Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2000.07.18 0 0 660
Az alábbi képet ajánljuk "Töky" nevű kedves levélírónknak, vigasztalásul, amiért oly tyúkagyú, hogy bizonyos dolgokat nem tud helyesen értelmezni; ráadásul a stílusa is faragatlan. A rather gonosz fej és az a bizonyos kéz- és ujjtartás mintha csak erre az alkalomra készült volna.

Wisey Creative Commons License 2000.07.18 0 0 659
Ma (18-án, kedden) este fél 8-kor a http://www.twec.com oldalon live chat Bruce-szal!

twec.com

The Evil Creative Commons License 2000.07.17 0 0 658
De nem is karolom ám át a derekát többé, hiába az X-Factor póló ;)))
Előzmény: Wisey (657)
Wisey Creative Commons License 2000.07.17 0 0 657
igen, valóban...
mostanában -úgy tudom- már nem szoktál állon vágni mindenféle rövidhajú Maiden-fant :-)))
Előzmény: The Evil (655)
The Evil Creative Commons License 2000.07.17 0 0 656
Főleg a hajam változottt skat előnyére :)))

Van itt még valami, Harris által dedikált izé :))))

Előzmény: Wisey (653)
The Evil Creative Commons License 2000.07.17 0 0 655

Wisey a megmondhatója, sokat változtam azóta, hogy ez a kép készült.... :)))
Wisey Creative Commons License 2000.07.16 0 0 654
ki is próbálom újra :-)

Felismeri magát valaki? Ez a pesti koncert első sora! Na, persze, csak egy részlete :-)

Wisey Creative Commons License 2000.07.16 0 0 653
Így csatolhatsz képet:

img src="http://kép forrása"

és ezt az egészet zárd be ilyen < > zárójellel!
(csak kihagytam, mert "működésbe lépett" volna a html-kód...)

Előzmény: The Navigator (645)
Viveca Creative Commons License 2000.07.16 0 0 652
Jól van, a címem, amit használok, az 554-es hozzászólásnál található. Amúgy legközelebb kedden fogok rosszalkodni, akkor válaszolok, rendicsek?
Előzmény: The Navigator (651)
The Navigator Creative Commons License 2000.07.16 0 0 651
Ha Maidenről van szó, mindegy hogy VHS, vagy bármi, csak jöjjön. Hétfőn lökök egy mailt neked, megbeszéljük a helyet, az időt és az anyagiakat (videokazi...)

Előzmény: Viveca (650)
Viveca Creative Commons License 2000.07.16 0 0 650
Én még nem tartok ott technikailag. Tévéből sajna csak videot tudok gyártani. Ha ez is megteszi, akkor jó. Rajtam ne múljék.
Előzmény: The Navigator (649)
The Navigator Creative Commons License 2000.07.16 0 0 649
Ha átveszed, előre is kösz. Más módszerekről csak annyit, hogy vannak: vettem fel mpeg-be már mindenfélét, de pl. a mostani z+ adás olyan gyengén jött, hogy semmi jó nem lett belőle. A legtutibb dolog azért mégis csak a DVD, sajnos Maiden DVD-ről még nem hallottam. De ha lesz, az meglesz...
Előzmény: Viveca (646)
Viveca Creative Commons License 2000.07.16 0 0 648
Jól mondod, király buli volt! Fantasztikusan szóltak a srácok, az énekes pedig egészen brilliáns volt! A nóták taroltak és a kis meglepetés valóban méltó lezárása volt a koncertnek! De nem hinném, hogy Evil sajnálja, mert nem visel el semmit, aminek a legkisebb köze is van Germániához. Márpedig - mint tudjuk - a Metaliumnak azért van egy csekély...
Előzmény: Wisey (647)
Wisey Creative Commons License 2000.07.16 0 0 647
Úgy bizony! Evil, sajnálhatod :-)
Nekem amúgy is tetszett a Metalium, de ennél jobban nem is zárhatták volna a fellépésüket!
Közben persze "Scream for me Budapest!" kiáltásokkal :-)
Előzmény: Viveca (644)
Viveca Creative Commons License 2000.07.16 0 0 646
A Vivás interjúra és dalokra gondolsz? Hát úgy, hogy átveszem. Miért, tudsz másféle lehetőséget??
Előzmény: The Navigator (645)
The Navigator Creative Commons License 2000.07.16 0 0 645
Aki nem látta a Z+-t, ne sajnálja.

