Keresés

Részletes keresés

Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.24 0 0 1929
Lehet az is elmarad?:(
Előzmény: magyarliba (1927)
magyarliba Creative Commons License 2003.08.24 0 0 1928
Bocs, OutdownS...
Előzmény: magyarliba (1927)
magyarliba Creative Commons License 2003.08.24 0 0 1927
Mit is írhatnék, manapság az időjárás akkor említésre méltó, ha esik valami fentről...
Sajna itt is kezd őszi hangulat kerekedni, a napsugarak szöge már nagyon más, a kora reggelek nagyon teltek őszi illatokkal...:( Igaz, tovább pirultunk ma, dög meleg volt itt, de már az a szomorú gondolat foglalkoztat, hogy 1-2 hét és fűteni kell...:(
A kert katasztrófa itt is, bár nem hinném, hogy van mit sírnom Frint apó és Onobody mellett... Mindenesetre a gazolás közben csak úgy porzott minden.
Várom Tozatut, el szeretném mesélni neki, hogy van a kertben egy hosszú zöld izé, amiből újabban elég sűrűn folyik valami lé, asszem víz... Lassan a kútnak álcázott ciszternából kifogy a víz, a gúnár kicsit túltöltötte a tavat...
Felhők megjelennek itt-ott, de csak bosszantásból.
Te meg jobb, ha készülsz az általad ígért őszi esőkre, legalább mesélj róluk majd...
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1924)
Frint Creative Commons License 2003.08.24 0 0 1926
Hali :) Mizújs felétek, itt maradt a 71, mondom HETVENEGY mm csapadék hóolvadás óta - katasztrófa. Egyből szárított paprikát termelek, már csak őrölni kell... úgy néz ki a kert, mint szeptember végén.Írj! Frint, a "kertszomszéd"
Előzmény: onobody (1922)
outdownS Creative Commons License 2003.08.24 0 0 1925
Tudod, az időjárásról vagy rosszat, vagy semmit. (-:)

Ma nagyon szép nap volt, kellemes társaságban, árnyékban üldögélve. Enyhe szellő fújdogált, időnként egy-egy meglepetésszerű pöff-fel tarkítva. (Nem tudom a "pöff" meteorológiailag helyes nevét.)

Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1924)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.24 0 0 1924
Magyarliba és mindenki!Mi ez a nagy hallgatás?Mikor én nem írtam be akkor mindig voltak hozzászólok,most meg nincs mióta hazjöttem,igaz az időjárásban sincs semmi!:(
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1923
Én is hazaértem,végig utaztam a fél országot,az elmúlt egy hétben,de legfőképpen a Kékestetőről szemléltem az Alföldet!:)Ma meg ahogy indultam haza, a Mátrában szép kis zápor volt éppen mikor a buszra szálltunk fel,úgy 3mm lehetett az elsőből,a másodikból meg 2mm(becsült adat),de ott se volt még semmi ezen kívül Augusztusban.
Itthon meg semmi,Onobody!Itt még ebben az Augusztusban nem volt csapadék,nehogymár megszakadjon a kör és ma éjjel legyen!:)Nem lesz semmi,azért ezt nem gondoltam volna,hogy az Augusztus havi csapadék lesz 10mm alatt!:((Eddig 2mm ami összejött az is 1-én!

Na Tozatu,éppen akkor esett 2mm?A végén milyen csapadékos város lesz Kisújszállás,mert itt semmi.

onobody Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1922
Ááá... , nem hoztam én semmit !
Most néztem meg a müholdképeket , hogy
lesz-e eső az éjjel?
Ugyanis ma kint alszunk a kertben a gyerekekkel egy
sátorban .
Nos - Nem lesz!!

Üdv Onobody

Előzmény: magyarliba (1921)
magyarliba Creative Commons License 2003.08.19 0 0 1921
Időjárás... Na persze, libasültként nincs sok jelentenivalóm...:(
Hoztál esőt??
Előzmény: onobody (1919)
onobody Creative Commons License 2003.08.19 0 0 1920
Nyaralni --- persze!
Előzmény: onobody (1919)
onobody Creative Commons License 2003.08.19 0 0 1919
Sziasztok !
Naralni voltam , mi
a helyzet , tán megszünt az időjárás? ;)

onobody

Tozatu Creative Commons License 2003.08.15 0 0 1918
Gondoltam,hogy pakolsz,ezért nem szóltam,hogy esett éppen mikor kiléptem.2mm esett összesen.
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1917)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.15 0 0 1917
Na sziasztok!!Most 1 hétig nem jelentkezek,ha esik az eső akkor sem!:(
Valami holmit összepakoltam gyorsan,végülis nem egy hónapra megyek,hanem csak egy hétre, ezért nem kell olyan sok cucc.
Tozatu Creative Commons License 2003.08.15 0 0 1916
Nekem sincs,de a tömböm már önállóan pakolja a sajátját,ha azt akarja,hogy mindene ott legyen.Még a porontyokat kéne megtanítani,de még nincsennek jól idomítva.Jó Mátrázást!
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1915)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.15 0 0 1915
Na ennyi volt,mi is kimaradtunk...0.5mm lett,zivatar vége.Megyek is aludni,mert 3.5óra múlva kelek és indulok a Mátrába,még aludni is kéne valamit,meg össze se pakoltam még,majd mindjárt!Ilyen téren béna vagyok,nincs ki összepakoljon...
Tozatu Creative Commons License 2003.08.15 0 0 1914
Így könnyű,felülről nézni reánk,a Mátrából.Szóval akkor tegyek be társasjátékot is,legalább kirándulás közben ne ázzunk meg.Itt semmi jele csap.tev.nek.Megy. alud.
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1913)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.14 0 0 1913
Na mi van veletek k MO???Itt zivatar van,már lassan közeli villámokkal és már 0.5mm lenntvan.Már megint jólkimaradt Sopron...Itt viszont megint nagy eső lesz,szinte olyan mint a múltkori 34mm-es zivatar
magyarliba Creative Commons License 2003.08.14 0 0 1912
Szia,
nálunk már hajnalban olyan dörgés volt, hogy felébredtem rá, de eső csak pár csepp, majd reggel 7 tájban, szép napsütés közben, alig látható felhőből annyi esett, hogy jól elmaszatolta az autón a port... Talán délután lesz több víz, igyál sok kávét, éjszaka is lesz helyzet...
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1911)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.14 0 0 1911
Tozatu!Nemtudom már mi lesz,mert a modellek 6óránként homlokegyenest mást muatanak,míg délelőtt még alig mutatott délre valami csapadékot,most megint eláraszt...Na jó nem nagyon,de 5-10mm is jól jönne.
Nos a Balatonon,pedig mégnagyobb az eső esélye,de engem nem is az eső szokott zavarni,hanem az erős ény-i szél és azzal jön a hideg,nemigazán starnidő van akkor!:(És valószínű ez lesz,az eső meg csaknem esik mindig...
Én péntek hajnalban indulok a Mátrára,már nagyon várom,remélem lesz zivatar és a kékestető felhőben lesz én meg felmegyek akkor!:)

