Azt nem tudom, hogy a Magyar Sziget kozonsege, illetve szervezoi mennyire nyilasok, vagy mennyire tisztesseges MAGYAR emberek, de erdemes olvasgatni a hivatalos honlap forumat.
Izellito:
Letiltották Szikora színesbőrű gidáját a Magyar Szigeten http://index.hu/politika/belfold/szik0808o/
Hát ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy tudhatta volna a Szikora, hogy hol fognak fellépni. Másik , meg hogy én sem szeretem a niggereket, de eltűrtem volna a színpadon, ha már így alakult, mert ettől lesz rossz híre a magyarszigetnek, ami csak nekünk lesz rossz...
A kedves R-GO gidára a franc sem volt kíváncsi, az ember örül, ha néha egy kis időre nem valami másságot kell elviselnie. Egy évben egy hét, olyan nagy dolog ez? Magyar Sziget, nem más. Örülök, hogy így esett, és nem léphetett fel! Hűha és most oda a jóhírünk? Melyik jó hírünk? A Polgári Körösök előtt? Nagy veszteség. Ha fellépett volna, akkor viszont elsüllyednék szégyenemben, és rajtunk röhögne az ország. Legalább jövőre jobban meg lesz válogatva, hogy ki lép fel. Ennyi.
Aki lenyúlta még szerdán az Árpád sávos zászlómat, és a bomberem, az kérem, juttassa vissza. Hihetetlen... A Magyar Szigeten... elvileg csak MAGYAROK voltak. Így testvérétől lopott az illető...
na persze ha van egy jo ugyvedjuk aki be is hajtja a penzt ilyen esetben mondjuk 2 ev pereskedes utan.
Dehogy kell, a klf rendezvény-szervezők és zenekarok között elég jól működik az ilyesféle véd- és dacszövetség, önvédelmi okokból. Amíg a koma nem fizeti ki ami jár, lesheti, hogy kap fellépőket a rendezvényeire...legfeljebb huszonötödrangú "mi fizetünk, hogy elmehessünk" csapatokat...
Merthogy egy időben divat lett a honi diszkó-tulajok és hasonlók között a "ma csak harmincan jöttek be, kvázi nem fizetek" szemlélet...amiről le kellett nevelni őket.
A jobbsajtó (amely a jobb sajtó) nem ír ostoba, marginális jelenségekről, mert ezek jelentéktelen dolgok.
Ja, mint a MNemzet az allando nemzeti fontossagu kulfoldi zsido infoival, amihez ha kell meg a Reuters hireit is meghamisitja, hogy oruljenk a hivek?
"Valahogy nem születnek ilyen drámai hangú cikkek a délvidéki magyarság ellen elkövetett valós, tettleges támadások ügyében, vagy a temerini magyar fiatalokra kirótt döbbenetes időtartamú börtönbüntetések ügyében.
Azokra a a szadista magyarokra gondolsz akik "anyaszült meztelenre vetkoztettek, fejére zsákot húztak, levizelték, végbelébe botot szúrtak. Eltörték az állkapcsát, az arccsontját, a halántékát, zúzódásokat okoztak a tarkóján" a szerb aldozatnak?
No igen, azokert sirjatok csak ti, hogy dobbenetes hosszu!
Azért már előtte is lehet sejteni. "van faszfejnek egy szárnysegédje, csak cilinder kéne a tökfejére, máris ő lenne a porondmester, ki BOKROS teendői mellett nyugodtan hesszel."
Mondjuk a "halál a politikusokra" szám mindent elmond a zenekar filozófiájáról. :))
Monnyuk, én is köpök arra, hogy egy hozzád hasonló alak miről mit gondol - csak úgy megjegyeztem: ember szart nem eszik, ha nem muszáj, náci zenekart nem hallgat (ha ember).
"A felfokozott hangulatban aztán a rendezők kijelentették, nem tudják garantálni, hogy valaki a közönségből hozzá ne vágjon egy üveget a lányhoz. "
Ez önmagában is indokolná a rendezvény betiltását, mivel a szervezők elvileg mindenkinek kötelesek biztosítani a biztonságát. Persze amíg a nyilasok elvannak magukban, erre nem kell, hogy sor kerüljön. Másnak viszont semmi keresnivalója ott. Ha mégis elmegy, akkor ne csodálkozzon semmin...
Meghallgatom a Rózsaszín pitbuulltól a cigánykirályt is, vagy a ne szívjál füvet. Attól, hogy a szöveggel nem mindig értek egyet még lehet jó a zene. Csinálnak tök fasza reviziós nóta feldolgozásokat, azok pl. tökl teccenek.
De ha gondolod akkor számodra nem vagyok tisztességes ember, teszek rá.
Nem ismertétek fel őket idejében, hát istenem, max. majd legközelebb vágjátok ahhoz a románhoz meg franciához a tablettás rizlinges flakont, de miért lenne ez kínos, egy jobb hangulatú Csaba királyfis kesergő után igazán nem is várható ez el a becsületes hungaristától.
Sohse javulsz meg? Csak azt tudjuk megállapítani: ki gyűlöli a magyarokat, ki uszít ellenünk, ki élősködik rajtunk. Tök mindegy, hogy magyarok, vagy nem magyarok. Tehát nem állapítjuk meg csak magunkról, hogy mi magyarok vagyunk. Másokról nem mondhatunk semmit. Csak ők.
Ez nem változtat azon, hogy kit látunk magyargyűlölőnek.
A fasizmus eléggé nemzetközi jelenség. A budai német kitörés évfordulóját is együtt szokta ünnepelni a magyar nyilasokkal számos külföldi testvérszervezetük.