Az egész fél óra a Bruce interjújára épült, alatta a The Firts Ten Year videó ment, új csak a The Wickerman klippje volt.

Az interjú alatt adták a *-osokat, a többit teljesen leadták.
Running Free*, Run To The Hills, Stranger In A Strang Land*, The Wicker Man, The Clairvoyant*, Holy Smoke

Bruce csak egy érdekeset mondott: a turné után kiadnak egy koncert CD-t és egy DVD-t (ez jövő év vége felé jelenik meg majd), majd egy évig pihiznek, nem csinálnak semmit.

Viveca!!! Nekem is kellene, de hogyan tudod eljuttatni??

Wisey: hogy csatoltál képet?

Viveca Creative Commons License 2000.07.16 0 0 644
Tegnap azért a Metalium úgy elnyomta a Hallowed be Thy Name-et, hogy csak úgy tombolt a nép!...
nicko Creative Commons License 2000.07.16 0 0 643
A lemezek zenéjével nincs gond de én is Bruce-hoz hasonlítottam, ami lehet ,hogy baj de így gyenge volt.Ha más bandában egy újban énekelt volna lehet,hogy most dicsérnénk.Ez pont olyan volt mint a Genesis P.C. nélkül.
Előzmény: The Evil (642)
The Evil Creative Commons License 2000.07.16 0 0 642
1. Hetedik volt az országoslistán a nyolcvanas évek közepén/végén, sőt klubcsapatával kijutott a BEK-be is.
2. Kétféle, ebből az második, Izraelben (Masada-hegy) fölvett klipet a "The Angel & The Gambler" kislemezen találhatod meg, multimédiásan. A másik, eredeti klipet nem tudom, valószínűleg az egyelőre hozzáférhetetlen - vagy ha nem, akkor én nem hallottam róla.
3. Verekedésben törték be neki, saját bevallása szerint :)

A Blaze-es cuccokat nem szeretted ezek szerint?

