Halálos fenyegetéseket kap a családja, még a rokonok egy része is ellene fordult. A nővére nem láthatja a kisfiát, az apjának nincs már munkája. Pedig ő volt az új Afganisztán szimbóluma. Tovább »
Általában ha megfelelő módon költenek rá, az előbb-utóbb meglátszódik az eredményességben is.
Amúgy sem ilyen egyszerű. Ha pl vizes sportokat szeretnél támogatni, az alaphangon nagyobb kiadás egy főre lebontva az uszoda miatt, mint ha mondjuk húsz gyereknek biztosítasz edzés idejére öt focilabdát, és hozzá egy fél kézilabdapályányi szabad területet.
MA vannak sportágak az országban amik világszinvonalon muzsikálnak fillérekből, es vannak amire ha az isten pénzét ráköltöd akkor sem fog menni. Ezt meg kell szüntetni.
Én arról beszélek, mikor a választás után az esetek többségében megpróbálnak észszerű kompromisszumot kötni, hogy ne kerüljön veszélybe az irányíthatóság. Az esetek elenyésző hányadában nem tudnak megegyezni, de olyankor általában az egész testület rámegy.
Eredményesség alapján dotálnám a sportot Magyarországon.
Látod, ez egy kiváló példa.
Elsőre jól hangzik, aztán ha átgondolod, kiderül, hogy ilyen alapon az amúgy is gyengébben muzsikáló sportágakat elsorvasztod. Én inkább a tömegsport vonzás jelleg alapján próbálnám differenciálni a támogatást. De ez sem ilyen egyszerű.
Mint már mondtam, ezt minden alkalommal belebegteti az épp aktuális kormánytöbbség, de amúgy számtalan példa van rá, hogy az adott település irányíthatóságának érdekében általában győz a józan ész.
Hidd el nekem, egy pöttyet használható lenne a baloldal, már rég elhajthatták volna a fideszt a vérbe.
Értsd már meg, nincs annál nagyobb felelőtlenség, mint olyanokra bízni az ország vezetését, akik öt év alatt eddig jutottak a kormányzóképes alternatíva felépítésének terén. Ez egyetlen használható jelöltjüket ők maguk üldözték el a francba.
HA én lennék a miniszterelnök mai eszemmel, akkor kidobálnék minden fontosnak tartott pozícióból az ottani pártkatonát.
A MR+MTV költségvetését lefaragnám 15 mlrd forintra, és megtiltanám nekik hogy hitelt vegyenek fel.
Visszalépnék az olimpia rendezéstől.
Felmondanám paks 2.
Eredményesség alapján dotálnám a sportot Magyarországon.
A magyar termőföldhöz hozzátartozik az a terület is amit most senki földje azaz a KPM által nem kezelt ész is. HA valaki nem vágja és tisztitja legyen az tulajdonos vagy bérlő vastagon büntetném.