Na, akkor elmondom, hogy szerintem miért érdekes ez. Pontosan azért, amit írsz: egy összefoglalója az általános antiszemita vádaknak. De csak attól válik nevetségessé és szerinted érdektelenné, hogy egy csokorba vannak ömlesztve és íttől túl sok. De ha szétszeded, akkor nincs benne olyan elem, amit önmagába ne találhatnál meg itt a Polidilin, vagy amivel ne találkoznál nap, mint nap a médiában. És mikor külön állnak, akkor bizony a többség számára elfogadható vélemény, legitim gondolat, akár még igaz is lehet. És akkor még te is leállnál vele vitatkozni.
ps. nos, úgy a feléig bírtam (szidták a "nemzeti oldalt"t is, ez már tényleg sok:-))
Szóval, ez egy bőre eresztett összefoglaló, szerintem semmi különös, a már sokszor ismételt antiszemita klisék csokorba gyűjtése és aktualizálása, méghozzá borzalmas előadásban és nagyon gyenge vizuális háttérrel.
Nézd a jó oldalát, egy - a propaganda terén tényleg zseniális- Goebbels ebből az összeszöszmötölt forrásból olyan PR anyagot hozott volna ki, hogy még te is fegyvert fogsz a zsidók ellen:-)
Amúgy -szvsz- tényleg nem ezektől kéne félni, ezek a múlt. Végleg. Az igazi ellenég szerintem Európában is ugyanaz, ami a Közel-Keleten. Őket viszont nem kéne lebecsülni, az iszlámban még van erő.
Egye fene, az ajánlásod miatt még hallgatom, de kibaszottul unalmas. A 80-as évekre emlékeztet (politikai eszmélésem időszaka), akkoriban a rádión végigszenvedtem az MSZMP propagandáját (tudjam mitet mond az ellen), de pont ilyen dögunalom vett erőt rajtam akkor is.
Illetve az még hozott valami újat (a szövegből következtettünk a belső frakcióharcokra) , de ezen, az unalomig ismert antiszemita kliséken már tényleg elalszunk.
Figyelj majd az olyan finomságokra, mint: a sorsolások azért vannak, hogy káros sugaru mikrót terjesszenek, de rögtön hozzáteszi, hogy ezeket úgy is a rokonok, ismerősök nyerik. Koncentrálni kell, mert tele ilyen cukiságokkal.
Nem tom kik lehetnek a szerkesztők, de Demjén Rózsi szép zenéje a nyitány (az elején tartok éppen). A szerkesztőknek majd megírjuk: ebből már kiderült, ők is zsidóbérencek:-)
Nem szoktam megnézni minden egyes ilyet, de ez tényleg fantasztikus fogás. Kezdődik azzal, ahogy az egészet egy hallatlan unott hangon elhadaró valaki felolvassa, amitől eleve szörnyen nevetséges az egész. Aztán nem csak minden egybeömlesztenek a Wikileakstől Jézusig, a madárinfluenzától a nyereményjátékokig, de mindennek azonnal az ellenkezőjét is. Senki sem az, aminek látszik, minden és mindenki gyanus.
Például megtudhatod, hogy a tudjukik úgy ismerik meg egymást, hogy megkérdezik pl. hogy hány óra van.
De amúgy -látatlanban mondom persze- nem értem miért pont ezen és most akadsz ki. Hát eddig is cionnáci meg judefasiszta voltál (vagy fordítva, a franc se tudja napra készen).
Amúgy (ezt már komolyan mondom): most jön a java, ahogy most látszik Európa a továbbiakban fog úgy igazán iszlám befolyás alá kerülni, ezért a határtalan zsidógyűlölet még csak most veszi kezdetét.
Ezt tényleg érdemes végignézni. 75 perc töményen. Szinte minden benne van, amit el tudsz képzelni, meg egy csomó minden, amit nem. Sőt, mindezek ellenkezője is. És két elem közt az összekötő szöveg mindig ugyanaz: csak az látható, amit megengednek és amit megengednek az őket szolgálja, általuk kitalált manipuláció. És, ha valaminek az ellenkezőjét látjuk, akkor az is az.
Mindezt a Youtube-on, ami a Google tulajdona, ami a Page és Brin tulajdon...
Csak azért, mert valamit elbasztam a hanggal a PC-n, most nagyon nincs kedvem helyrehozni.
Szóval ... nagy dolog. Gondolom arról szól, hogy a szemét zsidók romba döntik a világot, ezzel most nagyon újat hoztál, egy vadi új és egyedi összeesküvés elmélet, ilyen még nem volt:-)
Egy tútót! A nemzetkösi háttérhatalom strómanja azért csökkentette ennyire a kamatot, hogy most majd a FED ugráltasson minket. És ugye ki a FED első és második embere?!
Aszem ez egy gyengén sikerült ironikus felhangra felépített hsz. volt (Az egész arra kellett, hogy a háttérhatalom által kiszemelt új országot megszerezzék).
Igyál egyet de gyengét a nagy melegben(én is ezt teszem), hátha nem ütöd el:-)
Nem félreértik, hanem felértékelik. A Gyula idejében kezdődött, az I. Orbán kormány alatt végig kitartott és még Medgyessyék első félévében is kijutott egy. A következőre a II. Orbán kormány regnálásáig kellett várni.