Előzmény: nicko (641)
nicko Creative Commons License 2000.07.16 0 0 641
1;Csak annyit tudok róla,hogy II.oszt.vívó volt.
2;--------------
3;baleset?box?foci?
Előzmény: The Evil (637)
The Evil Creative Commons License 2000.07.16 0 0 640
Nézd én is fejből mondtam aválaszokat is meg a kérdéseket is. De a Sanctuary-t biztos nem '78-ban adták ki, most megnéztem dirrekt az én kis DUPLA best of the beast-emben: 1980.05.23. Az újrakiadott változata nekem is figyel a polcomon, Sanctuary/Drifter/I've Got The Fire. Chart position 29.
'79 előtt a Maiden soha nem adott ki semmit, csak asszem a Metal For Mutha's válogatásra 2 számot 1978-ra. A Soundhouse Tapes mint 1. csont Maiden anyag 1979-es.
Előzmény: nicko (639)
nicko Creative Commons License 2000.07.16 0 0 639
Egy kis kiegészítés.Nem becsülöm le a fiatal rockereket, ha te tényleg 20-as éveidben jársz, mert tudnék ajánlani más bandát pl.SAXON akik ugyan ehez a generációhoz tartoznak és most ők is nagyom jók.
Nem maxin volt ez a borító,mert 78-ban nem létezett még ilyen kiadású lemez, hanem az együttes nevét viselő első lemezen volt.
A kérdések csak azért voltak,mert én mindezt fejből mondom és nem statisztikák alapján,vitatkozni sem akarok ezért.
Előzmény: The Evil (635)
The Evil Creative Commons License 2000.07.16 0 0 638
A sutácska magyar Iron Maiden könyvben olvastam én is, hogy s mint történt a pólócsere, pusztán arra céloztam, hogy fel nem foghatom mi tetszett H-nek az Ossian zenéjében :))) Szerintem inkább csak a nevük tetszett meg neki, némi brit kötődése ugye van a névnek...
Előzmény: nicko (636)
The Evil Creative Commons License 2000.07.16 0 0 637
Akkor én jövök.
1. Hányadik helyezés volt a Bruce D. legjobb eredménye a nagy-britanniai férfi vívólistán?
2. Hány féle klip készült a Man On The Edge nótához, és hol lehet hozzáférni ezekhez?
3. Miért áll olyan furcsán Nicko orra?
Előzmény: The Evil (635)
nicko Creative Commons License 2000.07.16 0 0 636
Na látod,hogy mindent te sem tudsz.
A polót azért viselte mert 1988-ban (augusztus)az Ossián volt az elő zenekaruk az MTK pályán és egész egyszerüen megtetszett a zenéjük csak a szövegét nem értették érthető okok miatt.A koncertett 1988 novemberben vették fel, sőt az általam említett Svédországban tartott bulin is rajta volt.
Kérdezz, de utána megyek aludni, mert "öregen és kopaszon.......már nem bírom.
Előzmény: The Evil (634)
The Evil Creative Commons License 2000.07.16 0 0 635
Amúgy 20 vagyok, mért kéne 40-nek lennem? Ez valami előítélet, vagy mi? Tisztelem az "öreg" rockereket, de azért nem kéne lebecsülni az ifjú Maiden-őrülteket...
The Evil Creative Commons License 2000.07.16 0 0 634
Jézusom nicko te ezt komolyan gondolod? HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
1. Margaraet Thatcher, a Sanctuary maxi borítóján. Hogy miért? Mert a Sanctuary szám egyik sora így szól: "I've never killed a woman before but I know how it feels". Szóval a legyilkolt nő adott volt, és a banda végül úgy döntött hogy Maggie lesz az áldozat. Derek Riggs felhívta Thatcher sajtófőnökét, és kért tőle egy portrét, hogy megfesse, muaahhaha, szerintem ez a legviccesebb az egészben.
2. Asszem a Maiden England-re gondolsz, bár azt 1989-ben adták ki. Adrian bácsi visel egy Ossian pólót, hogy miért azt a Jóisten tudja...ezen sokat gondolkoztam már, de föl nem foghatom... hahahahahahahah

Hmm, én is kérdezzek pár dolgot? Tetszik ez nekem :))))

Előzmény: nicko (633)
nicko Creative Commons License 2000.07.16 0 0 633
Nézd ha negyven fölött vagy akkor tényleg többet tudsz.Kérdés:1;első lemezeik egyikén kit ábrázoltak rajzban és miért?
2;1990-ben kiadott koncert videó kazin, valamelyikük az egyik magyar együttes polóját viselte.Ki ő és miért, melyik együttesé volt?
Lehet hogy félre érthetően fogalmaztam:önmagukhoz képest volt bukás.
Előzmény: The Evil (631)
The Evil Creative Commons License 2000.07.16 0 0 631
Mindig van egy jobb, és én vagyok az! :)
Jól van, biztos kijelentették, de hogy nem buktak vele az tutkó...
Amennyire tudom pl. Amerikában az a lemez ment el a legnagyobb példányszámban... És ha ez nem is 100%, az viszont igen, hogy 3. volt az eladási listákon a SIT, adná az ég hogy egyszer egy ekkorát bukjak... A kislemezek listás helyezései 18 és 22, ennél a Seventh Son tényleg jobb, na attól még nem bukás... 148 koncert, 6 teltházas buli a Hammersmith Odeaonban, ummmm...
Meglátszik az albumon, hogy bruce nem szerzett nótát, és ez Steve teljesítményét is befolyásolta. Ennek ellenére rengeteg olyan arcot ismerek, akinek ez a lemez a kedvence, de persze a többinek is teljesen bejön.
Előzmény: nicko (630)
nicko Creative Commons License 2000.07.15 0 0 630
Ebben ne legyél biztos, hogy mindent jobban tudsz
róluk mert mindig van egy jobb.
A "Sevent Son"lemez megjelenésekor egy interjúban Budapesten jelentették ki, hogy tanultak az előző albumuk nem oda illő hangszerének hibájából.
Előzmény: The Evil (629)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!