra rábarátkoztam.
Eredetileg a wiwen találtalak meg pár éve, ha jól emlékszem, az blog.hu-s profilod alapján, és később megkerestelek az FB-n is.
A wiw egyébként nagyon jó agymunkát jelentett, időnként elszórakoztam azzal, hogy fórumozók elejtett félszavaiból megkerestem az illetőt. Aztán töröltem magam a francba.
Sőt! Igazából engem Aribeth talált meg legelőször. Annak már vagy több mint egy éve és akkor talán még a profilomba se volt kiírva a FB elérhetőségem... :)
OK; azt hittem, valami csodaforrást találtál, mert rendszeresen kerestem és sehol nem volt semmi-de most találtam több elérhetőséget is :) Köszi az infót! Én is kb. úgy vagyok, mint te, az első két évadot láttam, de azért azt is felpasszinthatnák majd valahová, valamikor.
Egyébként a forrásom nem nagy titkok az indexen már írtam róla, magos vagyok. :)
Mióta a viasat elkezdte adni a 3. évadtól a sorozatot, azóta töltik fel. Addig ott se létezett egy epizód se ebből. A minőség nem az igazi, de a lényeg, hogy lehet nézni. :)
Végre megtaláltam a Futballista feleségeket! Igaz az 1. és 2. évad nincs fenn, de abból tán az összes részt részt láttam. Viszont a harmadik évadtól egy csomó rész kimarad ez lesz majd a darám. :)
Nem fog sokáig tartani. 5 évadot élt meg és évadonként nem több 8-9 résznél...
Változik azért,.Lehet,hogy direkt igy van megcsinálva.
A 4/10 nél hagytam abba,ebben az zavart,hogy a 4 cylon közül 3 olyan,aki nélkül sehol se lennének,de az ifju vitéz is gondolkodás nélkül kidobná őket a zsilipen.....ugy,hogy pld az xo teljesen velük van.Érdekes gyerek az is.mármint Lee helyettes palánta (copyright by Chandler)
Viszont a vége,a szezon közepén,ilyen se volt még.
Apopaliptikus (copyright by Alekosz Big)
Én amugy Sbuckot birom nagyon.Van vér a pucáj....izé,jónijában:)
Egyébbként zseniális,ahogy a jeges,tömeggyilkos cylonokból szerethető egyéniségek lettek.