Casado helyet én Nenadicot még 1 évre megtartanám,hogy aztán 2024 nyarára valaki jöjjön a helyére.Szerintem Laciék Casadot kicsit elhamarkodottan választották .Volt egy jó ebje de azóta keresi önmagát.Ami elszomorít ,hogy elég sok bizonytalan játékosunk lesz középen és bal lövőben Mahé ,Deraa,Casado,Kosorotov, Abba bízok ,hogy e négy játékos közül azért lesz egy -egy akire azért lehet majd középen és bal lövőben számítani .Jövőre ha marad Ilic akkor valamit kell kezdeni a szélsőkkel is mert sajnos egyre jobban épülnek le evvel a felezős szisztémával.Nemtudom ki találta ki ezt Ilic vagy Gulyi de nagy butaság és a vak is látja ,hogy nem müködik
Szerintem nem rossz interju,Csík csak egy kis zsebkést nyitott ki a stílusával nem egy bicskát…:) Érdekes dolgokat mondott,kicsit beleláthattunk hogy mi történhetett a színfalak mögött. Ő egy pénzember,a kielcével való tárgyaláshoz ez kellett+amit mond (en is írtam),h lehet Lacit nem szeretni de h ő hív az sokat jelent a szakmában…! Rodrirol meg simán el tudom képzelni,h ámtostankicsit Remili buksiját:) jó lenne,ha az ellenfelekét is most már,tarósan…:)
Szóval én úgy gondolom jár a gratuláció a klubbnak!
Remélem játszhat a blben mert ez kicsit el lett poénkodva
Még azzal kiegészíteném, hogy a vb-n egész jó volt a kapcsolata a beállóssal is, viszont most az GOG ellen is elvittek pár ilyen betett labdáit és kaptuk könnyű gólokat.
Kiderül a tárgyalás menete (utazás viszontagságai, tárgyalás nehézsége, pénzszerzés), akkor hogy Corrales duruzsolt Remili fülébe, hogy idejöjjön. A Párizs akkor ért oda tárgyalni, mikor ő már sikeresen lezárta a dolgokat Servaassal. Cupara marad a jövő szezonra is, a kapuskérdésen utána gondolkoznak majd el. És Nagy Laci zseniális sportigazgató, mert bárhol csörren a telefon, csábító a játékosnak :)
Azt is elejtette, hogy volt egy csapat (nem mondta ki, melyik), ami 150e eurót ajánlott Alex Dujsebajevért, amin Servaas nagyon megsértődött. Meg azt is, hogy Servaas ingyen nem fog hagyni elmenni senkit csak úgy... (gondolom a Szegedre utalgat).
Ha felpörgeted a sebességét, akkor nincs félóra, csak 15 perc - annyit meg megér háttérzajnak
Ez az én különbejáratú véleményem, de sztem helytálló: Elderának különleges(en) szar lövőmozdulata van, nem mozdul a felsőteste, karótnyelve lő, vállból, ezért neki szélesebb hely kell a helyzethez, nem tud felsőtestet elfordítva bekígyózni a kicsi réseken, ezért is tilitolizik többet, neki jól megmozgatott, szétesett fal kell, nem olyan jó egy az egyben.
Ebben látom a különbséget, a válogatottban jobban megy a fal megbontása, ott nem találkozik jó, extra összeszokott védelmekkel, míg a bl-ben többször.
Szerintem ő egy alulképzett, de jó fizikumú, nagy szívű, de felülértékelt játékos, sosem lesz top bl kategória.
Nem csak az szűkíti, hogy valaki játszott-e már az adott idényben a BL-ben, hanem vannak kitüntetett nevezési határidők is, ha jól emlékszem nem fordulónként hanem x fordulónként. Azt viszont nem tudom, hogy a jövő heti meccsen szereplő játékosokat meddig kellett nevezni.
Csak azért mert én egyáltalán nem azt látom, hogy ne akarna.. sőt.
A lövései zöme például abból adódik, hogy felmászik a falra és ha el tudja dobni, akkor jelent veszélyt. Vagy lefújják és kezdődik a tili-toli előlről.
Szerintem az abszolút az edző sara, hogy az amúgy jó képességű és máshol jól teljesítő játékosok adottságait itt nem tudja a csapat kamatoztatni. Ergo a játékelméletével és taktikai elképzelésével nem tudja a keret adta lehetőségeket kiaknázni. Kár is azzal jönni, hogy örökölt keret, nem az ő elképzelései stb. A válasz egyszerű (még) nem olyan jó edző, amilyen célokért küzdünk. Az meg, hogy egyes játékosok (Yahia,Elderaa,...) jogot formálnak maguknak arra, hogy itt ne küzdjenek annyira, mint a válogatottban edzői és vezetőségbeli kompetencia, következetességbeli hiányosság.