Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
OK; azt hittem, valami csodaforrást találtál, mert rendszeresen kerestem és sehol nem volt semmi-de most találtam több elérhetőséget is :) Köszi az infót! Én is kb. úgy vagyok, mint te, az első két évadot láttam, de azért azt is felpasszinthatnák majd valahová, valamikor.
Egyébként a forrásom nem nagy titkok az indexen már írtam róla, magos vagyok. :)
Mióta a viasat elkezdte adni a 3. évadtól a sorozatot, azóta töltik fel. Addig ott se létezett egy epizód se ebből. A minőség nem az igazi, de a lényeg, hogy lehet nézni. :)
Végre megtaláltam a Futballista feleségeket! Igaz az 1. és 2. évad nincs fenn, de abból tán az összes részt részt láttam. Viszont a harmadik évadtól egy csomó rész kimarad ez lesz majd a darám. :)
Nem fog sokáig tartani. 5 évadot élt meg és évadonként nem több 8-9 résznél...
Változik azért,.Lehet,hogy direkt igy van megcsinálva.
A 4/10 nél hagytam abba,ebben az zavart,hogy a 4 cylon közül 3 olyan,aki nélkül sehol se lennének,de az ifju vitéz is gondolkodás nélkül kidobná őket a zsilipen.....ugy,hogy pld az xo teljesen velük van.Érdekes gyerek az is.mármint Lee helyettes palánta (copyright by Chandler)
Viszont a vége,a szezon közepén,ilyen se volt még.
Apopaliptikus (copyright by Alekosz Big)
Én amugy Sbuckot birom nagyon.Van vér a pucáj....izé,jónijában:)
Egyébbként zseniális,ahogy a jeges,tömeggyilkos cylonokból szerethető egyéniségek lettek.
Igen, képes többféle szerepre, és igazából a Hawaii-ban minden mozdulata természetes, mégis sótlan. Remélem, továbbfejlesztik, és a humorból sokkal többet adnak, mert visszavettek jócskán Danno és Steve között, pedig jó alap mindkettő a gegre. :)))
Mivel már te is végig láttad a BSG-t, így azt hiszem egyértelmű, hogy Grace Park ügyes színésznő, de a karaktere tényleg kissé sótlan a Hawaii Five-O-ban. Rajta nem múlna semmi, ott van jó példának Boomer/Athena/Eight....
Bezonyám... minden szart beletettek a végére, komolyan... - :D Grace Park-nak adhatnának nagyobb, illetve színesebb teret, mert kicsit (?) se íze-se bűze karakter. Pedig a nőciben lenne potenciál, nagyon szép és talán még játszani is tud. Ami hihetetlen, az a kora. Maximum 20-nak nézném, közben lassan negyven... szerencsésen öregszenek az ázsiai gének:-)
igen, a harmadik évad első fele nekem is nagy kedvencem
az meg, amikor a battlestar a kiszabadításnál bezuhan a légkörbe stb... ott konkrétan véresre markoltam a karfát az izgalomtól, annyira bombasztikus az az akció!
Azta.....3 évad 10 nél járok,ha egy szóval kellene leirnom,azt mondanám:über brutálisan k..va durva
Nem is emlékszem ilyenre hogy a 3.évad ennyivel üsse a többit.Úgy játszanak a sztorival,besz..ok,
az évad elején azon gondolkodtam,mitől lett Adama junior Mr Olympiából Mr Mangalica,erre egy laza csuklómozdulattal idavágják ezt a boxolós részt....az öreg is meglép olyanokat,mikor beugrik a légkörbe a Galactikával..
Én most jöttem rá,hogy az öreg Adama az a Miami vice-os hadnagy,hogy játszik benne Xena:)nem ismertem fel,de a sorozat feléig azon gondolkodtam hogy a doki honnan ismerős.Mellesleg ő is nagyot alakit.