Jó éjszakát!

Előzmény: Tozatu (1910)
Tozatu Creative Commons License 2003.08.13 0 0 1910
Ferihurri,jövő hétre nincs megvilágosodásod eső ügyben,mert mennénk nyaralni.Itt nálunk lenne eső,a Balcsi mellett nem.Jó így M.libus,mert nálatok úgyis sok esik.?!
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1908)
magyarliba Creative Commons License 2003.08.13 0 0 1909
Úgy legyen...:)
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1908)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.13 0 0 1908
Jól van Magyarliba akkor írok!:)Na szóval megnéztem mi várható az időjárásban és inkább megyek és locsolok...Itt délen semmi se lesz az OMSZ 1mm csapadékot mutat hozzánk az egész kócerájból ami közelít,de Magyarliba Te kaphatsz belőle rendesen,adja az ég!
De megint dk Mo. van a leghátrányosabb helyzetben!:((Mikor lesz ennek már vége?Az volt a jó mikor Jugoszlávia felől jöttek a mediterrán ciklonok, a nagy esők és akkor mindig tudtam,hogy elkap engem,sőt elsőnek engem mikor belépett az országba és esett is az eső.Most meg mindig csak az ény felől érkező frontokra kell számítani,hogy idejön-e valami alamizsna belőle,vagy szétoszlik mire ideérne és dk-re semmi sem jut!:(
Na nem baj,majd Októbertől jönnek a nagy őszi esők,amiből majd dk kap sokat,meg a téli havazásokból!:))
Lehet már holnap estétől élő zivatarjelentést adok innen Szegedről,ha lesz!:)

Sziasztok!

magyarliba Creative Commons License 2003.08.13 0 0 1907
Megbeszéltük, bár inkább sértegetnélek, csak többet olvashassunk, ha ennek az eső a feltétele...:)
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1906)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.13 0 0 1906
Magyarliba!Légyszives azért ennyire ne költsd át a nevem,a többi mind jó csak a szélfranci kicsit nemtetszik.Persze nincs SEMMI baj,nem megbántásként akarom írni nehogyazthidd!A Ferihurri vagy az ilyemik jók lesznek rövidítésnek!:)Köszi!
Előzmény: magyarliba (1902)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.13 0 0 1905
Olyan vagyok,mint Pista bácsi,ha nem esik akkor nem láttok.Szörnyű semmi csapadék Augusztusban,és nem nyaralok,csak spórolok a nettel.Az még nincs korlátlanul nekem.Na sziasztok,lehet még 2hétig nem jelentkezek?:(
Nincs eső egyszerűen.
Tozatu Creative Commons License 2003.08.12 0 0 1904
Korty,glugy-glugy,nem forog a nyelvem:dörgéseket.
Előzmény: Tozatu (1903)
Tozatu Creative Commons License 2003.08.12 0 0 1903
Köszi,remélem nem lesz annyi eső,mint amiket írni szoktál.Viszünk egy kis szárazságot.
Lehet üdül Szélfranci,vagy kergeti a döréseket.
Előzmény: magyarliba (1902)
magyarliba Creative Commons License 2003.08.12 0 0 1902
Vigyázz az aprónépre, nehogy megsüljön...
Jó pihit nektek...:)

Szélfranci kiszáradt??

Előzmény: Tozatu (1901)
Tozatu Creative Commons License 2003.08.10 0 0 1901
Azért egy kis babapancsolásnyit hagyjatok,mert mi is odamegyünk!Mármint vizet.:)
Frint,ha még olvasod esetleg,ma dugványoztam rozmaringot,ha nem lenne a fickónak.Csak hogy nyugodt szabid legyen.
Ferrihurri!1mm csapadéktevékenység volt tegnap minyállunk.Szerintem a túri beachon is.
Előzmény: KILGORE TROUT (1900)
KILGORE TROUT Creative Commons License 2003.08.10 0 0 1900
Frint! a nagy csomagolás közepette nehogy megfeledkezz a vízről! Vigyél magaddal jó sokat, mert ha szeretsz úszni a vízben, akkor feltétlenül gondoskodj róla magad, mert ott ahol kéne lennie eredendően, nevezetesen a Balaton "teknőjében", ott bizony nincsen!

( nekem maradt a Füredi Borfesztivál, azt megúsztam víz nélül, de nem szárazon :)

Előzmény: Frint (1898)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!